| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ahmet Kaya'nin en güzel parcalarindan birisi hatta.
Zafer Güler & Berfin Berşe - Yaşamadın Sen (dinlemek icin linki tiklayin Türküler söyledim sana duyuyormusun.... |
|
||||
|
||||
![]() Ayfer Vardar - Bugün Saba İle Visali Yardan
Erzurum'da cevirdiler yolumu Jandarmalar bagladilar kolumu Ne baglarsin polis benim kolumu Ben bilirim Erzurum'un, ben bilirim kara kolun, yolunu... Erzurum'lu Asik Emrah Bugün sabah ile visal-i yardan Bana bir haber var inceden ince O zülfü zertar-ı hayali yardan Bir boyu eser var yar inceden ince O zülfü zertar-ı hayali yardan Bir boyu eser var ah inceden ince Olmak ister isen (emman) muhabbet pezir Zenciri hevaya gel olma esir Eğer aşıksan (emman) gel şu bezme gir Gör bak ki neler var yar inceden ince Eğer aşıksan (emman) gel şu bezme gir Gör bak ki neler var inceden yar ince Ey Emrah aldanma sen bu laneye Düşer damı dehre sunan daneye Külbe-yi Fen derler bu kârhaneye Gir bak ki neler var inceden ince Külbe-yi Fen derler bu kârhaneye Gir bak ki neler var inceden yar ince Geändert von Damoklesschwert (15.05.2023 um 23:28 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() ASKER OLDUM GİYDİM YELEK - ŞENTÜRK DÜNDAR
Verin benim martinimi Koy çantama tütünümü İşte giydim potinimi Eğlen suna gelin, eğlen.... Suna gelin, Suna gelin Tez mektup yaz bana gelin İzin alıp sana geli'm.... Geändert von Damoklesschwert (18.05.2023 um 12:19 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Leman Sam-nazim hikmet memleket dinlemek icin linki tikayin)
Osmanli'nin Selanik sancaginin son valisinin torunu, Nazim Hikmet'in anisina... Olürsem o günden önce yani, - öyle gibi de görünüyor - Anadolu'da bir köy mezarlığına gömün beni ve de uyarına gelirse, tepemde bir de çınar olursa taş maş da istemez hani... Bir müslüman olarak, mert bir komunisti alcak sahtekar takkeyicilere bin kere tercih ederim. DİYELİM Kİ, AĞIR AMELİYATLIK HASTAYIZ, YANI, BEYAZ MASADAN BİR DAHA KALKMAMAK İHTİMALİ DE VAR DUYMAMAK MÜMKÜN DEĞİLSE DE BİRAZ ERKEN GİTMENİN KEDERİNİ BİZ YİNE DE GÜLECEĞİZ ANLATMAN BEKTAŞİ FIKRASINA, HAVA YAĞMURLU MU, DİYE BAKACAĞIZ PENCEREDEN, YAHUT DA YİNE SABIRSIZLIKLA BEKLEYECEĞİZ EN SON AJANS HABERLERİNİ. DİYELİM Kİ, DÖVÜŞÜLMEYE DEĞER BİR ŞEYLER İÇİN, DİYELİM Kİ, CEPHEDEYİZ. DAHA ORDA İLK HÜCUMDA, DAHA O GÜN YÜZÜKOYUN KAPAKLANIP ÖLMEK DE MÜMKÜN. TUHAF BİR HINÇLA BİLECEĞİZ BUNU, FAKAT YİNE DE ÇILDIRASIYA MERAK EDECEĞİZ BELKİ YILLARCA SÜRECEK OLAN SAVASIN SONUNU DİYELİM Kİ, HAPİSTEYİZ, YASIMIZ DA ELLİYE YAKIN, DAHA DA ON SEKİZ SENE OLSUN AÇILMASINA DEMİR KAPININ. YİNE DE DIŞARIYLA BERABER YASAYACAĞIZ, İNSANLARI, HAYVANLARI, KAVGASI VE RÜZGARIYLA YANI, DUVARIN ARKASINDAKİ DIŞARIYLA. YANİ, NASIL VE NERDE OLURSAK OLALIM HİÇ ÖLÜNMEYECEKMİŞ GİBİ YAŞANACAK... 1948 Geändert von Damoklesschwert (Heute um 21:22 Uhr). |