| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() nayirrr, olamaaaaz sevdigim kadin ikiz kardesimle hasir nesir olmus. ne bicim bi imtihan bu? bu derde deva var mi haaa? var miiiii?
![]() So jetzt geh ich was trinken um meinen Kummer, esma, my love, my pleasure, my pain, in Alkohol zu ertränken ![]() Geändert von rhineraiser (22.12.2015 um 22:39 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Burda bilgi düzeyi yüksek, seviyesi de yüksek karsit görüslü birisi olsada söyle küfürlesmeden ama yine de iceriginde sert bi mücadele edecegim birisi olsada yazsam. Ama anlasilan burda böyle bilgili ve kültürlü insanlar yok denecek kadar az. Birisi de timeraiser. helal sana abi
![]() Geändert von rhineraiser (24.12.2015 um 00:02 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Biraz önce Cola ictim uykum kacti la
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Sana gecelerin en güzelini diliyorum Esma! Rüyanda gördügün ben olayim
![]() EEESSSSMMMMMMAAAAAA, ilk sözüm son nefesim: ESMAAAAAAAA ![]() ![]() Geändert von rhineraiser (24.12.2015 um 00:41 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Farkýnda mýsýnýz bilmiyorum ama etrafta dönen her þeyin farkýnda olmak hiç de iyi bir farkýndalýk deðil..
|
|
|||
|
|||
![]() buna acimaya basladim, milletin resimlerin calip calip foruma yüklüyor, birde kendi resmini yüklesede gözümüz bir KEL-OGLAN görse, bak türküsü bile hazir
ben garip bir kel-oglanim vaybeeden yok baska hayatim, varim yogum sanal aleminde dolasmak cok severim ben yalani .... Geändert von firdevsK (25.12.2015 um 18:24 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
gott hat ihn schon genug bestraft mit seinem aussehen ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() erst will ich sehen wer für ne cola die beine breit macht ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() 1000 suratli , izdirabini anliyorum, timiyi kiskanmakta haklisin,
timinin yerinde herkes olmak ister, -ADAM hem yakisikli hem isinde basarili ve üstüne üstlük ADAM gibi ADAM. 10.000 firin ekmek yesende onun eristigi yerlerle gelemezsin, arada bir kere KLAS farki var ![]() Geändert von firdevsK (25.12.2015 um 18:23 Uhr). |