| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|
||||
|
||||
o.T.
O TAKIMIN BIR PARCASI !!!
ve öyle örnek davranislari var!!!!!!! Senin gibiler halen kisisel degerlere deger veriyorsunuz!!!!! FENERBAHCE SPOR KULÜBÜ !!!! P.v.H. Kulübü degil! al" |
|
|||
|
|||
jaykay bana karsi kullandigin adi lafini
geri almaya davet ediyom. lafini geri almazsan sana gereken cevabi verecem tabi ki gb unu acarsan. terbiyeli ol. dostunu bil düsmanini bil. ona göre dikkatli konus. tamam mi.
|
|
||||
|
||||
o.T.
1. BANANE 6alatasarayin VILLAREAL MACI !?!??!?!
- Ben TS-BJK macini bile seyretmedim !!!!!!!!! 2. Istedikleri kadar küfür etsinler Fenerbahceye! TEK YAPTIKLARI 6ALATASARAYI KÜCÜK DÜSÜRMEK OLUYOR!!! Anlatsinlar bakiyim sözde "AVRUPALI" cim6omlular Avrupalilara ... o macta "NE" bagirdiklarini! Kendi kendilerini asagiliyorlar! BANANE!!! al" |
|
||||
|
||||
offf offff...
was ist mit dem forum los
|
|
||||
|
||||
Senin dengelerin mi bozuldu?
O senden niye özür dilesin?
Sen zaten yazdigini yaziyorsun? Hakaret, küfür ... Hangi yüzlen bir özür bekliyorsun? Simdi gercekden inanmaya basladim öbürlerine! Sen bir TETIKCIsin ! kim bilir anti"cilerin tekisin! NE YAPARSAN YAP ARTIK !!! Ben seni Fenerbahce"li olarak arti süphesiz görmüyorum! al" |
|
||||
|
||||
du redest so..
ob es in fenerbahce stadion nicht anders ist. sanki fener taraftari gs´ye küfür etmedi hic..farkindaysan bu sene iki derbidede...küfür kavga fanatizm yokdu
fener galatasaray sahasina geldi..cimbom kadiköye geldi...hic bir olay yokdu!!! |
|
||||
|
||||
Wer haß sät, wird Gewalt ernten! o.T.
ohne Text
|
|
||||
|
||||
ausser das die ultrakedis die toiletten
zertrümmert haben!
aber das ist ja normal bei denen ! "OLAY" sayilmaz artik! al" |
|
||||
|
||||
löl o.T.
ohne Text
|
|
|||
|
|||
aliconda cimbom un koru halinde
fenerbahceye uefa macinda 90 dakika küfür ettigini kiniyon mu. seni görmek istyiom . kardesligini görmek istiyom gs -fb ,acinda mecidiyeköyde fener formasi ile dolas da sana orda kardeslik dersi versin senin sevgili cimbomlu arkadaslarin. bak tekrar sen fenerli degilsin ve feneri burda temsil edemezsin. kendin diyon iste fenerbahce gs macinda tüm fenerliler küfür etti gs a öyle olacak o kadar. isine gelmiyorsa git baska bi ülkeye. karsidan ne görürsem aynisini veririm tamam mi. senden bi zahmet fener lafini bi daha agizina alma. lütfen. git gs maclarina bjk maclarina.
|