Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.06.2017, 13:54
Benutzerbild von YigitAdam
YigitAdam YigitAdam ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Aynada gördügün rezillikleri kendine sakla

Ulan nekadar emperyalist varsa altina yatip ümit bekleyen siz degilmissiniz gibi piskin piskin zirvalaman varya, tam bir trajik komik paramanyak vakia...Zerre serefiniz olsaydi sömürgecilerin ve siyonistlerin kuklasi pkk, pyd, deas ve benzeri örgütlerin döktüklerini yalayip buralarda hürriyet havariligi taslamazdiniz...boynunda pkk nin tasmasiyla gelmisin burda ona buna catmaya calisiyorsun..anlasilan acin var cokmu acittilar sizi...git acitanlara zirvalan..burda ben kimsenin hovardaligini yapmiyorum..konuyu saptirmanin anlami yok, git baska yerde kemalistlere yalakalik yap..yürü eli zihni kanli rezil behbat ruh hastasi
Zitat:
Zitat von ___OZAN___ Beitrag anzeigen
Uyduruk,aslı astarı olmayan şeyler yazmakla,anca kendini tatmin edersin....
Mustafa Kemal bir yana dursun o çok eski bir mevzu...
Ben sana yakın zamandan Yavşak bir başbakandan bahsedicem.
Tabi ki yavşak dememden anlamışsındır erdoğan olduğunu.
Türübünlerde sözde israil ve politikalarına karşı konuşur,Fakat türkiye cumhuriyeti kurulduğu günden beri,israille yapılan ticaretin 100 mislini iktidarda olduğu zamanda yapar.Ayrıca israilin,tıpkı Filistinde ki gibi türkiyede de Toprak alma gibi bir kaygıya girmiş,her ne hikmetse bu kaygı ortadoğunun en önemli olduğu bölgelerden birine,Irak,İran ve suriye sınırlarında alınmış...
Tabi bu arada taktıkları bilimum nişanlarda cabası.
İslamcı olduğunu söyleyipte,israil ve amerikaya hizmet etmeyen bir gurubun olmadığını böylelikle anlamış olduk.Baksanıza Amerika İşid adlı bir örgüt planlıyor,maddi desteği türkiye üzerinden,lojistik destek ise israildan geliyor....Binden fazla İşid üyesinin israilde tedavi edildiği alenen biliniyor zaten....İşid denilen,barbar müslümanlar topluluğunun,hedefleri arasında israilin olmaması,kimliklerini rahatlıkla ortaya koyuyor bence.Tıpkı erdoğan gibi israil ve amerika köpekliği yapıyorlar....