| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Zitat:
ya konuya cevap verirsin yada yalan söyledim diye özür dilersin. ne bicim varliksin yaa. bana bir yer tarif etme cok az kaldi senin verdigin adrese gelecegim ama unutmaki orada seni bulamazsam seni burada ne ilan edecektik? senin gibi klavye kahramanlari cok gördüm ben. ben sana acik adres verdim ankaradayken ama kivirdin. simdi senin verdigin adrese ben geliyorum. orada seni bulamazsam o adresin resmini cekip burada acikliyacagim. bilirsin ben senin gibi degilim. dedigimi yaparim. simdi yine kivirmaya calisma lastik. |
|
|||
|
|||
Zitat:
ikimizde biliyoruzki amman olayi gibi patlak verecek ve benim uykum vardi gözümü acmadim diyeceksin. haftaya geliyorum kocum. bakalim o adreste varmisin yokmusun. malesef numara vermedigin icin seni gelmeden önce bilgilendiremiyecegim. ama merak etme uslu olursan kilina zarar gelmez. |
|
|||
|
|||
Zitat:
zaten on tane insaat sirketi olacak degildir. |
|
|||
|
|||
Zitat:
hadi bir sans daha taniyorum. hepimiz merakla senin kivirmani bekliyoruz. |
|
|||
|
|||
Zitat:
simdi kivirma lastosch daha önceleri seni söyle yapacagim ve böyle yapacagim diyordun. simdide kivirmaya basladin. biraz sabret geldigimde gözümün önünde kivir. ps. dedigim gibi adres yanlissa yandin lastik. seni burada artik kendine yakistirdigin naminla anarim. |
|
|||
|
|||
Zitat:
aslinda benim terbiyem bu kelimeleri kullanmami müsade etmiyor ama sen bu kelimeyi kullandigin icin bir sakinca görmüyorum. o binada insaat sirketlerini soracagim ve hepsine ugrayacagim. |
|
|||
|
|||
Zitat:
bir kerede dedigin dogru ciksa sana bir daha gercekleri yüzüne vurmiyacagim. bak lastsoch sana cok ciddi diyorum. bu dediklerinin bir tanesi dogru olsa senin ana kuzusu olup, basarisiz ve basiretsiz oldugunu bir daha söylemem. lütfen bir kerede birseyi tuttur ki vaybeede senin ne mal oldugunu anlatmaya gerek kalmasin |
|
|||
|
|||
Zitat:
erdal erdal erdal, senin o kadar yalanlarini burada desifre ettim. sen hala yüzsüzlük yapiyorsun. biraz para biriktirip baltaciya kendin ugrasan daha iyi olmazmi? sana o...... diyenlerle yüzlessen uygun olmazmi? lastik erdal sana o kadar tüyo veriyorum ama sen hala aptallikta israr ediyorsun. bak dilek bile akillandi. bana mail atip bir daha forumda yazmiyacagim dedi. bende o burada yalan yanlis seyler yazmadikca onu desifre etmeye gerek duymam. ama seninde mumunu yakinda söndürecegim. |
|
|||
|
|||
Zitat:
bugün erken yatki yarin sabah erken kalk. daha fazla vaktin olur. ps. ben yokken afsar karilari gibi dedikodu yapma |
|
|||
|
|||
genug für heute.
geniesst das wetter ihr lieben. |