| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Mutluluk vaadini tutar ve porclarini öder ,böyle der büyükler
|
|
|||
|
|||
Dostlugun ve arkadasligin SAGLAM ve Güvenverici, ama düsmanligin akrep sokmasindan beter, Allah seni dostuma dost, düsmanima düsmen eylesin, iyi ki tanidim seni kalbimin dim dimi
|
|
||||
|
||||
Zitat:
amiinn.tsk ederim Nurum..) seninde benden asiri kalir yanin yok kalbimin dim dimi..) |
|
||||
|
||||
Mutluluðun koþullara baðlý bir durum olmadýðýný, baðladýðýn o koþullara ulaþtýðýnda anlayacaksýn,mutluluk bir secimdir,huzur ise bambaska birsey o iceriden gelir tercihle, koþulla, aþk, para, saðlýk, kariyerle ilgisi yoktur. Mutlu olup, huzursuz hissedebilirsin. Mutsuz olup, huzurlu olabilirsin.Huzur, kiþinin kendisiyle olan iliþkisinin kalitesine ve derinliðine baðlýdýr.
|
|
||||
|
||||
bazi insanlara gerizekali bile diyemiyorum .O bile belli bir ölcüde zeka gerektiriyor
|
|
||||
|
||||
Ich möchte niemals vergessen,wie dankbar ich um alles in meinem Leben sein kann.Ich möchte ein besserer Zuhörer sein und meine Ohren ,meine Hände,und meinen Geist und meinen Wohlstand mit bedürftigen teilen.
Ich möchte jeden Moment mit Familie und Freunden geniessen,2015 hat uns gelehrt wie schnell das Leben sich neue Bahnen suchen kann oder gar ein Ende findet. Geändert von Lara__ (11.01.2016 um 20:50 Uhr). |
|
|||
|
|||
Duisburgta havalar nasildir acaba
|
|
||||
|
||||
leicht sonnig bis bewölkt,mild...ahan da simdi geldim duisburgdan sizlere cok goozel haberlerim var |
|
|||
|
|||
merak etdim neymis haberler
|
|
||||
|
||||
laraya protokol gönderdim ,aksama ondan alirsiniz haberleri ,onca yolu güle güle geldim ya,allah sizi ne etsin |