| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Jeden Tag mindestens 60 km Fahrrad fahren. Der Sommer möge kommen, ich bin bereit
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Dagda yanar bir top cicek
Hepsi bir yumruk bir yürek Bahar eylediler kisi Geceyi gündüz ederek. |
|
|||
|
|||
![]() Herkese bu vesileyle iyi geceler. Und wie es auch unser Freund Johann es auch mal formulierte. Gedenket mein, denn jeder Abschied kann der letzte sein..
Gute Nacht euch allen ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ich bin müde, rahmetli anneannemin sözü aklima geldi. Aksamlari yatmiyon mu? Sabahlari kalkmiyon mu? Sen Allah'tan korkmuyon mu? Allah'tan korkuyorum, korkmasina da, ama su aksamlari yatmayi ve sabahlari kalkmayi ince ayar düzenlemem lazim.
Yoksa aksamlari yatamayanlardan ve sabahlari kalkamayanlardan olacagiz... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Günes olsa ne fayda, tatil olmadiktan sonra
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Hitzefrei ![]() Lalelerim yaprak acmis ![]() Yavrularim benim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Laleleri osmanlilar avrupaya getirdigini biliyormuydun?? alle behaupten die würden aus Holland kommen, aber das stimmt nicht, die Osmanen haben sie in Europa eingeführt
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Benim laleler acsin cok daha güzel
![]() Türkiye icin aldim ama kismet burada acmakmis yine. Herkes türkiyeye hediyelik kahve cikolata götürüyor, bende cicek tohumlari Biliyorum, buraya zamaninda ordan geldigini cogunun Bu gidisle zeytinfidesi götürme durumuna düsmeyiz umarim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Burasi keukenhof/hollanda Zamaninda osmanlilarda hediye olarak laletohumu/sogani verirmis Laledevri bizde bitmis maalesef |