| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Ben tr.de her mahallede kerhane oldugunu sanmiyorum:-) hem kerhane örnegi vererek kerhane ile camiyi bir nevi kiyaslayan sensin!! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  :)) kimin ne dedigi ortada ... Camiilere laf atmak icin nerelere bile deginiyorsun ... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Kafirsen Sorun Yok :-) ALLAHi tanimayan apacik sapiktir, dolayisiyla Cehennemi hak edecektir. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Evet ALLAHin Emridir :-) Basörtüsü zevk icin takilmaz, moda hic degildir.Evet mini etek giyip ciplak gezenler ALLAHa isyan ediyorlar ve nankördürler. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Kaynak verilmistir :-) Eger dogru dürüst okusaydin ve düsünseydin kaynagida Emride görecektin. Ben inanmadigim ve kabul etmedigim birseyi buraya yazmam tamam. Unutma senin karsinda bir Müslüman bulunuyor. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Ben saygi duymuyorum Ben kesinlikle sapik olan düsünce ve inanclara saygi duymuyorum, isteyen ALLAH a inansin istemeyende Cehennemi boylasin bu kadar basittir bu is. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Peygamber efendimizin Emride baglar Tekrar söylüyorum Basörtüsü ALLAHin Emridir ve demokratik hak degildir bundan 100% eminim. Eger sen ciplak geziyorsan bu senin ISLAM i anlamadigini ve ALLAHin nimetlerine nankörlük ettigini gösteriyor.Ahirette Cehennem atesine sen baya dayaniklisin galiba, yoksa ahirete inanmiyormusunuz hanimefendi?? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Ben acik olmasina karsiyim Eger lala hanimefendi ben Müslüman degilim diyorsa ve küfür olan demokraside yasamak istiyorsa, hayatini burada yasasin ve Cehennemide hak etsin diyorum. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Kesinlikle Ben hak vermiyorum ISLAM Dininde Kafirlere hosgörü yoktur, demokrasi ise kokusmus bir ütopyadir.Biz Müslümanlar insanlar icinde cikartilmis en hayirli Ümmetiz. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Sen birak o benim sorunum kalsin:-) benim o konuda sorunum yok... Sen yeterki bu dünyayi bana cehennem etme!! |