Arkadaslar birakin namazi, zekati, orucu, hacci.. Ne ugrasiyorsunuz yahu.. Bakin Enis ne diyor..
Sadece ahirete inanmak ve salih amel islemek yeterlidir diyor.. Eeeeee?? Biz niye bu kadar ibadet ediyoruz arkadaslar?? Neden zekat neden namaz.
Bakin Eniskaya ne diyor:
Zitat "Hayir Kuran öyle demiyor
Allaha inanmak Ahiret gününe inanmak ve Salih AMel islemek..... Resüllerin ismi bile gecmiyor... "
Yani Resuller önemli degilmis, iman icin.. Allah Allah... bu nasil mantik???
Bide ona iman etmenin, Allah a, peygamberlere, meleklere, kitaplara, ahiret gününe imandan gectigini söyledigimde bana ne diyor biliyormusunuz???
Zitat: "Sen bana su an kara Hocalarin lafini saydin.... ich musste ehrlich lachen darüber... cünkü dahlen onlarin etkisi sende sürüyor..... yapacak bir sey yok.. belki ölünceye kadar onlarin etkisinde kalacaksin...... "
Yani Bakara Suresinin 285. ayetine ragmen bu kara hocalarin lafidir diyor gülüyor geciyor.
Bakara 285: Peygamber, Rabbi"nden kendisine ne indirildiyse ona iman etti. Müminlerin de hepsi Allah"a, meleklerine, kitaplarina ve peygamberlerine iman ettiler. "Biz Allah"in peygamberleri arasinda ayirim yapmayiz, duyduk ve itaat ettik. Ey Rabbimiz, bagislamani dileriz, dönüs ancak sanadir." dediler.
Eniskaya kardes kisisel olarak seni tanimiyorum ve sana karsi hicbir garezim olamaz

Davamiz Islam ise herseyi tartisabilmeliyiz. Ama iman esaslarini asla. Imani gerektiren sartlar bellidir. Ve bunu kabul edelim.
Bak ben ne kara hocalara nede medya hocalarina tabiyim. Okurum, arastiririm ve dogruyu alirim, uygularim...