| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
sen nerden biliyorsun bunlari? ben aglayip sizlamisim ya...nerden biliyorsun?toni abin anlati diyelim....sen dul bir kadinsin tanimadigin elalemin adamlariyla ne diye bulusup konusuyorsun? ya handle kalirsan yine? namuslusun ya...sana göre bulustun kendini yaptirdin demek , cünki sen bu yapiyorsun... bak tekrar söylüyorum sen benim iffetimi düsünme ben 1000 erkegin ortasina ciplak yatsam sapa saglam aralarindan cikarim... ya sen sen cikabilirmisin??? delik yerini napican?[/quote] |
|
||||
|
||||
Zitat:
burada senin mp3'ünü dinledik. herkes birbirine gönderiyordu. telefonda nasilda yalvarip agliyordun büyük Toni Bey'e. yalansa yalan de yirtik sidikli et parcasi. lan salak moron kari mp3'ü dinledik diyorum. sen büyük Toni Beyfendiye nasil aglayip yalvardiginin sahidiyiz. |
|
||||
|
||||
Zitat:
ben deyil admin arkasina takilip giden sensin beni sen aradin ...takma bu kadar ya herkes herseyi anladi...seninki yirtik fark etmez , bir yumurtada ondan alirsin al sana bir cocuk daha |
|
||||
|
||||
Zitat:
simdide beni kiskaniyorsun. anlayan anladi. |
|
||||
|
||||
Zitat:
gerizekalimisin sen? kac defa cevap vereyim....hemcinslerinin hayati seni neden bu kadar ilgilendiriyor???? ben bekaf bir insanim istedigimle tanisabilirim, görüsebilirim....bu benim icin senin yaptiginin seyin yapmasi anlamina gelmiyor..... pike sen gece yarisi el alemin adamlariyla bulusup beni,timi, seyrangahi ararken bacaklarinimi aciyordun??? hem sen denim agladigimi nerden biliyorsun? toni abin mi söyledi...sen dul bir kadinsin birde cocugun var..burada yazdiklarin senin hayat hikayen , sen kendin o pisligi yapmasan burada hemcinslerine orosbu diye saldirmazsin...fake niklerle gece yarilari kuduz köpek gibi koca aramazsin |
|
||||
|
||||
Zitat:
moron lara senin agladigini Toni anlatmadi burada hepimiz dinledik diyorum niye anlamiyorsun. sizin telefonlari kaydetmis. aglarken yalvarirken hepsini dinledik. Toni bu kadar kötüyse niye agladin ve yalvardin diye sormazlarmi. insan akliyla oynamaya calisma. sen 5 para etmez kerhane orospusu gibi parayi görünce adamin oteline gidip kandirmaya calistin. adama niye bakireyim diye yalan söyledin. bunun cevabini versene. sen nasil kadinsin beee. adamlara bakireyim diye kendini satmaya calisiyorsun. sende edep haya ar kalmamis. |
|
||||
|
||||
Zitat:
bak g.ötün yemiyorsa yazma....toni abi bilmem neyin arkasinada saklanma cirkef kari... feyzadeoldugunu forumda herkes ögrendi...kendini mahkemeye verdiyeseye kadar ugrasan tek dul olarak tarihi gectin....pislik toniyi dilinden düsürmiyen sensin...ama orosbu diyer hemcislerin...yok öyle bir dünya dul kari.... nasil bir pisliksin sen ya.....bravo kocana gercekten seni kisa zamanda yakasindan sirkmis |
|
||||
|
||||
Zitat:
mahkemede azarlandiniz, hepsini kaybettiniz. hala burada konusuyorsun. edepsiz utanma olsa bir daha buralarda sürtmezdin ama sende birsey kalmamis. moron karisin sen. sen Toni'nin tirnagin altindaki pislik olamazsin. daha cok Toni Toni Toni diye catlarsin. adamin yakasindan düssene orospu kari. Toni steht nicht auf nutten. |
|
||||
|
||||
Zitat:
|
|
||||
|
||||
Zitat:
dann hab ich es einfach mal ausprobiert. hab diese lügen von ihr gefunden und geantwortet. und wirklich die lara hat irgendwo in ihrem loch gewartet und ist rausgekrochen. die dame mit der ich gemailt habe hatte recht sie verfolgt mich und wartet auf ne gelegenheit um mir wieder eine zu blasen. |