Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.04.2005, 02:25
eniskaya

Standard Kuran diger dinleri kabul ediyor

ama bizler yok.... degismis kabul etmeyiz.... yahu Kuran zamanindan buyanami degisti yoksa ondan öncemi degismisti..... Voll Lsutig sind diese Leute.....

Iste insanlar kabul etmiyor... diger insanlara yasama hakki tanimiyor... ben Allahin Jandarmasiyim deyip duruyor.....

Kuran Kuranken Incile EHLI KITAP.... yada KITAP EHLI derken bazilari yine yoooook Incil yanlis.... yahu incil dedigin nedir haberin varmi be cahil.... incil eski Testamenttir asil olarak... oda yahudilerin kitabi.....

Adem Havva ve cocuklari Sex party yapmis zanndiyorsun ve kardes kardesi sey etmis zannediyorsun... oysa sen Kurani anlamamissin... hic GENSIS olayindan haberin yokmu... hic evrenden haberin olmadimi... okulda dersini görmedinmi......

Insanlar tabiattan yani evrenden yaratilmistir... yada Sünnetullahin cocuklariyizda denilebilir............

Ben sahsen Islam dini diye bir sey göremiyorum auf dieser weiten Welt....

Kurani okuyorum o baska bir sey diyor.. akla ve mantiga ve insana huzur veriyor....

Islam Aleminin dinine bakiyorum... tamamiyle cöplük yahu... nichts zu gebrauchen....

Haaaa o yüzden ben sadece Kurandaki dine ve Incildeki Yahyii bölümüne tabiyim......

Mecaz anlamda hem Müslüman hem Hiristiyan hemde yahudiyim... hatta hatta bir Buschmanin dini bile Allaha ibadet eden bir dindir.....

Yeryüzünde Allahsiz olan hic bir kitle yoktur.... herkes bir sekilde Allah inanir....

Am Ende wird nur das eine entscheiden:

WELCHE DIESER WEGE FÜHRT EHER ZUM ZIEL ??????

Nur das alleine zählt... und was hast du in deinem Leben gemacht... yani tüm dinlerin temelinde yatan Teoloji acisindan....

Vallahi arkadaslar iyi eden iyi bulur, kötü eden kötü bulur.. eninde sonunda makbere girersiniz görüsüsünüz.....

Makberinde ne oldugunu bilen varmi ???

Yokmu... ???? Tja iste bilenle bilmeyen bir olmuyor demek