Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.04.2013, 17:24
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Herrlichkeit Beitrag anzeigen
kusura bakma ama bir kere yalan söyleyene pekte kolay inanmam, hele hele gittim dedigi yerin tam tersini tarif ederse hic inanmam
Yaw Mülltoni seninle de ama isim var dogrusu. Aza alsam olmuyor coga koysam dolmuyor gibi bir durum cikti ortaya.
O zaman Ankara'ya geldiginde bana bir sekilde bildirisin, bende seni ofisimde agirlayim ve herseyi kendi kulaklarinla ve gözlerinle duymus olursun.

Bizim "cemaatci" Mustafa var, eski MHP'li simdi AKP'lidir. Ömer onu döneklikle sucluyor, ülkücünün eskisi yenisi olmaz, adam gibi davana sahip cik misali.. Bende onlarin alayini döneklikle sucluyorum ve dogru yola gelmelerini istiyorum. Yakinda zaten ikisini de CHP ya da CHP olmazsa baska bir sosyal demokrat cizgidie siyaset yapan bir partiye üye ettirecegim bu gidisle.., hhhaaa su bizim cemaatci Mustafa'da bu sefer gelmek istiyor bizimle, beraber önce deve turu yapacagiz su vadi de sonrada Ürdün'de meshur deve ettinden mangal yapilan bir yer varmis oraya da gidecegiz...

Allah'ima bin sükür olsun, beni maglup ve mahcup etmiyor ve bir basaridan diger basariya yönlendiriyor.. Bizim cocuklara Hacibektas'i gezdirecegim ve orda onlara beraber kurban kestirecegiz.. Sen de ibadetini eksik etme ve zekatinidan esirgeme..