| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Ama erkeklikte bu da var. Bir bayanin davranisina saygi duymak lazim. Gerisi Ankara'nin baglari Sivas'li... Geändert von seyrangah (22.04.2015 um 15:04 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Küfür ve hakaretli saldirgan tavrina gectigine göre bir seyler senin canina bayagi sIkIyor. Ama buna gerek yok. Ben hakki ve magduru savunurum. Bizim Afsar Türkmen geleneklerinde, Dadaloglu'ndan tut, Körogluna kadar biz bu Türk örf ve adetlerini sonuna kadar canimizla bile savunuruz gerekirse. Senin Lara'ya bana bekaret testi yaptir demeni yadigirgiyorum. Ben bir insanin namusunun iki bacak arasinda oldugunu degil kafasinda oldugunu düsünüyorum. Lara kendince kendini savunuyor. O'nun sana öfkeli davranislari hakli da olsa, küfürü ben genelde yadirgiyorum. Ondan senin kendinden degil, ama annenden, babandan, ailenden, esinden, kizkardeslerinden vs. özür dilemistim. Bunun ne kadar dogru oldugunu o zamanda biliyordum ama simdi daha cok görüyorum. Benim kadina bakis acim bundan ibaret. Ama oraya gelesiye kadar. Benim gönlümde baska birisi var gardas. O da burda degil. Gönlüm en ic yerindedir. Bir yigide bir yar yeter Iki seven deli olmaz mi demisti zamaninda Karac'oglan.. Zaman degisir ama asklar degisir mi? Yillar sonra bizde böyle diyecegiz degil mi demisti rahmetli Baris (Kara)Manco.. Benim ne Lara ile ne de NerimanBanu ile ne baska bir bayanla burda bir ilgim var. Eger ögrenmek istedigin sey buysa. Icin rahat olsun gardas ![]() Fazla da öfkeli olma gurban ![]() Sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz demisti Yunus Emre gardas. Geändert von seyrangah (22.04.2015 um 15:41 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Biz yillardan beri tanismiyoruz ki gardas. Sana iyilik edelim dedim, icinin rahat olmasini saglayalim dedim bak sen gene lafi nereye bagladin.
Nar agaci narsiz olur mu? Güzel seven gönlüm yarsiz olur mu benim hic? ![]() Beni burda kimse ilgilendirmiyor gardas. Kim sana neyi verirse versin. Burda olsun, orda olsun, öbür taraflarda olsun nerde olursa olsun ![]() Alan memnun veren memnun olduktan sonra, olsun gardas olsun ![]() Bak sen Sivas'li oldugu icin ve Sivaslilarin zamaninda tamami alevi kökenli oldugu icin senin de alevi dönmesi oldugun su götürmez bir gercektir.. Alevilerin yedi ozanindan birisinin bir siiri var, sana son söz olarak ekleyim bu konuda... Arama uzakta vardir yakini Gercek olan talip alir hakkini Yüklemez sana yolun yükünü Yükün kaldirmayan er olmayinca.. Sen sana varliginin her hücresiyle bagli olan birisine bak. Fazla uzakta da degil.. Diyorum ya arama uzakta vardir yakini... Die deutschen würden sagen, warum in der Ferne schweifen wenn das Glück so nahe ist? ![]() Geändert von seyrangah (22.04.2015 um 16:00 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() HELAL olsun
Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Bayagi kizmissin dostum. Ne bu kizginlik! Dönme demek alevi kökenli olmak demek, konvertit demek? Sen alevi olmayi hakaret olarak mi algiliyorsun?
Bu kadar da alingan olma la? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() hahahaha yelleneyimde tehditlerine biraz gaz olsun
zarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttt ttt ![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bana bak, ben öfkeyle kalktim miydi zarar vermeden oturmam! Tamam mi? Bunu iyi bil, adimini ona göre at! Tehditlere hic gelemem! Bana burda yalakalik yapanda yok. Sen hangi alemdesin? |
|
|||
|
|||
![]() Kenan ben hayaletlerle ugrasamam! Mesele bu, git isine rahat birak beni! Havanda su dövemem ben! O yönden haklisin!
Geändert von seyrangah (22.04.2015 um 17:10 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Senin niye bu kadar sinirlendigin anliyorum, baktim, dönme lafi sabetayistlere yani masonlara kullaniliyormus.
Kenan'a ne dersiniz degin ama dönme degil. Kusuruma bakma, burda istemeyerek yine küfür de bulunmussum.. |