| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Larayla ciftlesin LAN 😀
|
|
||||
|
||||
![]() bu o.cocugu benim küfürlerimden besleniyor....sakin tuhafiniza gitmesin....
inanin bu forum bir cok sey görmüs ve sahit olmustur ,ama bunlar gibi lanet ,pislik,ahlaksizini görmemistir.....2,3 insan kilifinda icat,yanlarinda birde kocasindan ayrilmis kudurmu$ bir Dul kari....zeka seviyeleri sahte niklerle annalarinin reklamini yapmaya yetiyor.. I$te bele ...bu o cocuklarina rahat rahat söve bilirsiniz....bunlarin yali yedikleri küfür baska karinlari doymuyor.. Geändert von Lara__ (12.06.2017 um 01:33 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Kemal Kilicdaroglu'nu insan olarak severim ama siyasetci olarak fazla begenmem ama Erdogan icin demisti ki, akil fikir yok, plan proje yok, zeka yok, ama tam bir Kayseri kafali birisi.
Bu bizim gnom'da tam öyle birisi. Dam basinda saksagan vur beline kazmayi.. Simdi gene gelir, YigitAdam olarak dürüstlük abidesi yapar, emaskara olarakta o... bicim oynar... Alemim bir tek uyanigi bizim maskara... Bu mübarek ramazan ayinda sözüm ona oruclu oruclu neler cikacak bak gör. Neymis? Isa peygamber hakliymis. Agiza girenden degil, agizdan cikandan sakinin... Zitat:
Geändert von seyrangah_06 (12.06.2017 um 19:51 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bu o.cocuklarinda yürek olsa fake nicklerle yazmazlar $eytanin cocuklari bunlar.... öle deme mubarek ramazdan ayinda $eytanin cocuklari dini bütün insanlar...bunlar gibi o cocugu bu dünyaya kac kez gelmistir sence? |
|
||||
|
||||
![]() Allah düsmanin bile yüreklisini ,mertini versin
|
|
||||
|
||||
![]() Bana diyorlarki Adam beyenmiyorsun,dedim Adam gibi Adam buldunuzda ben mi beyenmedim...
Adam gibi Adam varda ben beyenmiyorum.... |
|
||||
|
||||
![]() Ot gibi ya$ayin,yatin kalkin,esek gibi calisin,adinada ya$amak deyin...olmadi kader deyin beceriksizliginizin ,salakliginizin,faturasini Allaha kesin...sakin,okumayin,düsünmeyin,,üretmeyin, ot gibi yasayip gidin..
|
|
|||
|
|||
![]() „spreiz die Beine“
|
|
||||
|
||||
![]() Merhaba Lara Sultan ,"görüþmek/tanýþmak isterim"