Zitat:
Zitat von crs79
@bosphorus
Sanada "Kral Ciplak" kitabini öneriyorum bosphorus,önerimle sakin seninle dalga gectim hissine kapilma.asama asama icindeki fasist senden kurtulabilirsin.Son yazdigin yorum üzerinde cok yogunlasmissin öfkeli bir yogunlasma yansimiz yorumuna.Öfkelenen insan cirkin-basit insandir.
Düsüncenin tetikcileri (JITEM) teker teker dökülüyor,insanlari nasil öldürdüklerini bir bir anlatiyorlar bunu buraya link olarak vb. alintilar yaparak eklememe gerek yok sanirim,ekleyerek seni aptal yerine koymak istemiyorum.
|
Benimle dalga gecme hissine hic kapilmiyorum cunku sende o entelektuel bilgi birikimi, teknik ve beceri yok

tam tersine herkes seninle dalga geciyor surada. PKK sempatizani seni.
Ben de sana kitap degil, INSAN olmayi oneriyorum. Senin gibi terorist olacagima fasist olurum gerekirse. Katliamlari kinayamadin gitti. Yazik degil mi oldurulen o kadar kadin ve cocuga? Kadin dusmani seni. Kundaktaki bebek dusmani. Masum kadin ve cocuklardan neden bu kadar nefret ediyorsun?
Bir sey kanitlayamadin, onceki mesajimda sacmaliklarini tek tek doktum ortaya hicbirine cvp veremedin. Kaciyorsun. JITEM'in kimleri ortadan kaldirdigi da malum. Senin gibileri sadece kitaplar ve terorist liderler yonlendirir, benim gibileri kendi ozgur dusunceleri, hur iradeleri, durustluk ve insanlik yonlendirir. Aramizdaki fark bu.
Hadi simdi ''Bijo serok APO - Çok yaşa APO'' slogani at bakayim. Igrenc. Mide bulandirici.