| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Zitat:
Hört doch bitte mal auf, immer alle in einen Topf zu schmeißen. |
|
||||
|
||||
herseye eyvallah ama ..
her$eye eyvallah ama ,
bu sonuc a kim OK verir !? hic bi secim sandigina AKPci disinda "gözlemci" kabul etmeyen bi secim ?? sonuc ... oy vermeyin .. her verdiiniz oy zaten AK-Itlere yazilicak dedim durdum .. man wollte nur "abgegebene Stimmen" haben .. "es kommt drauf an ,wer die Stimmen zählt "..schrieb ein weiser Mann .. bana bir ki$i soylesin ... das NRW zu %80 nur aus AKPlern besteht ..?? bidaha ayak basarsam .. |
|
||||
|
||||
Zitat:
salak herif niye yalan söyleyim ?? das sind die Quoten von Spiegel .. kicim dan uydurmadim ? was gefällt dir nicht ??? |
|
||||
|
||||
Zitat:
MANBEE arkadasim ..bende "Elmas Topcu" ve diger takipcilerin yalancisiyim ... yok silmisim .. sie hatte vor 1ner Woche berichtet .. das alles in der AKP Pfeiffe geraucht wird .. tamam ben yalanciyim ... bunu da en büyük organimdan uydurdum ... Geändert von Imogdi (12.08.2014 um 11:00 Uhr). |
|
||||
|
||||
Zitat:
sadece ben MÜNCHEN icin konusabilirim ... herifin biri ATAtürk T-Shirt le geldi icin ... oy kullandirmadilar "Elmas Topcu " ya cok Tweet geldi ki ... o konuda ... |
|
||||
|
||||
Zitat:
geh dir einen Ayran Saufen ... dein Sultan hat die Wahl gewonnen ... niye sorun yapiyorsun ... |
|
|||
|
|||
Zitat:
bana laf etme diyorum, cakma hocayi isin icine katiyor. devlet agziyla konusmak sana mi kaldi diyorum, cakma hocayi isin icine katiyor. banane senin cakma hocandan.. ayrica, hoca hoca diyorsun da, hoca mi kaldi? Devlet inine girip son kalan isini de bitirecektir. hayirli olsun Kimseyi özleyecegimi zannetmiyorum.. Ayrica Caka'yi oynatiyorum falan yazmissin. Bil ki, sen ancak aklini oynatirsin. Burada herkes bilir ki, manbee'nin agzindan cikacak söz, ancak kendine zarar verir |
|
|||
|
|||
Zitat:
Ama ben senin düsündügün gibi degil, kendi istedigim gibi hareket ederim. Ve aslinda hircinlasan kisi de sensin.. isteyenler, bunu yakinda görebilecekler. hocayi sürekli gündeme getirende sensin, benim onu artik övdügüm falan yok. Devlet agizliligin acik sekilde ortada..göremeyen varsa bi daha baksin.. |
|
|||
|
|||
Zitat:
'' hircinlasan '' ilan etmeye calisman, senin acizligine bir isaret mi acaba? kivirildigini yalan oldugunu bir sen söylersin, bir de sen inanirsin. ben de senin söyleyip senin inandiginin pesinde kosmam. Sen beni onurlu serefli zannetsen, ben o zaman kendimden süphe duyardim iyi ki zannetmiyorsun, haydi Eyvallah.. |
|
||||
|
||||
Zitat:
Hangi araplar Filistinlilerden nefret ediyormus? Butun araplar Filistin'in yaninda. 3-5 kral bozuntusunu kastediyorsan, Araplar baslarindaki o kral bozuntularindan nefret ediyor. Filistin halki, 1948'den beri israil'in isgallerini unutmayan, tarihini unutmayan ve mucadele veren bir millet, dunyada baska kac tane boyle hakkindan vazgecmeyen, dunyanin en guclu ulkelerinden biri olan koskoca amerika ve yaveri israil'e karsi ufacik nufusuyla, olmayan askeri gucuyle direnen millet var? Bu cesareti, Filistinlilerle alakasi olmayan Latin Amerika ulkeleri bile ayakta alkisliyor, israil buyukelcilerini ulkelerinden kovarak destek veriyor. Ikincisi, Erdogan'dan nefret etmek ile Filistinlilerden nefret etmek arasindaki baglantin yine akilsizca. Erdogan'dan nefret ediyorsun Filistinlilere kufur ediyorsun. Fethullah Gulen gibi, katledenleri degil de katledilenleri kinamissin, nasil bir zihniyetin urunudur bu? Google gorseller'de children killed in gaza yazip arama yap, cikan fotograflara bir bak sonra zihniyetini, sorgula. https://www.google.com/search?q=pale...+gaza&tbm=isch |