| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Öncesi ve sonrasi yok.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Huzur tani$alim,..ay bird eisterim yazmi$...))))) bende gökteki ayi istiyorum...) hadi tanit kendini... |
|
|||
|
|||
![]() Spreiz deine Beine
|
|
||||
|
||||
![]() Huzur tani$alim,..ay bird eisterim yazmi$...))))) bende gökteki ayi istiyorum...)
hadi tanit kendini... |
|
|||
|
|||
![]() Zeig die Fotze Lass Dich gehen!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Dul karinin kuduzu gelince , co$uyor böyle , makine mühendisine yardima gelmi$ olmali
kiz pasakli oglani yatirdin mi? git zibar cocuk yarin okula gidmeyecekmi? dogur ,dogur ,yan odaya yatir...ne güzel bir dünya.... |
|
|||
|
|||
![]() Zeig die Fotze Lass Dich gehen!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Und Du Vollpfosten kannst gegen einen LKV laufen, das wäre eine Erlösung für dich.
|
|
|||
|
|||
![]() Yokluğumda,çakallar dadanmış buralara,zaten başka birşey olsaydı,çakalların doğasına aykırı olurdu.Ha unutmadan sizler çakalsanız LARA bir Kartal.
Bazen kartallar tavuklardan alçakta uçabilir,fakat tavuklar asla kartalların yüksekliğine ulaşamaz.(LENİN) Tavuklarda almıştır gagalarının payını.... Seyrangah ı söylemeye gerek yok,aslanlar gibi burada size karşı durmuş,duruşundan belli aslan oluşu. Fazla bön bön bakmadan başınızı ellerinizin arasına alın ve düşünün... Hanginizin ederi kaç,yüreği kaç atımlık...Siz düşüne durun ben biraz dışarı çıkıyorum.... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Yürek ba$ka bir$eydir, cesaret isi ..ölücegimi bilsem haksizliga ,zülme boyun eymem....al sana cevap...Sence benim yürim kac atiyor Ozan?..)) Sen bunu Fake nickle yazanlara sor ,yanli$ insanlara soruyorsun... |