Zitat:
Zitat von Zulfiqar
[...]
ben önümüzdeki aylarda fazla ugrayamiyacagim. malum ramazan geliyor ve 2 yurtdisi islerim var. bunlar benim hakkimda konusdukca lütfen bunlara orospucocukluklarini hatirlat.
|
Zitat:
Zitat von Cakabeyy
 the last time, yine süper bir yorum yaptin.
'' Onun benim gibi olmak istedigi hayalini güddügü icin ''
Bakalim Zülfiqar buna ne diyecek hahahah
|
Zitat:
Zitat von Cakabeyy
Zülfikar bey yine ortalardan kayboldu, tabi 2 ay gelmeyecegim dedi, gelmemesi buna isaret.
The last time bey, Zülfiqarsiz 2 ay cekilir mi? 
|
caka kardes,
islerim yogun oldugu icin fazla ugrayamiyorum.
bir ara girmedim ve sunu tespit ettim. ben gidince yine yalan haberler ve iftiralar yogunlasmis.
orospucocugu lastoscha gelince onun önce türkce ögrenipte burada yazsa daha uygun olur. böyle sinsi ve yüzsüzlerle ugrasacak vaktim yok bu aralar.
bana adres verdi ve verdigim adres yanlissa "orospucocuguyum" dedi.
caka kardes gittim o verdigi adrese ve onun yalanini hem patlattim hemde kendi agziyla kendisine orospucocugu demis oldu. bunun üzerine seni bulacagim falan filan demeye basladi. sen düsseldorftasin ve benim adamlarim var seni bulacagim diye geveliyor. gelmezsem orospucocuklugumdan buradaki erkekler faydalansin diyor.
hala dediklerini yerine getiremedi.
ben buraya gelmesemde sen bu oc lastoschu devamli bu konuyu hatirlatirsan bana iyilik yapmis olursun. haftada bir kere ne zaman bulup ve orospucocuklugundan kurtulacaksin diye sorsan yeter.