Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.09.2012, 13:43
Benutzerbild von Der_Levantiner
Der_Levantiner Der_Levantiner ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Güldürme beni

Zitat:
Zitat von AzziToni Beitrag anzeigen
Levos sözümü dinle ve sinirlenme. örümcek kafali olma.

yaw levos ben seninle dans etmem. bende öyle huylar yoktur. ama sen dans ettigimizi nerden cikardigini merak ettim. buna tek tarafli dans denir
sana en az 10 kere kivirma dans etme dedim ama söz dinlemedin.
simdide sikayet ediyorsun.

kafa tutmadan bahsediyorsun ama öyle birseyde yok ortada. seni her konuda ezip gectigim apacik ortada. sonra cevap verecegim diye kivirip kacan sensin.
tapmis birseylere ve gercekleri görmek istemiyorsun. gösterdigimde kivira kivira kaciyorsun.

bunu yemezler levos. yobazligi birak artik. ileri görüslü aydin bir insan olmaya calis.

ps. büyük konusma, konusursan tükürdüklerini yalatirlar.
Ben sana sadece ikaz da bulundum ve benimle siyaset üzerinden ugras, kadinlar konsunda hic sansin olmadigini söyledim. Ne var bunda? Beni ezip gectigin apacik orta da mi? Ben niye görmüyorum o zaman? Tek gördügüm sey sana NUH dedirtiyorum ama PEYGAMBER dedirtemiyorum.

Ben büyük konusmayi severim, cünkü Grosse Klappe und was dahinter, anliyormusun?

Ben her zaman ileri görüslü bir insanim, gerekirse kendi camiama mensup insanlari elestirebilirim, senin de AKP hükümetini bir kere elestirdigini görmedim. Hic hata yapmadilar mi bu sütten cikmis ak kasiklar?