Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus
Bunlardan tabi avukat olmaz. Islerine gelen kismi alip kalanini kesmisler.
Sen 34. maddenin tamamini gostermissin, usulleri ve kosullari olan su kisim:
''Toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller kanunda gösterilir.''
Yani daha onceki mesajimda gosterdigim Toplanti ve Gosteri Yuruyusleri Kanunu 22. Madde.
Almanya'da dogup buyumus, son 2 yilini Iran'da geciren, annesi babasi abd'deki universitelerde akademisyen olarak calisan, kendisi de oldukca egitimli bir arkadasimla dun telefonda konustugumda protestoculara 'aptal' demisti. Nelerinin eksik oldugunu anlayamadigini soylemisti. Bana sordu, ben de soyleyemedim. Neleri eksik?
|
1. uno pkkli degildir.
uno size bakis acinizi degistirmeniz icin degisik görüsleri temsil ediyor!!!
2. oc lastosch hicbir zaman bir konuda bilgilere dayanarak yazamaz. o senin soruna bile cevap vermez.
birseyler ortaya atip devamli baska zaman bu konuya cevap veririm diye kacar. sonra o yazdigini silip inkar eder.
TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞLERİ KANUNU
MADDE 22 - Genel yollar ile parklarda, mabetlerde, kamu hizmeti görülen bina ve tesislerde ve bunların eklentilerinde ve Türkiye Büyük Millet Meclisine bir kilometre uzaklıktaki alan içinde toplantı yapılamaz ve şehirlerarası karayollarında gösteri yürüyüşleri düzenlenemez.
Genel meydanlardaki toplantılarda, halkın ve ulaşım araçlarının gelip geçmesini sağlamak üzere valilik ve kaymakamlıklarca yapılacak düzenlemelere uyulması zorunludur.