Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.11.2013, 10:17
Benutzerbild von 1978salih
1978salih 1978salih ist offline
Erfahrener Benutzer

Lächeln "LAN" derken kablo baglantisini kast ettigini düsünüyorum !!

Sevgili UNO !!

sana sorum, lütfen cevapla, (cünki kendimi zan altinda biraktim, hatam nerde diye,kendimi sorguluyorum su an) : benim nerde Allah cc. yi yerlerin dibini cektigimi aciklayabilirmisin !

benim yazdiklarimi okuman hos, ama benim bile amacim disinda yazilarim oldugunu senden ögreniyor olmam , benim icin cok aci verici, ve bunu senin farketmen ve beni uyarman , sevindirici !!

Farkinda olmadan, insan hatada olabilir !

Lütfen beni biraz aydinlat !!

Akil akildan üstündür, ve illaki senin bilgin ve türkcen ve hatta yorumlarin benim seviyemi asabilir... benim icin sorun olmaz...

AMA benim icin sorun, kendi inancima , ihanet icerisinde olmak, ve bunu devam ettirmek olurdu..(sayende insaallah hatami ögrenecegim)

Allah dan dilegim,hertürlü günahlarimi affetsin !!!!

ve senden istegim hatalarimi lütfen aciklayiver !!!

selam ve selametle
salih

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
allah bagislayicidir,hic bir inandiriciligi olmayan dünyamizda ona inanmayanlari afedecek kadar.yani size göre, tamamen manevi anlamda varligini kabulettiginiz allah,kimilerine göre yoktur.varsa bile,bu celiskiye düsmüs insanlari dünya kosullari dogrultusunda affedecek kadar genistir.bence sundan korkun "siz,bana sorgulamadan ittiat ettiniz.o yüzden hepiniz cehenneme" derim

Geändert von 1978salih (29.11.2013 um 10:22 Uhr).