| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|
|||
|
|||
O.c. Seyrangay
Zitat:
Adalet yerini bulmusdur o.c. Dombili |
|
|||
|
|||
Zitat:
Seni herhalde hamamda dövecek halim yok hamamoglani.. Sana adres ver dedim veremedim. Yanina da gelecegim. KORKMA,, TITRE!!! Geändert von seyrangah (24.01.2018 um 23:59 Uhr). |
|
||||
|
||||
Selam Seyrangah,
bu, kimse senin sinirlerini bozuyor. bosver degmez kardesim, sen ticareti severdin ticaretle ugras, doganin güzel oldugu yerde 1 haftaligina dogada yasamaya git, dini seversin ibadetlerini yap, sende bilirsin din, kendimde degilim dedigin yerde bile seni aninda diriltir, harekete gecirir. maddi ihtiyaci olan varsa bildigin duydugun yardim et sevindir, ziyaret etmeye deger dedigin, coktandir ihmal ettigin kisiler varsa ziyaret et, bu sahis seni yanlis seylere odaklandirmaya calisiyor... |
|
|||
|
|||
o.c. sümüklü
Zitat:
ama sonra yine aglama, ayaklarima kapanip yalvarma. herzaman yaptigin gibi. Zitat:
|
|
|||
|
|||
Zitat:
Ne yapsan belani bulacaksin.. Gelecegim dedim sana. Kinimizin siddetiyle gebereceksiniz |
|
|||
|
|||
Zitat:
Ona gereken dersi verecegim ben, ögrenmek ve ögretmek kötü bir sey degil.. Bunlarin derdi dogrulari ögrenip gerceklerin dogrultusunda devam etmek degil. Bunlar kendi cikarlarini dogru ya da yanlis baskalarina da dayatmak istiyorlar.. Bir hafta Irlanda, ya da Gibraltar yapacagim zaten. Bu gerzek korkudan altina siciyor. Böyle yapmayla sadece hedef sasirtmaya calisiyor.. Bir osururluk cani var, bakma TTT'ye Titel, Thesen und Temperamte degil, Tangir, Tungur, Teneketoni... En cok hayran oldugu kisi benim, en cok kinledigi kisi benim. Cünkü benim gibi olmak istiyor olamiyor. Olamazda .. Nothing beats the Original. |
|
|||
|
|||
o.c. seyrangay
Zitat:
Ama uzun sürdü senin gelmen. Defalarca tehdit ettin, defalarca sana dedim erkeksen gel diye. HALA GELEMDIN. senin icindeki hava kimsede yok lan. en adi insanlar bile senden dürüst. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Gelecegim kesin, ama sana hangi cezayi verecegim. Götünde kola sisesi mi kiriyim, ya da kafana tasma takip seni etrafta mi gezdiriyim? Onlara düsünüyorum. Yoksa senin korkudan altina sictigini herkes görüyor. Ben heryeden gelebilirim. 12 ayin birinde, 52 haftanin birindi, 7 günün birinde 24 saatinin birinde.. Cogu zaman aksamlari gelirim, ama bu sabahta olabilir, öglende.. ama gelirim.. |
|
|||
|
|||
Ich lache mich einfach nur tot...
|
|
|||
|
|||
Zitat:
Wir sind nicht allein.. sen bir kere gelicem dersin, ben 50 kere karsina cikarim, sen hic farkina bile varmazsin ... |