Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.06.2013, 18:49
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von crs79 Beitrag anzeigen
@sevtap05

Insan katliamlarini onaylayan,toplumlarin kültürel hak ve degerlerini hica sayan hic bir düsünce fikir özgürlügü kapsamina alinmaz.
Ayni senin PKK katliamlarini onaylaman gibi. Her sozun bir celiski.

Zitat:
@sevtap05
Her hafta sonu tayyip'in serefine kana kana iciyorum ickimi.
Sanki bizim zararimiza bicak yasaklansa inadina ''alin iste kendimi bicaklarim engel olamazsiniz'' deyip kendini bicaklayip oldureceksin.

Zitat:
Oysa yürüyüs izni toplumsal bi haktir red edilemez! Almanya yürüyüs taleplerini red etme hakkina sahip edildir cünkü kendi anayasalarini harfiyen uygularlar onlarin Allah kesilen Valileri yok.
Cahilce bir yorum daha. Ben de geleyim kafama gore yolu filan kapatip bir seyleri protesto edeyim.

Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu Madde 22'yi oku. Kimse halkin kullandigi parklari, yollari, kamu binalarini isgal edemez. Bazi avukatlar da kamu binasinda gosteri yaptiklarindan dolayi gozaltina alindi. Avukat olduklarindan dolayi degil.

Zitat:
Apo'nun tek kötü tarafi Kürt olarak bu cografya da dogmus olmasidir.
Apo isledigi katliamlardan dolayi kotu degil diyorsun yani? Seni terorist sempatizani.

Zitat:
Kürt olmasi zamanla onu sosyalist mücadeleden alip PKK örgütünü kurmaya itmistir.Kürtler acisindan olumlu,sosyalizm adina ise büyük bir kayiptir apo.Öcalanin yazdigi "demokratik toplum manifestosunu" okudum türkiyede kimse toplumlari bu sekil degerlendirmemistir.Bahs ettigin özgür medya, bu insani bize kötü olarak lanse ediyor.Oysa türk edebiyatinin en büyük yazarlari dahi öcalana olan hayranliklarini gizlemiyor zaman zamanda dizginliyorlar.
Her 2 dk'da bir terbiyesizce burnunu silen bir adamin dolandirici M. Ali Birand ile 1998'deki roportaji. MUTLAKA izleyin gulmekten oleceksiniz. Hem egitimsiz, hem terbiyesiz, hem ahlaksiz, hem pis bir adam 2 kelimeyi bir araya getirip cumle kurmaktan aciz su teroristi lider sananlardan ne beklenir. Burnunu sildigi mendille gozunu siliyor

http://www.youtube.com/watch?v=inBf6jMOaBQ

Kurtlerin beynini boyle gerzek bir adam yikadi.

Zitat:
@bosphorus

istihbaratlarin isleyislerini dahi bilmiyorsun.istihbarat calisanlari gerekirse vaybee'ya üye olur ve kisiler hakkinda bilgi alir.üye olsunlar bana özel mesaj yazsinlar demekle seninle dalga gectim.
Benimle dalga gecemedin kendini komik duruma dusurdun. Turk istihbaratinin o kadar isi varken vaybee'ye uye olup sana msj atacak halleri yok elbette. Ama sen bana e-posta adresini vermekten korkman MIT'ten ve Turk guvenlik guclerinden korktugunu gosteriyor. Cunku sucunu biliyorsun.

Zitat:
Benim erkekligim senin erkekliginden yücedir,
Sen masumlarin, kadin ve cocuklarin oldurulmesini alkislayan bir canlisin. Erkeklik degil bu.

Zitat:
Senin devsirme türk oldugundan da süphelendim simdi.Karsimda bu sekil hakaret ederek konusamazsin bundan emin ol.
Daha e-posta adresini vermekten korkuyorken karsima cikmaya mi cesaret edebileceksin?

Zitat:
seninle tartismaya devam etmiyorum ilk zaman giderin vardi ama simdi cekilmeyecek kadar cirkinlesmissin,mail adresimden beni tespit edecek kadar da cocuklasmissin.
Benimle tartis ya da tartisma, burada bana cevap ver ya da verme. Terorizm propagandasi yaptigin her yerde bu forumda gordugum an yazacagim.

Ayrica seni 'mail' adresinden ben tespit etmeyecegim tabi, daha yazdigimi anlamamissin. Ben gerekli merciilere iletecektim.

Zitat:
Inan bana mail adresimde önemli baglantilarim var yoksa ulu orta yazardim buraya,yeni account da acabilirdim sirf agzina tikayabilmek icin ancak ona da hicbirsey olmayacagini en az adim kadar iyi biliyorum...
Senin onemli baglantilarin Fransa'daki PKK teror sebekeleri mi acaba?

Uzun lafin kisasi, ''adresmi veririm'' diyerek iddia etmeyeceksin o zaman.

Geändert von BosphorusTaurus (13.06.2013 um 18:57 Uhr).