![]() |
sen su takintilardan vazgecsen
at gözlügünü cikartip olaylara tek tarafli bakmasan HAKLISIN ama sen takilisin chp de kavga var vay nedddiler atatürkün partisini vay vay vay.. sen vay vay derken HIRSIZLAR MALI GÖTÜRÜYYOR böyle devam edersen sana tartisacak bisey kalmaz--:))) |
Zitat:
benim hakli oldugumu tespit etmeni kutluyorum. simdi tek tek aciklik getirmek istedigin konulari görüsebiliriz. tek sartim var: 1 konu acip onu konusacagiz, konudan konuya atlamiyacagiz. bu sartimi kabul edersen seve seve sohbet ederim. |
at gözlüklerini kabul ettin yanii
bende seni kutlarim konumuz politikaydi dimi politika deyince biz tarafsiz olarak tüm pislikleri tartisa biliriz bak takinti yapma anlasma bozulur konumuz ileri demokraside HIRSIZ POLITIKACILAR koyun yandas ve namus bildigimiz oylar yazik dimi oylarin vatan hainlerine hirsizlara gitmesi..??? |
yine polemikle cevap vermen senin benim karsimda ezilecegini bilmenden kaynaklaniyor olmali.
bak at gözlüklü arkadasim, hirsiz her yerde cikabilir ama büyük farki ben sana gösterdim. AK Parti yolsuzlukla suclananlari uzaklastirdi. CHP yolsuzluk yapanlari partiye topluyor. |
ben seni cözdüm
SEN hirsizlar calarken EV SAHIBININ ILGI ALANINI BASKA YÖNE CEKENSIN yaniiii sen HIRSIZLARIN ORTAGISIN ................................................. suc ortagi..:))) |
Zitat:
ben her türlü hirsizliga karsiyim ve bunu ögrenince hirsizi kovmak ve savciya suc duyurusunda bulunarak görevimi yerine getiririm. onun icinde cok basit soru sordum. AK Parti cok dogru bir karar alarak hirsizlikla suclananlari uzaklastirirken. CHP hirsizligi tespit edilmisleri niye partisinde topluyor? bu sorunun cevabini vermekte zorlanmayacagina inaniyorum. |
iste at gözlügü olursa cözemezsin o soruyu
AKP HIRSIZLARI UZAKLASTIRMIS ............................................ uzaklastirmakla sadece hapisten kacirdi yargidan kacirdi polisten kacirdi KIME MAHKEME KURDU...? mahkemeyi ndeceniz GERIKIRSE ERDOGAN EVLATLIKTAN REDDEDER .................................................. ............. ama evladi dolarlari kaybetmesin.... evlatlagini kaybetsin..:)))) |
Zitat:
hakaret etmekle haksiz oldugunu gösteriyorsun. basit bir soruma bile cevap veremedin. 11 yildir bu tür yalanlardan doyduk. nasil sarigülün yolsuzluklari tespit edildiyse bakan cocuklarinda sucu varsa tespit edilir. ama asil vahim olan sey budur: biz CHP olarak tespit edilmis hirsizi aramiza aliriz ve utanmadan baskalarina bu sucdan dolayi karalariz. ben hirsizlari koruyorsam ve yanima topluyorsam hangi yüzle baskalarina hirsizsin ithaminda bulunabilirim??? bak kocum ben bu konuya biraz önce cevabimi verdim. hirsizin AK partilisi ceya CHPlisi yoktur. hepsi hirsizdir ve uzaklastirilmasi gerekir. bu böyleyken CHP niye topluyor hirsizlari??? akli selim CHPliler buna niye karsi cikmiyor??? |
bak dürüst ol yeter artik senin yaptigin
sarigül hirsizsa....padisahda erdogan alsin basini ne yaparsa yapsin yaptida yapmami dedik..? gazeteciyi askeri ögrenciyi yumurta atti diye 20yila mahkum eden padisahiniz bir hirsizi yargilayamiyorsa sus artik yandas dicem |
Zitat:
senden 1 ricam daha olacak: yalan söylemekten vazgec. bir ögrenci yumurta atmaktan 20 yila mahkum oldu diyorsun. bunu ispat edemezsen ne olacaksin??? bu soruya cevap vererek ispatini bekliyorum ;) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 22:35 Uhr. |