| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Ehre wem Ehre gebührt, ... ;-)) ... aber so ein morbides, mega-kreatives Potential, wie Du, muss ich zu meiner Schande gestehen, habe ich leider nicht. *schnief* (Mal schauen, vielleicht kriege ich doch in der nächsten Zeit was krankhaft-peinliches zusammen ;-)) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Hehe... ...Du nette Limette, Dein Glück, dass ich käuflich bin. (Ich verdorbenes Stück Tucke, was ich nicht alles für "ne Schnabeltasse-irgendwas tue!) :-) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  cemdean rhizome bak gecen gün hakkinda yorum yapildi diye elestirdin..cem in yaptigida aynisi bence baska isleri gücleri yok sanki ya | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  o.T. hersey ortada lala her boka burda mayadanoz oluyor isi gücü baskarini birbirine sürtmek bak istersen lala nin cevapladigi makaleleri oku icerigi sadece baska sahislari elestirmek... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Kardesim burasi Forum degilmi? Burda insanlar birbirlerine yazarlar, dogal bir seydir. Iki günlük Mitgliederler gelip bize insanlari anlatiyor yahu?! Ben bügüne kadar Lalalin insanlarini birbirine düsürdügünü görmerdim, sacmaliyip durmayin! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  o.T. senden almistir veya gülerden veya lalanin kendisinden ayni orospu karilar gibisin lan | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  yapma leylim bosver kiz ne özürü özür hak eden kislerden dilenir... yalanmi her bokun altindan lala cikiyor..takip edin forumu bana hak vereceksiniz | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  danke dir ;) o.T. ohne Text | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Ulan götü boklu cocuk... ...aus welche Höhle bist Du denn hervor gekrochen? Ha sitir ordan manyak! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Sitir ordan salak herif! o.T. ohne Text |