Kivir kivirma bedava nasil olsa...Zere serefin olsaydi adres aldiktan sonra gelirdin.Sen halen kendi agzinla zerre kadar serefim yok diyecek kadar dünyanin en alcak serefsizi oldugunu kendi sözlerinle tescilliyecek kadar alcagin tekisin....sana daha ne diyebilirim ki...Sanal faresi Korkak alcak ,sizin hayaliniz bile benim oldugum degerin makamina varamaz...Bogulun karanlik dünyaniza.Hamd olsun bir tek müslüman alayinizi korkutmustur..iste bu Müslüman Türkün gücüdür..!!Alcak capulcular sizi...
Zitat:
Zitat von seyrangah_06
Ben diyorum Canakkale bogazi sen diyorsun yandi g..tümün agzi.
Sana zeytin dali mi uzatmissin? Nerene uzatmissim o zeytin dalini?
Burda sen degil, sizin feristahiniz gelsin. En kabadayiniz gelsin, gelebiliyorsa...
Ben Allah'in hastir ettigi yere gidecegim seni kihkihkih güldürecegim öyle mi beni kandirdigin sandigin icin?
Ben senin nerde oldugunu biliyorum, netice de oraya geldik. Fosil ecel teri akitti. Ama vaktim oldugunda Bielefeld gidecegim oraya.
Artik yalanlarina Kayseri-kurnazligi $ark kafasi zihniyetine ne diyecegimi sasirdim dogrusu.
Senin bilgi birikimin filan da yok. Hersey kulaktan dolma önyargili art niyetli dedikodular.
Atatürk'e senin hakaret etmen ise ilk görünüste üzücü ama bir malagin Atatürk'e hakaret etmesi onu daha yüceltir sizleri daha da yerin dibine sokar.
Ulan hepinizin yüregi Lara'nin tirnaginin kiri kadar bile degil bee.. Lara Lara, Lara'da Lara, Lara'da Lara diye viyik viyik viyikliyorsunuz ama karsina cikmaya cesaretiniz yok. Yürrü, anca gidersin!!
|