| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Fuzuli : Hareketler
-Sakiz cigneyerek konusmak
-Yavsakca ex-e "noolur bir kere daha deneyelim" demek -Eski evraklari saklamak -Ceple herseyin resmini cekmek -Kendini birsey sanmak -'fos' gibi zirt pirt herseye yazmak.. -Ucakta el bagajina 3 kilo pastirmayi gizlemek -dedigim dedik, baskasina koduk..(af-buyurun) seklinde düsünmek ?. ?.. ?... |
|
|||
|
|||
/ söylenmis seyleri defalarca tekrarlamak
/ bayatlamis espirileri kullanmak |
|
|||
|
|||
- sag gösterip sol sallamak
- oy vermek icin ucakla ikibinküsür km yol gidip gelmek - kirmizi lambada beklerken öndeki arabadan 4 türk kizinin inip ana caddenin ortasinda göbek atmasi - dügünden sonra damadi eschek sudan gelinceye kadar dövme..gerdege girmeden damadin madara olmasi - evde 1000 kitap bulundurup 1ini dahil okumamak - internet hizinin illem 16k olsun diye diretmek...ulan 4mbit neyine yetmiyo görgüsüz - 7 seneden beri aramayan amcanin birden günde 3 kere arayip hal hatir sormasi...ulan sonunda istiyecegi zaten belli - türk patronun altinda calischmak - internetten zengin kari arama...boschuna cabalama ben 10 sene aradim bulamadim |
|
|||
|
|||
Zitat:
hocam yazdiklarinin hepsi güzel ama ucakta el bagajina 3 kilo pastirmayi gizlemeye katilmiyorum! hehehhe, yani katiliyorum'da kismen! el bagajina degilde, normal valize verilip, serin yerde muhafaza edilerek yolculuk yapabilmesi daha verimli olmazmi o mis gibi sigir pastirmaciklarin!? 2 hafta sonra kavusuyorum pastirmaciklarima, mis gibi misir carisi namli pastirmalari!!! ps. reklam icin ücret almiyorum, müessesemizin ücretsiz hizmetidir! |
|
|||
|
|||
-arkadaslardan pastirmalari gizlemek, 3-4 dilimi postayla ona göndermekten cekinmek, cok fuzuli
@bbskli..can you hear me... |
|
|||
|
|||
toscana'ya giderken zürih'te mola verip arkadasa ugramamazlik yapip, pastirmalardan faydalanamamak..
|