Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 15.03.2023, 22:41
Benutzerbild von Damoklesschwert
Damoklesschwert Damoklesschwert ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Tarih bunu bir kenarda not tuttu:

Osman Öcalan secimden bir gün önce TRT'de mektup okudu ve AKP'ye oy istedi.
Denizde bogulan yilana bile sarilirmis diye bosuna denmedi.

6'li Masa Kürt sorununu, eger ki hala daha varsa cözecek. Nasil mi? Demokrasi ve insan haklarinin geldigi ülkelerde azinliklar sorunu olmuyor da ondan. Almanya'da Sorben'ler var, bir azinlik, ama kimsenin ugrunda degil.

Bir de Huntington'i bilirsin (Clash of the cultures kitabinin yazari) O'na ve bir cok bilim insanlarina göre, demokrasiler bir birileri ile savasmazlar. Illa bir diktatör lazim.

Diplomasiz Recep'i Amerika, CIA ve Soros bosuna mi BOP e$baskani, yani 25 ülkenin sinirlarinin degisecegi BÜYÜK ORTADOGU Projesi BASKANI yapti saniyorsun? Tek adam rejimi neymis? Diktatörlügün öbür adi degil mi?

Cözüm güclendirilmis parlamenter system, bagimsiz ve tarafsiz ve sirf represnativ görevlerle donanmis bir cumhurbaskani ve laik demokratik, insan hak ve özgürlüklerine bagli sosyal hukuk devleti olan bir TÜRKIYE CUMHURIYETI..

Gidipte gelmemek var, gelipte görmemek var.

Ne kadar da CHP'li olursam oluyurm yine de AKP'lileri de kardesim olarak görüyorum. Kürtleri ve Lazlari da. Hatta Suriye'den gelen Araplar ve Ruslar bile ülkemizin kanunlari ve hukuk cercevesinde yasarlarsa, bilime, ilime yönelirse, onlari da kardesim olarak görürüm.
Hz. Ali'nin bir sözü var bu sözü her zaman refefanz almak lazim. Bütün insanlar kardestir ya din üzerinden ya da insanlik üzierinden.

”Müslüman olsun olmasın herkese aynı davranın. Müslümanlar kardeşleriniz, Müslüman olmayanlar ise sizin gibi bir insandır.” (Hz. Ali)

HDP'li hristiyan gökenli olan Garo Paylan ile Temel Karamollaoglu'nun bir birilerine sarilip kardesce, insanca, refah ve güven icinde yasadigi bir Türkiye'yi arzuluyoruz ve olacakta. Cocuklarimiza böyle bir Türkiye birakmak icin mücadele ediyoruz.

Dünya bize gipta ile bakacak. Bir cok insan bizim ülkemizde yasamak icin can atacak..

Zitat:
Zitat von turkogluturkiye Beitrag anzeigen
Ben Kimseye oy vermiyorum...Sadece Vatan düsmanlarini desifre ediyorum

Birak PKK güzellemesini
Git kime oy verirsen ver

HUDA PAR Türk askerine tek mermi atmamis
PKK ile halen mücadele etmektedir

Gözünüz dönmüs iktidar hevesi sizi PKK capulcularinla ayni hizaya getirmis

Halk size o makami vermeyecektir
yaz bir kenara bunu

Secim ertesi görüselim

Geändert von Damoklesschwert (15.03.2023 um 22:52 Uhr).
Alt 16.03.2023, 15:22
Benutzerbild von turkogluturkiye
turkogluturkiye turkogluturkiye ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

HDP Pkk ye sahip cikmasa diyecegimiz yoktur.Fakat görüyoruz ki onlardan emir aliyorlar.Zaten bunu gizlemiyorlar

Osman ocalan PKK den ayrildi tövbe ettim dedi
PKK Piyondur,
Batili emperyalistlerin kiralik piyonlaridir dedi...

HDP benzer beyanat verse mesele kalmaz
Millet vekili kadin dagdaki teröristle sevgili oluyor, Sehitlerin vergileriyle besleniyor.
Zerre kadar türklük haysiyeti olan buna göz yumamaz

Keske dedigin gibi olsa fakat olmaz
PKK HDP kukladir iradeleri batili emperyalistlerin, azili Türk düsmanlarinin elindedir
Cözüm sürecinde gördük bunlari olmadi
Elinde silah olan teröristlerin meclisete oturmasina hic bir devlet müsaade etmez
Zaten mecliste olmalari büyük hataydi...

Dünyada en saglikli sistem Baskanlik sistemidir..Türkiye ne cektiyse koalisyonlardan cekti
Türkiyede diktatörlük olsaydi teröristlerin kucagindan kalkmayan HDP mecliste olurmuydu
Dünyanin hic bir yerinde buna müsaade edilmez
Türkiyede asiri hürriyet var...kanunlar yetersiz

Zitat:
Zitat von Damoklesschwert Beitrag anzeigen
Tarih bunu bir kenarda not tuttu:

Osman Öcalan secimden bir gün önce TRT'de mektup okudu ve AKP'ye oy istedi.
Denizde bogulan yilana bile sarilirmis diye bosuna denmedi.

6'li Masa Kürt sorununu, eger ki hala daha varsa cözecek. Nasil mi? Demokrasi ve insan haklarinin geldigi ülkelerde azinliklar sorunu olmuyor da ondan. Almanya'da Sorben'ler var, bir azinlik, ama kimsenin ugrunda degil.

Bir de Huntington'i bilirsin (Clash of the cultures kitabinin yazari) O'na ve bir cok bilim insanlarina göre, demokrasiler bir birileri ile savasmazlar. Illa bir diktatör lazim.

Diplomasiz Recep'i Amerika, CIA ve Soros bosuna mi BOP e$baskani, yani 25 ülkenin sinirlarinin degisecegi BÜYÜK ORTADOGU Projesi BASKANI yapti saniyorsun? Tek adam rejimi neymis? Diktatörlügün öbür adi degil mi?

Cözüm güclendirilmis parlamenter system, bagimsiz ve tarafsiz ve sirf represnativ görevlerle donanmis bir cumhurbaskani ve laik demokratik, insan hak ve özgürlüklerine bagli sosyal hukuk devleti olan bir TÜRKIYE CUMHURIYETI..

Gidipte gelmemek var, gelipte görmemek var.

Ne kadar da CHP'li olursam oluyurm yine de AKP'lileri de kardesim olarak görüyorum. Kürtleri ve Lazlari da. Hatta Suriye'den gelen Araplar ve Ruslar bile ülkemizin kanunlari ve hukuk cercevesinde yasarlarsa, bilime, ilime yönelirse, onlari da kardesim olarak görürüm.
Hz. Ali'nin bir sözü var bu sözü her zaman refefanz almak lazim. Bütün insanlar kardestir ya din üzerinden ya da insanlik üzierinden.

”Müslüman olsun olmasın herkese aynı davranın. Müslümanlar kardeşleriniz, Müslüman olmayanlar ise sizin gibi bir insandır.” (Hz. Ali)

HDP'li hristiyan gökenli olan Garo Paylan ile Temel Karamollaoglu'nun bir birilerine sarilip kardesce, insanca, refah ve güven icinde yasadigi bir Türkiye'yi arzuluyoruz ve olacakta. Cocuklarimiza böyle bir Türkiye birakmak icin mücadele ediyoruz.

Dünya bize gipta ile bakacak. Bir cok insan bizim ülkemizde yasamak icin can atacak..

Geändert von turkogluturkiye (16.03.2023 um 20:34 Uhr).
Alt 21.03.2023, 00:19
Erfahrener Benutzer

Standard

Hiç bir çete namı diğer 5li çete kadar bu millete zarar veremez.

Verdikleri zarar yetmiyormus gibi bir de bu milletin amina koyacağız
diye Türk Milletinin bir de onurunu ve gururunu kirletip duruyorlar.

Her şey gün ısğı gibi ortada,

Zitat:
Zitat von turkogluturkiye Beitrag anzeigen
HDP Pkk ye sahip cikmasa diyecegimiz yoktur.Fakat görüyoruz ki onlardan emir aliyorlar.Zaten bunu gizlemiyorlar

Osman ocalan PKK den ayrildi tövbe ettim dedi
PKK Piyondur,
Batili emperyalistlerin kiralik piyonlaridir dedi...

HDP benzer beyanat verse mesele kalmaz
Millet vekili kadin dagdaki teröristle sevgili oluyor, Sehitlerin vergileriyle besleniyor.
Zerre kadar türklük haysiyeti olan buna göz yumamaz

Keske dedigin gibi olsa fakat olmaz
PKK HDP kukladir iradeleri batili emperyalistlerin, azili Türk düsmanlarinin elindedir
Cözüm sürecinde gördük bunlari olmadi
Elinde silah olan teröristlerin meclisete oturmasina hic bir devlet müsaade etmez
Zaten mecliste olmalari büyük hataydi...

Dünyada en saglikli sistem Baskanlik sistemidir..Türkiye ne cektiyse koalisyonlardan cekti
Türkiyede diktatörlük olsaydi teröristlerin kucagindan kalkmayan HDP mecliste olurmuydu
Dünyanin hic bir yerinde buna müsaade edilmez
Türkiyede asiri hürriyet var...kanunlar yetersiz
Alt 24.03.2023, 23:35
Erfahrener Benutzer

Standard

Askerligini gururla yapmis birisi olarak, Türk vatandasligini hic zaman baska
bir vatandasliga degismeden, gurular tasidim ve tasiyorum.
Baska da bir vatandasligim yok. Bana Türk olmak,
Türkiye Cumhuiryeti vatandasi olmak kafi.

Neyse, Türk Silahli Kuvvetlerinin icine düstügu durumu gördükce
sinirimden kahir oluyorum. Bir zaman milletimizin en cok güvendigi
kurumdu, insanlarimizin sirtini gururla yasladigi bir gecilmez duvardi,
simdi bir sara hastasi alcak bir hirsiz köpegin agzindan emir gelmedikce
adim atamaz hale geldi. TSK'da sirf depremlerde görev yapmak icin bir
Tugay, bir birlik vardir, ama alcak köpegin birisi, gölgeksinden korkan
birisi, ordu darbe yapar korkusuyla, 36 saat sonra askerleri enkazda
yardima gönderdi. On binlerce insanimiz simdi yasiyor olacakti..

Ne hallere düstük be Mehmetcik, bizler bu hallere düsücek adamiyidik?

Kendi vatandaslarimizin bile canini koruyamaz olduysak, biz ne boka yararariz be Mehmetcik?

Cocuklari bademleyen, yani hocalarin erkek cocuklarini ENSAR VAKFI, MENZIL VAKFI gibi tarikat yurtlarinda götünden siken, Allah'a kul degil de

seyhlerine KÖLE arayan tarikat piclerinin toplandigi bir kurum mu olacakti Türk Silahli Kuvvetleri be Mehmetcik?

Geändert von Damoklesschwert (26.03.2023 um 20:34 Uhr).
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche