| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() Sakinmayin Allahsizlardan !..
Cekinmeyin Kitapsizlardan !.. Asin yazilarinizi Foruma Dkün Gönlünüzü Foruma Baharlar acsin Güller dökülsün Ortaliga.. Birakin Seker ikram edilen Merkepler " OT " diye anirsin.. Onlarin Tabiati bu.. Merkep ne anlar sekerden ?.. Burada cok degerli Arkadaslarim var.. Neden yazmiyorlar ?.. Nerede Kiyam ?.. Nerede 1insan ?.. Birakin bu entel dantel takimini kendi haline.. Söyleyin O en güzeli... Anlatin jakikati.. Hoscakalin.. |
|
|||
![]() Nerede kaldi insan sevgisi ?..
Nerede Kaldi Ermeni"nin yakasina kahve dökülse: " Zülme ugradik " diye ayaklanan aydinlik ?.. Nerede O 30.000 vatan evladinin katiline Avukatlik yapan Vatigan-i vicdan ?.. Cok üzdün beni Muhterem Peder ![]() Insan sevgisi Ve a-sosyal demokrasi adina bir cinayete imza attin.. Kiniyorum seni.. ![]() |
|
|||
![]() Bir merkep icin Katir boncugu ile inci arasinda fark yoktur
![]() |
|
|||
![]() Autor: roman
Datum: (05/03/2007 - 18:18) Forum: News & Politik Wertung bisher: ausgewogen Ihre Wertung: Sen her zaman MHP nin bir köğeğiydin! Solcu sitelerde kıç yalayıp ben değiştim yalakalıkları yüzüne vurulunca gerçek köpekliğini ortaya döküverdin. Sahtekar soytarı. Bir Faşistin değişebilmesi mümkün değildir, değişebilmesi için ilk önce Faşist olmamalıydı. ** Autor: roman Datum: (05/03/2007 - 18:34) Forum: News & Politik Wertung bisher: ausgewogen Ihre Wertung: ? heya valla öyle! Böyle bozarlar fiyakanı. Önce dürüst ol. ayaklarının üstüne bas. Onun bunun kıçına girme neysen oysun, ben seni bir Faşist olarak tanıdım. Bir Faşist gibi ol. Kıvırtma!!! Senden ne solcu olur, ne devrimci, ne bir bok. ____________________________ Seviyeye dikiz !.. Nasil reklam ama ?.. ![]() |