Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Entertainment - Musik - Kino (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=392)
-   -   Bild des Tages (http://localhost/forum/showthread.php?t=7907)

Herrlichkeit 25.03.2013 17:13

25.03.2013 17:30

Herrlichkeit 25.03.2013 17:48

25.03.2013 17:54

Herrlichkeit 25.03.2013 18:00

26.03.2013 21:53

"Kimdir Ferhat Tunç? Saz çalmanın dışında ne yapar bu adam? Ne yapmış acaba Dersim için? Ne faydası olmuş bu adamın? 'Ben Kürt'üm, Dersim'liyim' demekle Dersimli mi olunuyormuş?
Biz Kürt mürt değiliz kardeşim! Bizim Kürtlükle ne alakamız var? Bize ne Kürt meselesinden? Öyle bir mesele de yok ayrıca!"

ATASEN
Ata Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası
www.atasen.org.tr
Sen kim oluyorsun da Dersimlileri imtihana tabi tutuyorsun? Dersimli sana mı soracak kime oy vereceğini?
Dersimliler Türk oğlu Türktür! Biz Dersimliler Kürt değiliz! Çünkü Kürtler Şafii olur. Biz Şafii miyiz?
Biz Türk oğlu, Türk'üz “

26.03.2013 22:00

Helal olsun sana Pascal Nouma, keske su geri zekali Nihat Dogan'a iki tane daha fazla caksaydin :D

Herrlichkeit 27.03.2013 09:22

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058871)

"Kimdir Ferhat Tunç? Saz çalmanın dışında ne yapar bu adam? Ne yapmış acaba Dersim için? Ne faydası olmuş bu adamın? 'Ben Kürt'üm, Dersim'liyim' demekle Dersimli mi olunuyormuş?
Biz Kürt mürt değiliz kardeşim! Bizim Kürtlükle ne alakamız var? Bize ne Kürt meselesinden? Öyle bir mesele de yok ayrıca!"

ATASEN
Ata Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası
www.atasen.org.tr
Sen kim oluyorsun da Dersimlileri imtihana tabi tutuyorsun? Dersimli sana mı soracak kime oy vereceğini?
Dersimliler Türk oğlu Türktür! Biz Dersimliler Kürt değiliz! Çünkü Kürtler Şafii olur. Biz Şafii miyiz?
Biz Türk oğlu, Türk'üz “

cok aptalca ve irkci bir yaziyi buraya kopyalamissin.

kürtler safi oluyormus... hiristiyan, alevi veya ateist olamaz mi?

dersimliler türk oglu türkmüs... cerkezi kürdü arabi yokmuymus?

birakin bu irkciliklari, adam olun.

27.03.2013 15:04

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058916)
cok aptalca ve irkci bir yaziyi buraya kopyalamissin.

kürtler safi oluyormus... hiristiyan, alevi veya ateist olamaz mi?

dersimliler türk oglu türkmüs... cerkezi kürdü arabi yokmuymus?

birakin bu irkciliklari, adam olun.

Arab Alevileri ile Türk Alevileri arasindaki sirf isim benzerligi. Icerigi cok farkli. Arnavutlar'da da Alevi var, ama Cerkezler, Gürcülerde, Ermenilerde alevi yok. Cünkü bu milletler cok sonra Islam ile tanisti. Fas'in yani (Marroko) yönetici hanedan ailesi de kendilerini alevi olarak tamimliyorlar, ama Türk alevilerinin coguyla ilgisi yok... Neyse bu ayri bir konu, cok arastirmistim bir zaman... I. Melih Gökcek'in de kankasi Erzurum'lu bir Alevi, adi da Iskender Colak. 2 Milyar dollarlik parayi Melih Gökcek onun hesabina kaydirdi.. Sonra tribünlere de yok biz müslümaniz, yok söyleyiz böyleyiz :D

Melih Gökcek dedim de

HÜKÜMETİN BU YOLSUZLUKLARDAN HABERİ YOKMU? NEDEN BURALARA OPERASYON YAPMIYOR, HEPMİ MUHALEFETİN BELEDİYELERİ YOLSUZLUK YAPIYOR? LÜTFEN PAYLAŞINIZ Kİ HERKES OKUSUN....

Ankara'daki doğalgaz yolsuzluğu Sayıştay raporunda!
Ankara Büyükşehir Başkent Doğalgaz yolsuzluk Sayıştay raporlarına da yansıdı. Buna göre ön ödemeli gaz alımı ile doğalgaza gelecek zammın önceden bilinmesi gaz stokçuluğunu patlattı. Zamlı gazı önceden eski fiyatla satan şirket 35 milyon TL zarar etti.
Başkent Doğalgaz’daki yolsuzluk tartışmaları Sayıştay raporuyla yeni bir boyut kazandı. Rapora göre, Türkiye çapında yalnızca şirketin kullandığı ön ödemeli sayaçlar resmen “spekülasyon” aracına dönmüş. Sayıştay’ın özelleştirme sürecindeki Başkent Doğalgaz Anonim Şirketi’ne ilişkin 2011 raporunu Cumhuriyet ele geçirdi. Raporda yer alan tespitler ana hatlarıyla şöyle:
• Ön ödemeli sayaç, mekanik sayaca göre pahalı malzemedir. Sayaç bedelleri, abone bağlantı bedeli olarak tüketiciye yansımaktadır.
• Elektronik sayaçların tümü aynı anda okunamadığı için abonelerin çektiği gaz miktarı doğru olarak tespit edilememekte dolayısıyla stokta ne kadar gaz olması gerektiği ve gelecekte çekilecek gaz miktarı bilinememekte, stok gaz doğru olarak ölçülendirilememektedir.
• Ankara’da 1995’te başlatılan ön ödemeli sayaç aboneliği, dönemin ekonomik koşullarında peşin alınan gaz bedelinin faizle değerlendirilmesi ciddi bir gelir sağladığı için süratle yaygınlaştırılmıştır. Ancak, yıllar içinde peşin ödenen gaz bedelinin nemalandırılmasının cazibesi kalmadığı gibi ön ödemeli kartlı sistem, Botaş’ın gaza yapılan fiyat artışlarının parasını peşin yatıran aboneye yansıtılamaması nedeniyle, şirketin mali durumunu olumsuz etkileyen bir sisteme dönüşmüştür.
• Peşin ödenen gaz miktarında sınırlama bulunmamasının şirketi sınırsız gaz satma noktasında zorlayacağı açıktır. Örneğin, 2010 Ocak son günlerinde gaz fiyatında değişiklik olacağı beklentisi ile tek bir serbest tüketicinin bir günde 500 bin m3 gaz stoku yaptığı kayıtlara girmiştir. (Bir ailenin günlük tüketimi 10 metreküp.)
Bir günde 2 milyon
• Diğer yandan; 30 Eylül 2011 gecesi doğalgaza yapılan yüzde 14.94luk zammın önceden duyulması neticesinde zam öncesi 24 saatte 7 milyon Sm3 olacağı öngörülen gaz satışının 30 milyon Sm3 olarak gerçekleşmesiyle bir günde yaklaşık 23 milyon Sm3’e erişen alımın daha da yükselmemesi için şirket önlem almak durumunda kaldı.
• Şirketin aboneye zamsız fiyattan sattığı gaza karşılık Botaş’a zamlı fiyattan ödeyeceği gaz bedeli nedeniyle bir günlük zararının yaklaşık 2 milyon TL olduğu, ayrıca daha önce parası yatırılan ve abone sayaçlarında bulunup tüketimi ötelenmiş 450 milyon Sm3 gazın bedelinin de Botaş’a yüzde 15 zamlı ödeneceği dikkate alındığında, şirket zararının (aynı fiyatlar kabul edilerek) 33 milyon TL civarında olduğu, toplam zararın 35 milyon TL’yi bulduğu hesaplanmıştır."

Herrlichkeit 27.03.2013 15:23

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058986)

HÜKÜMETİN BU YOLSUZLUKLARDAN HABERİ YOKMU? NEDEN BURALARA OPERASYON YAPMIYOR, HEPMİ MUHALEFETİN BELEDİYELERİ YOLSUZLUK YAPIYOR? LÜTFEN PAYLAŞINIZ Kİ HERKES OKUSUN....

Ankara'daki doğalgaz yolsuzluğu Sayıştay raporunda!
Ankara Büyükşehir Başkent Doğalgaz yolsuzluk Sayıştay raporlarına da yansıdı. Buna göre ön ödemeli gaz alımı ile doğalgaza gelecek zammın önceden bilinmesi gaz stokçuluğunu patlattı. Zamlı gazı önceden eski fiyatla satan şirket 35 milyon TL zarar etti.
Başkent Doğalgaz’daki yolsuzluk tartışmaları Sayıştay raporuyla yeni bir boyut kazandı. Rapora göre, Türkiye çapında yalnızca şirketin kullandığı ön ödemeli sayaçlar resmen “spekülasyon” aracına dönmüş. Sayıştay’ın özelleştirme sürecindeki Başkent Doğalgaz Anonim Şirketi’ne ilişkin 2011 raporunu Cumhuriyet ele geçirdi. Raporda yer alan tespitler ana hatlarıyla şöyle:
• Ön ödemeli sayaç, mekanik sayaca göre pahalı malzemedir. Sayaç bedelleri, abone bağlantı bedeli olarak tüketiciye yansımaktadır.
• Elektronik sayaçların tümü aynı anda okunamadığı için abonelerin çektiği gaz miktarı doğru olarak tespit edilememekte dolayısıyla stokta ne kadar gaz olması gerektiği ve gelecekte çekilecek gaz miktarı bilinememekte, stok gaz doğru olarak ölçülendirilememektedir.
• Ankara’da 1995’te başlatılan ön ödemeli sayaç aboneliği, dönemin ekonomik koşullarında peşin alınan gaz bedelinin faizle değerlendirilmesi ciddi bir gelir sağladığı için süratle yaygınlaştırılmıştır. Ancak, yıllar içinde peşin ödenen gaz bedelinin nemalandırılmasının cazibesi kalmadığı gibi ön ödemeli kartlı sistem, Botaş’ın gaza yapılan fiyat artışlarının parasını peşin yatıran aboneye yansıtılamaması nedeniyle, şirketin mali durumunu olumsuz etkileyen bir sisteme dönüşmüştür.
• Peşin ödenen gaz miktarında sınırlama bulunmamasının şirketi sınırsız gaz satma noktasında zorlayacağı açıktır. Örneğin, 2010 Ocak son günlerinde gaz fiyatında değişiklik olacağı beklentisi ile tek bir serbest tüketicinin bir günde 500 bin m3 gaz stoku yaptığı kayıtlara girmiştir. (Bir ailenin günlük tüketimi 10 metreküp.)
Bir günde 2 milyon
• Diğer yandan; 30 Eylül 2011 gecesi doğalgaza yapılan yüzde 14.94luk zammın önceden duyulması neticesinde zam öncesi 24 saatte 7 milyon Sm3 olacağı öngörülen gaz satışının 30 milyon Sm3 olarak gerçekleşmesiyle bir günde yaklaşık 23 milyon Sm3’e erişen alımın daha da yükselmemesi için şirket önlem almak durumunda kaldı.
• Şirketin aboneye zamsız fiyattan sattığı gaza karşılık Botaş’a zamlı fiyattan ödeyeceği gaz bedeli nedeniyle bir günlük zararının yaklaşık 2 milyon TL olduğu, ayrıca daha önce parası yatırılan ve abone sayaçlarında bulunup tüketimi ötelenmiş 450 milyon Sm3 gazın bedelinin de Botaş’a yüzde 15 zamlı ödeneceği dikkate alındığında, şirket zararının (aynı fiyatlar kabul edilerek) 33 milyon TL civarında olduğu, toplam zararın 35 milyon TL’yi bulduğu hesaplanmıştır."

vahhhh cahil lastoş,
başlikta 35 milyonluk vurgun diyorsun ama "Zamlı gazı önceden eski fiyatla satan şirket 35 milyon TL zarar etti." satiri anlamakta zorlanmissin.

bu olayda vurgunu halk yapiyor ve sirket zarar ediyor.

Melih Gökcek Halk adina ucuza gaz stoklayarak Ankara halkina 35 Milyon kar ettiriyor.

Malesef bu cahilce ve düsünmeden attigin iftiralar senin devamli cakmana neden oluyor.

lastoş lütfen bundan sonra önce bilgi edin sonra burada yaz, yoksa hep ezilen taraf olacaksin.

27.03.2013 15:34

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058990)
vahhhh cahil lastoş,
başlikta 35 milyonluk vurgun diyorsun ama "Zamlı gazı önceden eski fiyatla satan şirket 35 milyon TL zarar etti." satiri anlamakta zorlanmissin.

bu olayda vurgunu halk yapiyor ve sirket zarar ediyor.

Melih Gökcek Halk adina ucuza gaz stoklayarak Ankara halkina 35 Milyon kar ettiriyor.

Malesef bu cahilce ve düsünmeden attigin iftiralar senin devamli cakmana neden oluyor.

lastoş lütfen bundan sonra önce bilgi edin sonra burada yaz, yoksa hep ezilen taraf olacaksin.

Iyi okursan vurgunun nerde oldugunu görürsün. Biraz oku sonra yazisalim..

Herrlichkeit 27.03.2013 15:35

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058994)
Iyi okursan vurgunun nerde oldugunu görürsün. Biraz oku sonra yazisalim..

sen burada laf yetistiriyorsun ama iftira attigin yerde niye susuyorsun?

buraya laf yetistirsene lastosch -> http://www.vaybee.de/forum/showthrea...50#post2058920

taniyormusun? tanimiyormusun?

27.03.2013 15:44

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058995)
sen burada laf yetistiriyorsun ama iftira attigin yerde niye susuyorsun?

buraya laf yetistirsene lastosch -> http://www.vaybee.de/forum/showthrea...50#post2058920

taniyormusun? tanimiyormusun?

Senin kafanin icindeki arkadaslarini ben nerden taniyim Mülltoni? Bende empatim güclüdür ama bu empatiden ziyade psikiyatrist bir uzmanlilik gerektiriyor.. Aslinda bur Damia adinda bu konularda gayet ilgili, bilgili bir hanimefendi vardi. Ona danisirsan ve benden selam söylersen benim hatirima sana bedava bir tedavi yapar.. :D

Herrlichkeit 27.03.2013 15:47

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058997)
Senin kafanin icindeki arkadaslarini ben nerden taniyim Mülltoni? Bende empatim güclüdür ama bu empatiden ziyade psikiyatrist bir uzmanlilik gerektiriyor.. Aslinda bur Damia adinda bu konularda gayet ilgili, bilgili bir hanimefendi vardi. Ona danisirsan ve benden selam söylersen benim hatirima sana bedava bir tedavi yapar.. :D

lastosch lütfen kivirma.

burada -> http://www.vaybee.de/forum/showthrea...50#post2058920

cevap verebilirsin.

tanimiyorum diyorsan özür dilerim dedim. eline 3 yildir ilk defa böyle bir firsat gecti. 3 yildir ilk defa bir konuda hakli olabileceksin lastosch.

28.03.2013 18:43

Durmak yok, yola devam!

Durmayin, aman durmayin, gazlayin, cehennemin dibine kadar yolunuz var!

03.04.2013 12:38

Sen benim kim oldugumu biliyormusun? AKP'li babaciklarin, evlatlarini gemicikerle ve baska seylerle simartan zihniyet... Bu soruya gülmekten kiriliyorum, sanki, annesi yoldan sasmis bir hayat kadini ve öz babasini arar mahsumhane bir hal var ortada neyse....

Yav bunlar tam bir komedi. Kenal Sunal'in en iyi kahkaha szenaryolarini bile aratmiyorlar :D

03.04.2013 12:43

Herrlichkeit 03.04.2013 12:59

Herrlichkeit 03.04.2013 13:00

Herrlichkeit 03.04.2013 13:01

03.04.2013 13:19

03.04.2013 13:23

03.04.2013 13:26

Bakalim Mülltoni buna ne diyecek?

Ulan Ibrahim Melih Gökcek, sen ve tayfan iste busunuz. Inan senin icmene karsi degilim. Türk insani icer, cok azi adam gibi dengeyi koruyarak icer ve haz alir ama icer. Sorun senin icmende degil, senin JONNY WALKER BLUE LABEL hayrani bile oldugunu biliyorum o sorun o degil. sorun senin insanlari kandirmanda.. Bak haberi yazayim derken baska bir haber daha okudum ve yine sinirlendim... Sen dogalgaz sayar cihazlarini milletin bilgisi olmadan degistittiriyorsun ve sonra da insanlardan parayi haciz oluyla bile aldiriyorsun. Bak icmeni unuttum zaten dedigim gibi icmene karsi degilim. Yalanina dolanina karsiyim. YA OLDUGUN GIBI GÖRÜN, YA DA MILLETIN GÖZÜNE GÖRÜNME

Herrlichkeit 03.04.2013 13:35

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2060063)
Ulan Ibrahim Melih Gökcek, sen ve tayfan iste busunuz. Inan senin icmene karsi degilim. Türk insani icer, cok azi adam gibi dengeyi koruyarak icer ve haz alir ama icer. Sorun senin icmende degil, senin JONNY WALKER BLUE LABEL hayrani bile oldugunu biliyorum o sorun o degil. sorun senin insanlari kandirmanda.. Bak haberi yazayim derken baska bir haber daha okudum ve yine sinirlendim... Sen dogalgaz sayar cihazlarini milletin bilgisi olmadan degistittiriyorsun ve sonra da insanlardan parayi haciz oluyla bile aldiriyorsun. Bak icmeni unuttum zaten dedigim gibi icmene karsi degilim. Yalanina dolanina karsiyim. YA OLDUGUN GIBI GÖRÜN, YA DA MILLETIN GÖZÜNE GÖRÜNME

yaziklar olsun lastosch,
düstükce düsüyorsunuz.

konu bulamayinca adamlarin ickisine odaklaniyorsunuz.

ben senin sundugun resimde icen bir Melih Gökcek görmüyorum.

Hadi bize bunu ispatlada serefini kurtar.

05.04.2013 19:59

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2060066)
yaziklar olsun lastosch,
düstükce düsüyorsunuz.

konu bulamayinca adamlarin ickisine odaklaniyorsunuz.

ben senin sundugun resimde icen bir Melih Gökcek görmüyorum.

Hadi bize bunu ispatlada serefini kurtar.

Evet haklisin, resimde de göründügü gibi onlar raki masina oturupta kafalari islatmiyorlar, onlar abdest almak üzere baslarini mesh ediyorlarr ve birazdan kibleye dönüp namaz kilacaklar bu imanlarindan hic zerre kadar süphe etmedigim bu dünya malinda gözü olmayan ve herseyden imanlari ugruna vazgecen müslüman mücahitler :D

Herrlichkeit 05.04.2013 20:16

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2060433)
Evet haklisin, resimde de göründügü gibi onlar raki masina oturupta kafalari islatmiyorlar, onlar abdest almak üzere baslarini mesh ediyorlarr ve birazdan kibleye dönüp namaz kilacaklar bu imanlarindan hic zerre kadar süphe etmedigim bu dünya malinda gözü olmayan ve herseyden imanlari ugruna vazgecen müslüman mücahitler :D

sen bu adamlarla kafayi yemissin.

AK Parti'de icen ve icmeyen var.
AK Parti'de Türk, Kürt, Laz ve Cerkez var.
AK Parti'de müslüman, hiristiyan ve ateistler var

bana ne milletin ickisinden rakisindan. insanlarin özeline karisana biz serefsiz deriz.

birak bu serefsizlikleri. adam icmiyormus bu kadar. iciyorsada sana ne? onun hatunu mu olmayi düsünüyorsun?

05.04.2013 20:21

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2060440)
sen bu adamlarla kafayi yemissin.

AK Parti'de icen ve icmeyen var.
AK Parti'de Türk, Kürt, Laz ve Cerkez var.
AK Parti'de müslüman, hiristiyan ve ateistler var

bana ne milletin ickisinden rakisindan. insanlarin özeline karisana biz serefsiz deriz.

birak bu serefsizlikleri. adam icmiyormus bu kadar. iciyorsada sana ne? onun hatunu mu olmayi düsünüyorsun?

O zaman büyük lokma yesin ama büyük laf konusmasin. Önceleri bir söz vardi, söz vermek bilmem ne vermeye benzemez! Adam gibi ciksin ortaya, her resit insan gibi icsin ya da icmesin orasi kimseyi ilgilendirmez. Ama insanlari denetlemeye ve yönetmeye kalkarsa orda dur derler! Mesele icki de degil, onur, san seref, ilkelilik.. AKP'nin tabani kandirilmis saf insanlar, ya da oylarini makarnaya, kömüre ve oduna satan cahil cuhela kirsal kesim.. Ama tavani serefsizlerin önde gidenleri. Icki daha atipta sonradan gizlice tutuklari en mahummane sey... Nimet Cubukcu ve 5 cocuk babasi Recep'in zinalari dünya alem biliyor..

Herrlichkeit 05.04.2013 20:32

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2060441)
O zaman büyük lokma yesin ama büyük laf konusmasin. Önceleri bir söz vardi, söz vermek bilmem ne vermeye benzemez! Adam gibi ciksin ortaya, her resit insan gibi icsin ya da icmesin orasi kimseyi ilgilendirmez. Ama insanlari denetlemeye ve yönetmeye kalkarsa orda dur derler! Mesele icki de degil, onur, san seref, ilkelilik.. AKP'nin tabani kandirilmis saf insanlar, ya da oylarini makarnaya, kömüre ve oduna satan cahil cuhela kirsal kesim.. Ama tavani serefsizlerin önde gidenleri. Icki daha atipta sonradan gizlice tutuklari en mahummane sey... Nimet Cubukcu ve 5 cocuk babasi Recep'in zinalari dünya alem biliyor..

bak ne zaman bir konuda caksan baska konuya atlamaya calisiyorsun.
yapma bu serefsizlikleri.

Melih Gökcek icmiyorum diyorsa icmiyordur. bunu kabul edeceksin.
Elinde baska belgeler varsa ispat et. yoksa susacaksin.

AK Parti'ye oy verenler satin alinamayacak insanlar.
AK Parti'ye oy verenler sizin gibi takim mentaliteyle parti tutmayanlar.

AK Parti iktidara gelmeden bu ülkede ac kalmayacak dediginde siz gülüüyordunuz. her fakire erzak verilecek dediginde siz olmaz olamaz diyordunuz.
AK Parti bu ülkede kisin üsüyen insan kalmayacak dediginde siz yine olamaz diyordunuz.

AK Part igeldi ve sözünde durdu. Kis soguklarinda kimse üsümüyor artik.
kimse ac kalmiyor vatanimizda.
80 yil kemalist rejim bir parca ekmek vermedigi fakirler simdi refaha kavustu.

son secimlerde kivirdaroglu cikti: "oyunuzu bana verin ben hepinize 1250TL verecegim dedi" ve o masum insanlarin oyunu satin almaya calisti. ama vatandas öyle bir tokat vurduki hala kendinize gelemediniz.

siz bu iftiralarlada bir yere varamayacaksiniz.

biz ama durmuyoruz, durmayacagiz. kemalizmin sonu geldi. bunu sende biliyorsun.
daha birkac ay önce gerekirse ic savas cikartirim diyen lastosch simdi kuzu gibi oldu.

biz böyle dansöz yapariz yalancilardan.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

06.04.2013 13:46

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2060444)
bak ne zaman bir konuda caksan baska konuya atlamaya calisiyorsun.
yapma bu serefsizlikleri.

Melih Gökcek icmiyorum diyorsa icmiyordur. bunu kabul edeceksin.
Elinde baska belgeler varsa ispat et. yoksa susacaksin.

AK Parti'ye oy verenler satin alinamayacak insanlar.
AK Parti'ye oy verenler sizin gibi takim mentaliteyle parti tutmayanlar.

AK Parti iktidara gelmeden bu ülkede ac kalmayacak dediginde siz gülüüyordunuz. her fakire erzak verilecek dediginde siz olmaz olamaz diyordunuz.
AK Parti bu ülkede kisin üsüyen insan kalmayacak dediginde siz yine olamaz diyordunuz.

AK Part igeldi ve sözünde durdu. Kis soguklarinda kimse üsümüyor artik.
kimse ac kalmiyor vatanimizda.
80 yil kemalist rejim bir parca ekmek vermedigi fakirler simdi refaha kavustu.

son secimlerde kivirdaroglu cikti: "oyunuzu bana verin ben hepinize 1250TL verecegim dedi" ve o masum insanlarin oyunu satin almaya calisti. ama vatandas öyle bir tokat vurduki hala kendinize gelemediniz.

siz bu iftiralarlada bir yere varamayacaksiniz.

biz ama durmuyoruz, durmayacagiz. kemalizmin sonu geldi. bunu sende biliyorsun.
daha birkac ay önce gerekirse ic savas cikartirim diyen lastosch simdi kuzu gibi oldu.

biz böyle dansöz yapariz yalancilardan.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Kusuruma bakma yanlis görmüsüm. Bu yola cikan yigit mücahitleri kefenlerini alipta yola cikmislar. O resimde onlardan birisi kefenlerini masa örtüsü yapmislar yolda mola verirken :)

08.04.2013 23:22

08.04.2013 23:24

Herrlichkeit 09.04.2013 09:41

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2060987)

iftira atmak icin photoshopa basvuran ve bu yalan fotoyu dagitan serefsizleri burada kiniyorum

bu ülke ahmet, mehmet, atatürk veya inönünün ülkesi degil. bu topraklarda yasayan insanlarin vatani!!!

11.04.2013 18:35

Billy73 11.04.2013 18:37

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2061610)

apoyu tahrik etmeyelim. cok ayip oluyor.

11.04.2013 18:43

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2061612)
apoyu tahrik etmeyelim. cok ayip oluyor.

Haklisin :D

Billy73 11.04.2013 18:50

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2061617)
Haklisin :D

bence t harfi alfabeden yok edilmesi lazim. tahrik edebilir yoksa.

Herrlichkeit 11.04.2013 18:56

Son Anket

Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin Nisan ayı gündem araştırmasında dikkat çekici sonuçlar çıktı. Buna göre, işte partilerin oy dağılımı...

BU PAZAR SEÇİM OLSA!

Ankete katılanlara yöneltilen ‘bu Pazar seçim olsa kime oy verirsiniz?' sorusunun cevabı işe şöyle karşılık buldu: (Kararsızlar dağıtıldıktan sonra)

AK PARTİ: 49,7
CHP:23,9
MHP:15,1
BDP:6,8
DİĞER:4,5

Billy73 11.04.2013 18:59

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2061623)
Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin Nisan ayı gündem araştırmasında dikkat çekici sonuçlar çıktı. Buna göre, işte partilerin oy dağılımı...

BU PAZAR SEÇİM OLSA!

Ankete katılanlara yöneltilen ‘bu Pazar seçim olsa kime oy verirsiniz?' sorusunun cevabı işe şöyle karşılık buldu: (Kararsızlar dağıtıldıktan sonra)

AK PARTİ: 49,7
CHP:23,9
MHP:15,1
BDP:6,8
DİĞER:4,5

apo nezaman basbakan olcak?

Herrlichkeit 11.04.2013 19:13

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2061624)
apo nezaman basbakan olcak?

bilemiyecegim, bu gidisle hicbir zaman.

ama olur ya chp iktidar olursa o zaman apo'da basbakanliga aday olabilir.

12.04.2013 20:27

Allah sizden razi olsun sayin müftüm!

Eski Akçakoca Müftüsü CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, ''Bugün bu ülkenin camileri açıksa ve semada ezan sesleri hala yükseliyorsa önce Allah'a, sonra Atatürk ve İnönü'ye borçlusunuz'' dedi.

ERDOĞAN'IN KONUŞMASINI ELEŞTİRDİ

Özkes, düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü AK Parti grup toplantısında camilerle ilgili yaptığı konuşmayı eleştirdi.

1927 yılında Türkiye'de her 500 kişiye bir, 2012 yılında ise her bin kişiye bir cami düştüğünü belirten Özkes, emperyalizmle savaşanları karalamakla asla kahraman olunamayacağını ifade etti.

"YÜREĞİNİZ VARSA ARAŞTIRALIM"

''Bugün bu ülkenin camileri açıksa ve semada ezan sesleri hala yükseliyorsa önce Allah'a sonra Atatürk ve İnönü'ye borçlusunuz'' diyen Özkes, Hz. Muhammed'in de Mescid-i Nebevi'yi depo olarak ve savaşta yaralanan askerlerin tedavisi için kullandığını söyledi. Özkes, şu ifadeleri kullandı: ''Sayın Başbakan ya bunları bilmiyor ya da tecahülü arif yapıyor. Yoksa, Başbakan 'Minareler süngü/kubbeler miğfer/camiler kışla/müminler asker' diye meşhur olduğu dizenin arkasında değil mi- 1920'lerde işgal ettikleri yerden kaçarken Yunanlılar, Karacabey'i yakıyorlar. Bu nedenle şehirde cami kalmıyor. Başbakan, Yunanlılar'ın yakarak yok ettiği camileri bile CHP'ye yüklemeye çalışıyor. Yakılan yıkılan bu camiler de CHP tarafından tamiratı yapılarak tekrar ibadete açılmıştır. Ama ne gariptir ki Ulu Cami, bir ay kadar önce restorasyon sırasında yanarak kül olmuştur. Seferihisar'daki camiyi de işgal kuvvetleri yakıp yıkıyor. Başbakan'ın saydığı ve belge olarak gösterdiği şehirlerde insanlarla konuştum, hepsi 'yok böyle bir şey, iftira' diyorlar. Sayın Başbakan, geçmişi bırak da tarihi camilerin restorasyonundaki yolsuzlukların araştırılmasını neden istemiyorsunuz- AKP milletvekillerinden, belediye başkanlarından ve teşkilat mensuplarından kaçının camilerin altında market ve işyerleri var. Yüreğiniz varsa araştıralım bunları, hodri meydan''

Özkes, camilerle ilgili çeşitli iddiaları sorduğu araştırma önergelerine yanıt alamadığını belirterek, 'Sadece Ankara Pursaklar'da rant için yıkılan cami sayısını açıklayın. İstanbul Okmeydanı'ndaki Fatih Sultan Mehmet Namazgah Minberi neden yıkıldı? Cami olup imara açılan yerler ile başbakan'ın yanındakilerin alakası var mı?' sorularını yöneltti.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:46 Uhr.