| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Kimden korkuyormussun?
![]() ![]() Sen benim icin eglencesin.. Geändert von Ask_Sehidi (17.08.2014 um 19:58 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() manbee kafayi iyici yemis benimle. Manbee lan su resimimi bir daha ekle de yüzünde nur olan bir adam görüyüyüm.
|
|
|||
|
|||
![]() Gülmekten yere yikiliyorum, manbee benim resmimi calipta beni gözden düsürmeye calisiyor.. Benim profilim ise ana baba günü
![]() ![]() Vallahi ilgi duydugum bir bayan olmasa manbee'ye inat en güzeli ile cikardim da neyse.. Dünya bir imtihan yeri ... Ben benim sadik dostlugum imtihan ediliyor diyorum.. |
|
||||
|
||||
![]() slm arkadas benim adim delisait fotografin ayni karakoyuna benziyor
|
|
|||
|
|||
![]() Evet kel Kenan
![]() Fotografcinin amaci gözünüz sacli erkek görsün diye bu resimi cekmisti.. Berbere gidememistim papaza dönmüstüm... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() kara koyun güderim, seni koyun secerim, biraz bekle keserim, kara koyun güderim, kara koyunu satarim, seni sürüye katarim, olmadi ucurumdan atarim
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Hadi pörtlek kurbaga gözlerinden öpüyorum seni Kenan'cigim! Fazla kiskancliktan aglama! Bak bayanlar bana yazip duruyor. O resimde gayet güzel bir resim diye...
![]() Oglum senin elin ugursuz, benimle ugrasirsin AKP'nin oylari düser,resmimi eklersin bayanlarin ancak ilgisini artirirsin.. ![]() Hadi söyle biraz nur yüzlü gür sacli bir erkege bakta biraz ibret al ![]() Geändert von Ask_Sehidi (17.08.2014 um 23:51 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Keltoþ cüce, bunu bana bayanlardan bir tanesi aktardi, resim gayet güzel. Sacli ve sempatik bir yüz görmek cok güzel dedi.. Sana gelsin keltos kurbaga gözlü cücem
![]() Madem isi gücü biraktin kendini bana endeksledin bu kadari benden olsun bari. Hadi resmimi bir daha tekralarda adam gibi adam gör. Saclarimim uzamasini bekliyorum yine, bu sefer kestirdigimde sana yollayacagim, yukaridan kafana birisi tükürüse saga sola salya sümük kurbaga gibi pörtlek gözlerinin icine akmasin.. Kiminin parasi alinirmis kiminin duasi.. Duanin isterim manbee ![]() Geändert von Ask_Sehidi (18.08.2014 um 13:18 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() So genug amüsiert ich bin muss jetzt einen Grossauftrag reinholen. Israel be a friend of mine!!
|
|
|||
|
|||
![]() mensch dombilik wieso beschwerst du dich???
ertrage es doch wie ein mann |