| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Senin anani sikecegim orospu cocugu.. Erkek olsan konusmazdin adres verirdin.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Yalan yazarken seni erkekligin nerdeydi, sümüklü o.c. dombilli. HANI ADRESIMI ZATEN BILIYORDUN? NEDEN SÜREKLI ADRES VER DIYE ZIRLIYORSUN GÖTÜ BOKLU? |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Hic gülesim yoktu, amina kodugumun kelini siktigimin fosilli. Senin kel kafanda dümbelek calarim lan ipne. Senin mekanina da gelecegim. Poliste cagirsan, davaci da olsan sökmeyecek ama önce seni korkudan gebertecegim. Zaten oraya geldikten sonra ancak "hemserin birini mi ariyorsun dersin, bende kel kafani oksarim, ufaklik hadi isine derim. Sende kafani egip siktir olup gidersin. Olacagibu. Oldu cünkü, siz aldiginiz nefesten korkan tombalak ipnesiniz. Yok ben korkmuyorum diyorsan iste er, iste meydan. SENIN ISTEDIGIN TARAFSIZ BIR BÖLGEDE BULUSALIM. ALLAHIN VARSA GEL, ERKEKSEN GEL. YA DA KES SENI. BAK BURDA DOSTTA OKUSUN DÜSMAN DA OKUSUN SIZIN EN KABADAYINIZIN AMINA KORUM BEN. NERDE ISTERSENIZ ORDA BULUSURUM SENINLE. ZATEN BENI TEK BIR SEY ÖLDÜRÜR O DA SENI GÖRÜNCE SENIN ACIZ GÖRÜNTÜN, KEL KAFANI, BACAK KADAR BOYUNU, DANDIK DURUSUNU GÜLMEKTEN GEBEREBILIRIM YANI. YOKSA SENI GÖTÜNDEN TAVANA ASARIM, YA DA KAFANA TASMA TAKIP SÜS KÖPEGI OLARAK MEYDANDA GEZDIRIRIM. |
|
|||
|
|||
![]() sümüklü seyrangah sen yarasa misin?
Ne bu böyle, hep gece gece geliyorsun? birisi sana cevap yazacak diye mi korkuyorsun? yalanlarin ortaya cikacak diye mi korkuyorsun? Kilondan dolayi kacamiyacakmisin diye mi korkuyorsun? burasi sanal hayat, burda kacmak kosmak demek degil, bunu bilmiyormuydun? korkma spor yapmana gerek yok. sabah aksam buralarda geziyordun, bakiyorum simdi sican gibi kanalizasyonda gezmeye basladin. biz gidince yine baslarsin yalanlarina: ich schreibe noch 10 mal dann bin ich weg. Jetzt sind alle weg, darum gehe ich auch. ich habe sie besiegt, aber jetzt wo sie weg sind ist mir langweilig heul heul heul. Das du "nur noch" 10 mal schreiben wirst hast du vor wievielen Monaten gesagt? Damals hattest du noch den anderen Nick. seyrangah_06. Sehr kreativ. Bei dir heißt, ich gehe dann auch mal: ich mache mir einen neuen nick. Du hast schon sooft, in so vielen Themen gelogen. Üyelere iftira attin, haklarinda yalanlar yaydin. gidecem dedin, hala burdasin. sizi dövecem dedin, hala dövemedin. gelecem dedin hala gelemedin. v.s. v.s. auch wenn du schon um die 50 Jahre alt bist, das ist noch zu früh um in Rente zu gehen. Leider auch zu spät um endlich mal was zu lernen. Sogar für dich findet das Arbeitsamt ganz sicher einen 1Euro Job. Auch wenn du nicht einfach zu vermitteln sein wirst. hier ein gut gemeinter Rat: Hör endlich auf scheiße zu labern, such dir einen Job, und werde endlich erwachsen. Hier denn fetten Macker markieren, aber im echten Leben immer vor Angst betteln, man möge dir nichts tun? Anladik escinsel oldugun icin, israrla erkek oldugunu tekrarliyorsun, kime inandirmaya calisiyorsun? bize mi kendine mi? sarkintilik yaptigin erkekler, o.c. sümüklü bize sarkintilik yapti diye anlatiyor. BAK DOMBILI, BIZ SENI KINAMIYORSUZ, ERKEKLERDEN HOSLANIYORSUN SORUN YOK. Git, kendine kendin gibi birini ara, en azindan bir birinizi mesgul edersiniz. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Aynen ögrenmek ögretmek kötü birsey degil ama karsindaki ögrenirse. ögreniyor diyorsan devam yaz tabi yazma denmez...ama öfkelendirmesine de izin vermemek lazim.. Irlanda'nin doga fotograflarini bir dergide görmüstüm, hayran olunacak fotograflardi, ülke güzel, gitmeye deger yani |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
KAFAMI SIKTIN LAN, BI KES ARTIK SESINI. Geändert von seyrangah (29.01.2018 um 18:30 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sen biraz daha fazla yazabilirsin. Ya da diger kaliteli karsit görüslü insanlardan. Yoksa komplekse girecegim, hani derler ya göster bana düsmanini gösteriyim sana kim oldugunu. O bakimdan yani. Bosphorus gelsin, ya da Salih, ya da TaylanSadi serefsizi. Isin sakasi bir yana. Kücük insanlar kisiyle, büyük insanlar isiyle ugrasir. Senin yazilarinin burda eksigini görüyorum. Bu arada ben seni karsit görüslü birisi olarak görmüyorum. Senin davranislarinda kendimi de görüyorum. Her zaman arayis icinde olmak, bildigin dogrularin dogrulugunu sorgulmak, daima sorgulayip dogruyu bulmak, ya bulmaya calismak ve dogrulara yönelmek. Geändert von seyrangah (29.01.2018 um 18:41 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Geändert von seyrangah (30.01.2018 um 02:07 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
O tarif ettigi insanlar onun hayalinde yasiyor sadece. Kendi zavalli hayatini daha rahat sakliyabilsin diye, aklinda karakter uyduruyor. Dünyanin sonu gelir, o yine o tarif ettigi insanlarin yanina gidemez. Cünkü onlarin hicbiri gercek degil. Yalanlarini tekrarladikca kendisinin disinda kimse inanmiyor. Zavalli dombili bülent, ne kadar hayal gücü var, ama zerre kadar beyni yok. Sana acimiyorum bile, o igne ucu kadar beyninle, zaten kendinden baska kimseye zarar vermiyorsun. Hakiki insanlar hayatlarini kurmus, mutlu yasarken, sen sadece o kurumus beyninle, icindeki acilari nereye dökecegini düsün. Herkes etrafinda ailesi, coluk cogu, dostu ile yasayip, dualarla vefaat ederken. Sen yapa yalniz sürünüyorsun. Evet kaybedebilecegin hic birsey ve hic kimsen yok. Cünkü yalniz ve hicbirseysiz yasadigin gibi, yalniz ve hicbirseysiz öleceksin. |
|
|||
|
|||
![]() Gavatoni, düşün taşin boktur işin
![]() |