![]() |
CHPde deprem üstüne deprem
6 ilin CHP teşkilatı genel merkez önünde eylemde
İzmir, Kırklareli ve Antalya'da bazı ilçe belediyelerinde, mevcut başkan adaylarının tekrar aday gösterilmemesi protesto edildi. İlçe binalarında toplanan partililer, mevcut isimlerin aday gösterilmesini isterken, bazı teşkilatlar ise istifa kararı aldı. CHP Antalya İl Başkanlığı önünde toplanan yaklaşık 500 kişi, parti binasına giriş çıkışı engellemek için kapıyı, koltuk, masa ve sandalyelerle içeriden kapadı. İstanbul, Ankara, İzmir, Kırklareli, Aydın ve Antalya teşkilatları genel merkez önünde eylem yapıyor. CHPde diktatörlük devri yine basladi. Üyelerin istedigi adaylari silip yerine kendi istedigi adaylari koyan Kilicdarogluna sok üzerine sok. Daha önce Istanbul adaylarini Mustafa Sarigül dayatmisti ve yine seviyesizce eylemlere sahit olmustuk. Atatürk'ün partisini bu hallere düsüren Kilicdaroglu ve Sarigül secimlerde cevabini alacak. ![]() |
ne depremi bu böyle sunami ?
CHP de deprem olmus...kilicdaroglu o veya su adayi onaylamis. buda sumaniye benzer depreme yol acmis...:))))
AKP de deprem felan yoook.... yolsuzluk hirsizlik din tüccarligi.. paralel devlet felan filan BUNLAR HIC BIR DEPREME YOL ACMADI.... millet kör :))) |
Zitat:
sakin ol, heyecan yapma. önemli olan burada paylastigimiz haberlerin yalan olmamasi. ben benek gibi uydurma haberler ile burada spam yapmiyorum. bak kardesim CHP ile AKP arasinda büyük fark var. AK Parti yolsuzluk iddiasi nedeniyle bakanlarini istifa ettirirken CHP yolsuzlugunu kendisi tespit etmis oldugu Sarigülü partisine aliyor. simdi bu sacmaligi görüp ve kabul ederek hangi yüzle hala AK Partide deprem olmadimi diyebiliyorsun. herdaim CHPnin lekesini örtmek icin AK Partiyi karalamaya calismaniz kendinizi temize cikartmaz. bunuda bilmis olun ;) |
Heyecanlanmamak kolaymi...
Her sabah ayakkabi kutusunu dis gücler belki iceriye giremez diye kapinin önüne koyuyorum ve 24 saat bazende 48 saat disarda bekletiyorum... sonra heycanla iceri alip dualar bile yapiyorum... Allahim insallah dis gücler banada bir komplo düsünür ve zengin olurum...:))) fakat dis güclerin gözü kör olsun... beni görmezden geliyor erdogandan ricami etsem.. dis gücler ile bi görüsüp bana gönderse..!!! |
Zitat:
halkbank müdürü yargi önünde bunun hesabini verecek. türkiyede onlarca bankanin ici bosaltilip bankalar batarken niye sesiniz cikmiyorduda simdi bu konulara atliyorsunuz? hükümet gereken adimlari atti ve iddia edilen kisileri görevden aldi. ama gelelim CHPye. CHPnin tespitlerine göre Sarigül yolsuzluk yapmistir. Hatta Sarigül ve oglu 2000 yilinda batan bankalardan milyonlarca dolar borc alip geri ödemedikleri aciklandi. CHP niye geregini yapip bunlari görev disi birakamiyor? tersini yapip yolsuzluklarin basinda gelenleri partisinde topluyor? arkadasim türkiye halki cahil degil. bunlarin hepsini görüyor ve secimlerde tokatliyor ve tokatlayacak. |
ben gözümle görmedigime sahitlik etmem
ben akp de gördüm hakimler yalan polisler yalan askerler terörsit teröristler baris elcisi din Allahin kulla arasindaki baglanti deyil... erdoganin himayesindeki politik malzeme.. hangi birini görmemislikten gelem... söle bana Allah askina... chp yapiyor bunlari dee.:))) |
Zitat:
CHPlilerin CHPlilere saldirmasi seni cok germis. Daha dur kardesim, bu tür seviyesizlikleri cok göreceksin. gecmisinde nasil yaptiysa gelecektede CHP yerini belli etmekte devam edecek. malesef CHPli oldugunu cok belli ediyorsun, seviyeli sekilde konudan sapmadan bir tartisma bile sürdüremiyorsunuz. |
takmissin kafayi chp ye
KAPININ önündeki pisligi görmüyorsan ben ne deyim..:))) konumuz ne chp ne akp pislik kardesim pislik yazacaksin gördügügün tüm pislikleri senin pislik benim pislik olmaz pislik pisliktir ha chp ha akp görüyorsan pislik yazacaksin tek tarafli yazioyorsan senin ne farkin kalir onlardan yaz gazeteci yazz gördügünü yaz istediklerini deyil yandas..:))) |
Zitat:
AK Parti icindeki pislikle görevden alip atti. CHP disaridaki pislikleri toplayip partiye katiyor. hatta Sarigülün yolsuzluk tespitini CHP komisyonu tespit etmisti. |
peki anladim sen sarigüle kafa takmissin...!!!!!!!
sarigül defolup chpden gitse erdogan polislere isini yaptiracakmi..? erdogan savcilara isini yaptiracakmi...? erdogan el kaidaya arka cikmayacakmi..? erdogan apoyu baris elcisi ilan etmiyecekmi..? erdogan 40 bin sehit ailelerine kulak verecekmi..? he he kan akmiyor deme simdi... yandas:))) |
Zitat:
benim önem verdigim konu parti icerisindeki pislikleri temizlemek. hani biraz önce demistinya konumuz pislikmis ;) muharrem ince ne olacak? gürsel tekin ne olacak? sezgin tanrikulu ne olacak? ve bircok chp nin meclis üyeligi pozisyonundaki pislige bulasmis insanlar ne olacak? AK Partiyi gördük. pislikleri temizleyip attilar. bunu CHP niye yapamiyor? yerlerine getirecek adammi bulamiyor? o kadar aciz mi bu parti? gelelim Kilicdarogluna utanmadan 6 aylik torununu hangi yüzle emekli yapti? bunlara nasil tahammül edebiliyorsunuz? ben tek tek bu kisiler hakkinda belgeler gösterebilirim. ama senin ortaya attigin seyler uydurma karalama propagandasi. daha düne kadar polislere ates püsküren CHPdi simdi cemaatle ayni safa gecince u-dönüsü yapmak cok yakisiyor. daha düne kadar savcilara görevini yapmiyor AK Partiyi yasaklamiyorlar diye aglayan siz degilmiydiniz? suriyedeki el kaidayi bombalayinca yine ona karsi cikan CHP simdi AK Partiyi el kaideci yapmak istiyor. cok komik duruma düsüyorsunuz. bak CHP bu kadar kivirmasa inanki daha cok oy alabilir ama son 10 yildir baska yaptiginiz yok. sirf herseye karsi gelmekten ibaret degil muhalefet olmak. söylediklerinin ya arkasinda durmayi ögreneceksiniz yada bu halkin tokatini yemeye devam edersiniz. |
tabi canim ben uydurma seylere kafa takiyorum..
su uydurma gemiciklerden benimde olsa.. su uydurma villalardan benimde olsa.. su uydurma media patronlari benim damadimdi... silivirride yatanlar gercek deyil.... UYDURMADAN YATIYOR Allah seni islah etsin.. uydurma yandas..:))) |
Zitat:
niye bir konudan baka konuya atladigini anlamadim. baslangic konusu CHPdeki kavgalardi. ama sen siyasetteki pislikleri konusalim dedin. siyasetteki pislikleri konu ederken polis, savci, el kaida dedin. simdi atladin gemicik, villa ve medya patronlari diyorsun. bak kardesim ben sana cevap verdikce sen dansöz gibi kivirip baska konulara atlayarak kendini kurtardigini sanma. ya adam gibi bir konu acilip tartisilir yada dansöz gibi kivirir ve herkesin önünde yalanci olarak kivranirsin. ben alistim bu tür dansözlere. karsima bir tane tartisabilecek kisi cikmayacakmi burada? |
CHP'de istifa üstüne istifa!
CHP'de istifalar sürüyor. Dün Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ile Edirne belediye başkanının istifasının ardından, bugünde 2 belediye başkanı daha istifa etti. ![]() Kemal ve sarigülün hainliklerine kanmayan akli selim CHPliler partiden ayriliyor. Bir haftadir temiz kisiler CHPden istifa ederek geride yolsuzluklara bulasmis CHPliler kaliyor. |
sen cidden takili kalmissin desem inanmicanda..
konudan konuya atliyormussum duyanda politikadan ask ve flierte veya politikadan sinema veya tiyatro vede politikadan spor ve toto lotoya geciyor sannedecek..:)))) ben sadece POLITIKADAYIM sen hic ömründe dansöz görmemissin... erdoganin clibini izle TEK LIDER IKI SAHSIYET DANSÖZ YANDAS...:))) |
Zitat:
yolsuzluk konusalim diyorsun ben sana kapak gibi cevap verince kivirip polis, savci el kaidayi konusalim diyorsun. yine kapak gibi cevabi yiyince gemi villa, madya diyorsun. sen buna dansözlük olarak görmüyorsan bu senin sorunun. malesef benim cevaplarimin karsisinda birsey diyemeden devamli baska konulara kacman acikca ortada ;) |
sen cidden takili plakmisinya ?
anladik seni chp de kavga varmis bunun neresini tartisak... gidipte kavgayami katilak..????? ne var orda tartisalacak... kavga iste HIRIZLIK DEYILYA HADI DURMA GIT SENDE KATIL KAVGAYMIS MIS MIS TEHHHHHHH YANDAS..:))) |
CHPde diktatörlük devri yine basladi. Üyelerin istedigi adaylari silip yerine kendi istedigi adaylari koyan Kilicdaroglunu tartisalim.
Daha önce Istanbul adaylarini Mustafa Sarigül dayatmisti. bunu tartisalim. Atatürk'ün partisini bu hallere düsüren Kilicdaroglu ve Sarigülü tartisalim. bu sorulari ilk yazimda sormustum. sen konuyu baska yere cekmeye calistin. |
yaniiii bütün mesele
sizin ATATÜRKÜN partisini COK sevdiginiz icinmi saolun cok seviyorsunuz ATATÜRKÜ sevdiginiz icin ATATÜRK ormanini amerikan konsolosluguna pes kes cektiniz..!!!!! ya siz cidden cok komiksiniz ne demistin senin liderin iki ayyas sevgiye bak sevgiye HIZAYA GEL yandas:))) |
senin amacin konusmak veya tartismak degil.
digerleri gibi karsimda arguman eksikliginden polemik yapmakla avutuyorsun kendini. |
sen su takintilardan vazgecsen
at gözlügünü cikartip olaylara tek tarafli bakmasan HAKLISIN ama sen takilisin chp de kavga var vay nedddiler atatürkün partisini vay vay vay.. sen vay vay derken HIRSIZLAR MALI GÖTÜRÜYYOR böyle devam edersen sana tartisacak bisey kalmaz--:))) |
Zitat:
benim hakli oldugumu tespit etmeni kutluyorum. simdi tek tek aciklik getirmek istedigin konulari görüsebiliriz. tek sartim var: 1 konu acip onu konusacagiz, konudan konuya atlamiyacagiz. bu sartimi kabul edersen seve seve sohbet ederim. |
at gözlüklerini kabul ettin yanii
bende seni kutlarim konumuz politikaydi dimi politika deyince biz tarafsiz olarak tüm pislikleri tartisa biliriz bak takinti yapma anlasma bozulur konumuz ileri demokraside HIRSIZ POLITIKACILAR koyun yandas ve namus bildigimiz oylar yazik dimi oylarin vatan hainlerine hirsizlara gitmesi..??? |
yine polemikle cevap vermen senin benim karsimda ezilecegini bilmenden kaynaklaniyor olmali.
bak at gözlüklü arkadasim, hirsiz her yerde cikabilir ama büyük farki ben sana gösterdim. AK Parti yolsuzlukla suclananlari uzaklastirdi. CHP yolsuzluk yapanlari partiye topluyor. |
ben seni cözdüm
SEN hirsizlar calarken EV SAHIBININ ILGI ALANINI BASKA YÖNE CEKENSIN yaniiii sen HIRSIZLARIN ORTAGISIN ................................................. suc ortagi..:))) |
Zitat:
ben her türlü hirsizliga karsiyim ve bunu ögrenince hirsizi kovmak ve savciya suc duyurusunda bulunarak görevimi yerine getiririm. onun icinde cok basit soru sordum. AK Parti cok dogru bir karar alarak hirsizlikla suclananlari uzaklastirirken. CHP hirsizligi tespit edilmisleri niye partisinde topluyor? bu sorunun cevabini vermekte zorlanmayacagina inaniyorum. |
iste at gözlügü olursa cözemezsin o soruyu
AKP HIRSIZLARI UZAKLASTIRMIS ............................................ uzaklastirmakla sadece hapisten kacirdi yargidan kacirdi polisten kacirdi KIME MAHKEME KURDU...? mahkemeyi ndeceniz GERIKIRSE ERDOGAN EVLATLIKTAN REDDEDER .................................................. ............. ama evladi dolarlari kaybetmesin.... evlatlagini kaybetsin..:)))) |
Zitat:
hakaret etmekle haksiz oldugunu gösteriyorsun. basit bir soruma bile cevap veremedin. 11 yildir bu tür yalanlardan doyduk. nasil sarigülün yolsuzluklari tespit edildiyse bakan cocuklarinda sucu varsa tespit edilir. ama asil vahim olan sey budur: biz CHP olarak tespit edilmis hirsizi aramiza aliriz ve utanmadan baskalarina bu sucdan dolayi karalariz. ben hirsizlari koruyorsam ve yanima topluyorsam hangi yüzle baskalarina hirsizsin ithaminda bulunabilirim??? bak kocum ben bu konuya biraz önce cevabimi verdim. hirsizin AK partilisi ceya CHPlisi yoktur. hepsi hirsizdir ve uzaklastirilmasi gerekir. bu böyleyken CHP niye topluyor hirsizlari??? akli selim CHPliler buna niye karsi cikmiyor??? |
bak dürüst ol yeter artik senin yaptigin
sarigül hirsizsa....padisahda erdogan alsin basini ne yaparsa yapsin yaptida yapmami dedik..? gazeteciyi askeri ögrenciyi yumurta atti diye 20yila mahkum eden padisahiniz bir hirsizi yargilayamiyorsa sus artik yandas dicem |
Zitat:
senden 1 ricam daha olacak: yalan söylemekten vazgec. bir ögrenci yumurta atmaktan 20 yila mahkum oldu diyorsun. bunu ispat edemezsen ne olacaksin??? bu soruya cevap vererek ispatini bekliyorum ;) |
biseyi merak ettim
gelmisten gecmisten gelecekten hicbisey bilmiyorsun sadece bildigin bisey var chp sen chp kurulduktan sonra UZAYAMI GÖNDERILDIN...? simdi sana hangi birine ispat bulam..? uzayda tv yokmu..:)))) |
Zitat:
yine sorumu cevaplayamadin. |
bütün sorularinin cevabi
AT gözlügünün perdesinde gizli perdeyi AC .....:))) |
Zitat:
biraz önce yumurta atan ögrencilerin 20 yil hapse girdigini söyledin ve ben bunun yalan oldugunu söyledigim halde cevap veremiyorsun. önce sen yalan söyledigin icin özür dile. benim karsimda daha cok cevapsiz kalacaksin. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:47 Uhr. |