| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() copy&paste - viva la butch&femme!
|
|
|||
![]() Hic bir zaman esirgemem.
Bunu Simdiye Kadar ögrendiysen mesele yok. Strateji ise Her Zaman iyidir. Strateji sahibi olmayan insanlar her zaman her yerde Kaybetmeye mahkumdur. |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() wer erscheint hier rot? mein beitrag, ihres? also ich gebe keine bewertungen ab. und wenn jemand eine neg. bewertung abgibt, dann sollte er/sie sich fragen wie es weiter gehen soll mit seinem/ihrem leben.
|
|
||||
![]() Sevgili arkadasim, yazmis oldugun blog icin tesekkürler..Yazdiklarini okuyunca neye ugradigimi sasirdim, gerci yazini okumadan önce o isimlerin ne manaya geldigini bilmiyordum...Ögrenince inan utandim müslümanligimdan...O kutsal isimleri nasil olurda böyle tiplemelere yakistirmislar anlamiyorum, ve kasitli mi yapildi acaba demektende kendimi alamiyorum, eger böyle ise gercekten vay halimizeki degerlerimize sahip cikamiyoruz...Bu yazini kopyalayip diger arkadaslarima e mail olarak atacagim...
Tekrar tesekkürler |
|
||||
![]() Vallahi ben bu güne kadar İslam dünyasının peygamberinin böylesine çeşitli isimler taşıdığını okuduğum İslam Tanrısının sunduğu kutsal dini kitap olan Kuranı Kerimde bile görmedim.
İslam dünyasının Allahın bilmem kaç türlü isimlerini okudum. Hatta bu sayfalara Allahın isimleri ile bile giren kişilerin olduğunu bilmekteyim bir örnek Gaffur?..!!! Tuhaf değil mi bu tür ilişkiler. Tanrıyı bile insanlaştırmak? bu kadar basitleştir mek?? Allah akıl fikir versin sizlere!!! Ve doğru yola getirsin!!! Hani nerede ise Allah benim diyebilecek kadar da terbiyesizlik kokmakta yazılanlardan. Ben hiç bir dinde (İslamın dışında) kişilerin Tanrı, yada Allah ismi ile bir şeyler yazdığına.!!!! |
|
||||
![]() Dejavü olabilir mi hiç???
Linç edilirsin vallahi!!! Bir ara insanlığın Tanrı kavramları ile yaşadığı ruhsal gelişimleri üzerine yazdığım minnacık, doğa ( balta girmemiş ormanlar, savanlar, kutuplar vs ile ilgili okuması yazması bile olmayan toplumların ve dünyanın halen tüm gelişmiş bilgilerine rağmen Antik Mısırlıların oluşturduğu değişik Tanrıların bundan tam beş bin yıl önce var olan düşüncelerinin minyatür yaradan sevgisini koyunca. Beni Tanrı değilde Tanrılara tapan olarak ilan edebilen şahısların varlığını görünce gece karanlığında aydınlığa ulaşabilmek için tartışmadan öte o karanlığı yırtan bir ıslık çalmanın daha doğru olduğunu düşündüm ve inandım. |