Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.09.2012, 11:03
AzziToni

Standard

Zitat:
Zitat von Der_Levantiner Beitrag anzeigen
Bak simdiye kadar hic bir zaman kibirlenmedim aslinda hala da öyle ama bu sirf sana bu sözüm. Yanlis pakette yanlis kisiyle dans ediyorsun. Kadin konusuna benimle hic girme o kadar tecrüben inan yoktur. Bu konuda benimle ancak bir Kivanc Tatlitug, Mert Öcal bilemedim Tarik Akan'nin gencligi ancak yarisabilir. Bugra Gülsoylar, Tarkan'lari, Cagatay Ulusoy'lari, hele Kenan Imirzaligolu ve diger deli y..raklari vesaire ezer gecerim Önceden cocuk konusunda biraz Billy gibi düsünüyordum, ama su pörtlek kurba gözlüleri, ince omuzlulari, baston bacakli töntönleri görünce, cirkinlerin dünyasi birazda yakisikli sürmelibeyleri ve suretleri görsünler

Sen en iyisi benim ikinci sevdam olan siyaset üzerinden benimle ugrasmaya calis. Bana kafa tutacak sansin %10000'den %1000'e bire düser
Levos sözümü dinle ve sinirlenme. örümcek kafali olma.

yaw levos ben seninle dans etmem. bende öyle huylar yoktur. ama sen dans ettigimizi nerden cikardigini merak ettim. buna tek tarafli dans denir
sana en az 10 kere kivirma dans etme dedim ama söz dinlemedin.
simdide sikayet ediyorsun.

kafa tutmadan bahsediyorsun ama öyle birseyde yok ortada. seni her konuda ezip gectigim apacik ortada. sonra cevap verecegim diye kivirip kacan sensin.
tapmis birseylere ve gercekleri görmek istemiyorsun. gösterdigimde kivira kivira kaciyorsun.

bunu yemezler levos. yobazligi birak artik. ileri görüslü aydin bir insan olmaya calis.

ps. büyük konusma, konusursan tükürdüklerini yalatirlar.