![]() |
Zitat:
basbakanin yaptigi gibi bizde özür dilemeyi ögrenecegiz. bu zavalli duruma düsüren bu zihniyetten kurtulmadikca sonsuza kadar kurban kaliriz. onun icin ilk atatürkün o ögretilen yüce varlik degilde bir hain oldugunu tarihi okuyup ögrenmemiz lazim. atatürk ve chpnin yaptigi katliamlari kabul edip özür dilenmeli atatürkün tüm muhalifleri ve elestiri yapanlari yargisiz idam etmesi ile yüzlesip özür dilenmeli. chp'nin yaptigi tüm zulmü kabul edip özür dilemesi lazim. ileri demokrasi istiyorsak önce gerici zihniyetten kurtulmamiz lazim ve gerekirse bu kisilere tükürüklerini yalatmamiz lazim. tarihi bir firsat gecti elimize. baris süreci tüm sabotajlara ragmen ilerliyor. ya kardesce beraber yasayacagiz yada türkiye bölünecek. eskiden chp katliam yaparak halki susturuyordu. insanlari hapislerde cürütüyordu. yargisiz idam ediyordu. o günler gecti. ya chp boyun egecek yada bölünecegiz. bu forumda bile türk olmak ayricaliktir diyen serefsizlerin zihniyeti bizi bu durumlara düsürdü. böyle serefsizleri ya tükürüklerini yalatacagiz yada hepimizin pisman olacagi yola girecegiz. |
Ey yüce Allah'im yaradilani Yaradan'dan ötürü sevmek istiyorum ama bir kulunu hic sevmiyorum. Kurbagaya benzetmissin, kurbaga degil, iki ayak üzerinde yürüyor adam degil. Nesini seviyim bu kulunun ya Rabbim? Insanlik desen sifir, akil desen sifiri da harcar.. Allah'im beni yine neyle siniyorsun?
|
Agzina köpek hela etsin Devlet Bahceli, koskoca MHP ve Ülkücü Harekati sifirladin ve Koray Aydin'nin bizans entrikalari ile önünü kestin..
Kemal Kilicdaroglu, seninde artik miladin doldu. Anlasilan bu isi beceremiyorsun. Daha iyisine birak. Ya Muharrem Ince, ya Mustafa Sarigül, ya da Ümit Kocasakal.. Bu üclü Türkiye'yi hak ettigi yere getirir! |
serefsiz insanlar dönmekten doymuyor.
daha dün kemal kilicdaroglunu göge kadar övenler bugün onu satiyorlar. hep yeni geleni övüp bitiremiyorlar ama iki dakikada sonra 5 kurusa satabiliyorlar. tarihe bakinca bu zihniyetin satmaya aliskin oldugunu daha net görebiliyoruz. ben kivirdaroglu geldiginde demistim bu adam oturdugu koltuktan kalkmiyacak. ama serefsizler iktidar olmazsak kendisi gidecek demislerdi. ayni serefsizler kivirdaroglu gitmeyince binbir bahaneyle bunun üstünü örtmeye calistilar. ama artik onlar bile bikti ve kivirdaroglunu satiyorlar. bu nasil bir yol? bu nasil bir ideal? yol arkadasini satana bizim ülkede serefsiz derler. |
Zitat:
Kemal Kilicdaroglu asla bir kötü insan degildir, ama biz iyin en iyisiyle ancak tatmin olacak bir anlayis sergiliyoruz. Kimdir su an en iyileri? Mustafa Sarigül, Muharrem Ince ve Ümit Kocasakal... Zaten AKP'nin cekirdek kitlesi %18, oduncularin, kömürcülerin, makarnacilarin ve ölmüs insanlarin oylarini cekerse, en krali bu. Ondan zaten AKP'yi ecel korkusu aldi, boyundan büyük haddini asan isler yapti ve simdi Türk Milleti'nin gazabindan korkuyorlar.. |
Zitat:
baldiran zehri bile icmeye haziriz. basbakanimiz oy kaybedecegimiz halde barisi getirecegiz dedi ve gereken adimlari atti. AK Partiye oy verenler takim tutar gibi parti tutmuyor. daha 10 yillik bir parti. takim tutar gibi parti tutsalar önceki partilerinde takili kalirdi. chpnin önüne esek koysan mhp nin önüne öküz koysan bu partiler hep ayni oyu alir. bunu hepimiz biliyoruz. daha dün kivirdaroglundan üstün kimse yokken niye döneklik yapip baskanini satiyorsun? kendinizi avutmaktan vazgecin artik, sizde parti ici celiski var baska birsey yok. 50 kere baskaninizi degistirsenizde iktidara gelemeyeceksiniz. sizin zihniyet yok olmaya mahkum. tek ve son careniz icraat ama icraate gelince sizde hava cikiyor ;) lastosch sen bile chp parti üyesi olarak dimdik duramiyorsun, önce baskanin arkasinda durmayi ögren, yoldasini satmamayi ogren, dava arkadasini 5 kurusluk duruma düsürmemeyi ögren. belki o zaman adam olursunuz. |
Zitat:
Bize gelince bizde o kefensiz yatanlarin torunlariyiz. O yol bize tozlu yol olur, viz gelir, tiriz gider.. AKP genel baskan Erdogan daha simdiden Apo Gül'ün önünü kesmenin hesaplarini güdüyor. Kim demis AKP Cemaat kavgasinin olmadigini? O balonu sisirenler o balonu da patlacaklar... |
Zitat:
"ben adamin adami degilim" "bir baskanim var o atatörktür" "bizde kurum kisiden önemlidir" önce bir icindeki celiskileri cöz sonra bir davaya koyul, yoksa devamli cakarsin. lastosch bu kadar cakmaktan bikmadin mi? :D |
Sen gercektende geri zekaliymissin. NEyse simdi cikmam lazim. Belki sonra senin yazdiklarini yine okur yine gülerim :D
|
Zitat:
senin celiskili oldugunu sana alintilar ile gösterdigim icin sinirlenmeni anlayisla karsiliyorum. dedigim gibi bunun tek caresi ögrenmek, okumak bilgi edinmek. egitimin yasi yok lastosch, 40 yasinda okumaya baslayan cok insan var. demedi deme sonra cok pisman olursun. |
Zitat:
Ehh nerdesin Mülltoni? Sayende hem CHP'ye olan görev borcumu yerine getiriyorum ve CHP'nin oylarini artiriyorum hemde eglenmis oluyorum. Aslinda senin gibi böyle kalitesiz, beceriksiz destekcisi oldugu icin AKP gurur duymasindan ziyade seni polise sikayet etmesi lazim. Sen sirf tek basina AKP'nin oylarini en azindan %10 düsürteceksin bana ve sayende AKP marjinallesip gidecek :D |
Zitat:
it´s a joke. gaddafi + eddi = blutsbrüder. den preis behält er immernoch = fucking joke und rezillik ach geceleri gaddafiyi rüyasinda görüyordur. ne iyi adamdir be gaddafi. muhahaha aber jetzt hat er ja apo. der is ja auch nicht ohne. sieht aus wie stalin. zwar nicht so hässlich wie gaddafi aber genauso brutal, da weiss man was man hat :) durma yok, kafa üstü rezillige :) achja wann wird denn die nächste flotille in den gaza geschickt? muhahahaha ich glaub, das war eh ein trick der isis, die wollen wieder zielschiessen mit türken trainieren. man nannte ihn one-minute-rezil |
Wie krass die Unterschiede zwischen den Usern bei Vaybee sein können. Auf der einen Seite hochintelligente und edle Personen und wiederum auf der anderen Seite, unterentwickelte, notgeile agressive Hasenfoten, die hier einen auf Macker machen..
Das erstere ist immer wieder bewunderswert und das letztere immwe wieder zum Lachen.. Die die im Leben nie eine Frau ausserhalb ihrer Verwandschaft gesehen haben und wenn dann nur aus dem Puff kennen schwingen sich hier zu den grössten Hengsten auf. Einfach zum kapputlachen :D |
..
Hava'da
♥ Kokusu var.. |
Herrlichkeit ve the last time günlerdir Siyaset tartismasi yaptiniz, Ülkeyi seviyorsunuz bundan süphem yok ama mesele faydali olabilmek...tartismak baska, söylediklerini savunduklarini hayata gecirmek baska...
Siz nasil bir metot kullaniyorsunuz bilmiyorum ama Ben; Artik iyice anladim ki, Ilk olarak kazandiklarimizi okumak degil kaybettiklerimizi okuyup aglamak bize faydali olani. Insan en iyi kendi cevresini tanidigi gibi, Ülke olarakta en iyi kendi Ülkesini tanir. Kendi Ülkesinin insanlarinin cektigi acilari okuyan, okurken de gözyasi döken insanlar olmaliyiz. Kazandiklarimizi sonra okuruz.biz ne yapacagimiz, ne eksik ne fazla, nerede yanlis yaptik? bunlari gösteren, cekilen zor günler olacaktir. Zor günleri ögrendikten sonra zaten beyniniz harekete gececek, Islamiyet ve Türkiye icin, eskiyle ayni duruma düsmemek icin calisacaksiniz... O Zor günleri yasayanlar kadar zor durumda olmadiginizi gördükce de halinize sükredeceksiniz..dolayisiyla calisirken huzurlu da olacaksiniz... Ülkenizi seviyorsaniz kaybettiklerimizi arada bir okuyun kardeslerim.. Insan okumayinca unutuyor.. Saygilarimla, Cakabey.. |
@Cakabey,
aslinda sana diyecek bi sözüm yok. Düsük olmayan bir üslüble fikirlerini iyi da kötü sonuna kadar savunuyorsun. Asil zurnanin zirt ettigi delik... Neyse aman, simdi bunu gene kötü niyetli bir cin gibi basima musallat edecegim. At cöpe gitsin! |
Zitat:
benim kullandigim yöntem basari yöntemidir. sadece konusmakla olmadigini bildigim icin 20 yildir bu yol ugruna calisiyoruz. biz az talebe yetistirip yerlestirmedik buralara gelene kadar. |
B
Wie beschissen die Beiträge sind
|
Zitat:
bikmissin herrlichkeit'tan, belli:) kac yildir tartisiyorsunuz sorabilirsem? :D |
Zitat:
Ben de isterdim zamanimi en cok hizmete harcayayim.. |
Zitat:
|
Zitat:
bu lastosch olarak taninan kisi o zamanlari cok küfürbaz biriydi. burada grup (lastosch, tilki, ot ve birkac kisi daha) olusturup herkese saldiriyor ve iftira atiyorlardi. hepsini yola getireyim dedim ama bunlar deli danaya döndüler. sonunda hepsi arkasina bakmadan kacti. bizim lastosch üyeligini iptal etmeden "buraya bir daha üye olan o....cocugu olsun" dedi ve gitti. ben bunun son yazisina cevap olarak: "lastosch sen bu türkürdügünü yalayacaksin ve o ettigin küfürü yiyeceksin" dedim. zaman benim hakli oldugumu gösterdi ve lastoschumuz nice kere üyeligini yeniledi. |
Zitat:
bu forumda bile hizmet verebilirsin. yalanlarla insanlari manipule etmek isteyen sahislarin yalanlarini düzeltip onlarin bu serefsiz oyunlarini bozman bile hizmettir. ama hizmetlerin en büyügü genclerimize verebildigimizdir. biz ne kadar genc egitir onlara gercekleri ögretirsek o kadar yol almis oluruz. imam hatip ögrencilerin, fatih kolejlilerin özgecmisini yenilemek icin ne cabalar sarf ediyorduk bir bilsen. o zamanin gencleri simdi türkiyeyi yönetiyor. ve bazen kitabi yanibasima koyup söyle eskileri düsününce kendimle gurur duyuyorum ve büyük is basardik diyorum. insallah sizler daha büyük isler basaracaksiniz ve bizlerden daha güzel günlere götüreceksiniz vatanimizi. |
Schâmt ihr euch nicht? Bi de erkek olacaksininiz? Kadini Gibi kavga ediyorsunuz Burda! Buraya nezaman girsem hep birileri kavga ediyor..
|
yalanlara, iftiralara, irkciliga ve fasizme karsi durmak kavga degil, davadir, dogru yoldur.
|
Zitat:
bizi türk-kürt,laz-cerkez,tatar-pomak.macir-yörük vs diyerek kücük parcalara ayirmak isteyenlerin inadina, hepimiz heryerde bir bayrak, bir vatan altinda birligimizi gösterelim, bölmek isteyenlere inat(kimleri seviniyor bizlerin gencleri birbirini yerken anlatmama gerek varmi?) |
Zitat:
hepimiz yeni anayasa altinda bulusmak icin hazirda bekliyoruz. ama sunu sormakta gerekiyor: "bu birlik beraberlik icin sen ne yapiyorsun?" birlik icin cabalamak ayrimcilik yapanlara karsi cabalamaktir. bu forumda mesut özil'e edilmedik laflar kalmadi, nedeni sadece kürt olmasi. "milli takimda türk kökenli, türk irkindan olan kalmamistir" diyenler oldu. isimize geldiginde baris ve kardeslik, isimize gelmeyince susmak dogru degil. bak AK Parti ve BDP baris sürecini baslatti. CHP ve MHP ne yapiyor??? CHP karsi cikiyor, hicbir katkida bulunmuyor. MHP zamani geldiginde vurup öldürülecegini söyledi. |
Zitat:
|
Zitat:
daha 2-3 yil önce burada irkcilik yapanlar bile yola geldi ve deyimlerini degistirdi. ben bunlari aydinlatmasam bunlar hala eski deyimlerinle burada irkcilik yapacakti. |
Ein Zins, sie zu knechten, sie alle zu finden, ins Dunkel zu treiben und ewig zu binden.
|
Zitat:
|
Zitat:
ama bir cahilide kurtarsam beni mutlu eder ve harcadigim emeklerin telafisi olur. |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Yaz gelsin artik... vitamin d´sizlikten göcecegim bu dünyadan:p
Yetmez mi artik bu kadar soguk Allahim? Bizimde günesli günler görmeye hakkimiz yokmu? Depresyona sokacak bu havalar beni artik. |
soll ich heute mittag ne runde laufen gehen, oder lieber in der sonne chillen?
|
Zitat:
|
Zitat:
|
wieso antwortet der lastosch nicht auf diese frage -> http://www.vaybee.de/forum/showthrea...50#post2058920
yazik cocugu cok mu ezdim? tükürdügünü zorla yalatmasam mi? yok yok yine yalatayim, nur so lernt er und lässt es mit den lügen. @lastosch aslinda ben bunlari senin iyiligin icin yapiyorum. yalanlarinla yüzlestirip seni adam edecegiz. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:37 Uhr. |