Ne yani konusukmasinmi bunlar ????
Burasi din Forumu, dinine ve bilgisine güvenen herkes bu Forumda yazi yazabilir ve yazilmasinida arzuluyoruz....
Ben ise sadece Müslümanim, tüm dinlerin üstadi olan Kurani Kerimdeki, Ehli-Kitapdaki ve diger Resul Kitaplari ve Suuflarinda (Kuran tabiriyle "suufi Ibrahime Suufi Musa") yazilan dine bagliyim ve bu hususta yillarca arastirma yaptim... arastirma derken en ehli merkezinden bilgileri aldim.....
Alevi olan ve saydigin diger Ideolojilere bagli olanlar beni veye bir cogunu baglamaz..... konu dinse ancak deliller gercerlidir....
Sen llahin ayni zamanda Tabiaat din diye hitab ettigini biliyormuydun, din (deyn) kelimesinin baris kelimesi anlamina gelmekle beraber ani zamanda, tabiat kanunlarinida icerir.....
Farkindaysan,Alevi veya diger Ideolojiye sahip kisiler din degilde, ancak Ideolojiden bahsediyorlar..... diger gruplar icnde aynisi gecerli ve bence bunlari acikca konusabilmek cok cok önemlidir......
Ben suyum ben buyum demek insan bir yere varamaz, ancak ne oldugunu bilen kisiler, bir yere varabilir.....
Bu Forumda genis bir Platform hazirlamakta...... adam gini herkes düsüncelerini aciklasin.... isine gelmeyen bir aciklama varsa, dogrusunu yazarak düzeltsin....
Selamlar
ENis
|