| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Dikkatinizi cekmek isterim.
Bu gün yüzüne cikan olaylar tarikatlar yasanan "sirf bireysel" seyler degil. Bunun arkakasinda sistemak bir sekil var. Bu sisteme de "hadis-sünnet" ki burdaki sünnet Kuran'da gib izah edilen degismeyen kanunlar degil, örnegin günesin dogmasi ve fizik kanunlari. Sünnet kavrami da carpitilmis. Burdaki sünnet dedikleri sözüm ona peygamber sünneti, kaynagi, sayisi, ne idigü belli olmayan, peygamberiz adina uyudurulan güya sünnetlerimis diyorlar. Kur'an'nin, peygamberlerin ve Allah'in reddettigi ve onaylamadigi sapiklari, din kisvesi adi altinda hadis peygamber sünneti diye önce bu sapikliklari mesrulastiriyorlar ve sonra yasiyorlar. BÜTÜN TARIKAKLARA DEVLET DESTEGI SÖYLE DURSUN HEPSI DERHAL KAPATILMALIDIR. EYY SARAY HÜKÜMETI, NEYI BEKLIYORSUNUZ? HAREKETE GECIRIN YARGIYI SAVCIYI, YOKSA SIZDE MIR 6 YASINDAKI COCUKLARA SULANAN SAPIKLARIN DESTEKCILERI VE SAPIK OROSPU COCUKLARIMIMISINIZ??? DERHAL HAREKETE GECIN KI, MILLET GÖRSÜN KIMIN NE OLDUGUNU!!! Geändert von Damoklesschwert (12.12.2022 um 10:59 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Demek kimi Erzican'llarin dedigi gibi Sivas'in mayasinda varmis demek ki bu. Onlar Pir'lerini sattilar. Onlar ve Sivas lanetlendi diyorlar.
Münafigin her dedigi oluyor Yezit bizi kirim kirim kiriyor Gidi Mervan (Yezid-i Mervan) şad oluban gülüyor Katip arzuhalim yaz yare böyle. Bir Erzicanli arkdas da vardi, Sivas'in alevilerini hic sevmezdi. Yukari da sebebini belirtmis idi. Nice dertler gördüm derman ciktilar Cok Ali'ler gördüm Osman ciktilar ![]() Eski dostlar bize düsman ciktilar Üc bes tane pustan gayri nem kaldi.. Fazla alevilere küfür etmeyin büyük babalarinizdan büyük analarinizdan cikar. Benden söylemesi.. Sivas tamamen alevi idi ayni eski imam nikahli esimin, Nevsehir ve Avanos'un en güzel kizinin memleketi Nevsehir Avanos gibi. Avanos demisken, Avanos Merkez de ki en meshur berber benim damat tirasimi yapmisti.. Tavsiye ederim. Avanosu ve cevresini avcunun ici gibi biliyor, hatta Nevsehir ve Kirsehir bile avucunun ici gibi biliyor. Kirsehir'den bile sirf ona sac kestirmek icin geliyorlar.. Zaten alevi-Türkmen agzi söyledikleri sözlerden ve kurduklari cümlelerden belli oluyor. Meshur bir Avanos türküsü (Refik Basaran) Aman Allah gurbet elde alma canımı Duyar düşmanlarım şaduman olur Yıkıp viran etme fakir hanemi Ufacık yavrularım arada perişan olur Isin hayret ettiren yani, dedeleri alevi olanlar günümüzde alevi olanlara agzia ainlmayacak iftiralar atabiliyorlar. Hosschtt köpek! Kaplumbaga cikmista kabugunu begenmemis... Bu sadece aslini bilmemekle, ya da inkar etmemekle izah edilemez. Cahilligin zirvesidir bu davranis.. Günümüzde kat kat azalsa da biraz daha var. Yok edesiye kadar insanlari bilinclendirmek gerekiyor. Sad olmak eski Türkmen agzi ile mutlu olmak anlamina gelir. Ruhu sad olsun örnegin.. Geändert von Damoklesschwert (23.12.2022 um 20:13 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Laikliigi begenmeyen tarikatcilar ve cemaatcilar, siktir olun gidin Afghanistan'a evet Afghanista'a orda da sizin istedihiniz sünni hanefi mezhepine göre seriat uygulaniyor.
Hani dininiz elden gidiyor diye yaygara kopartiyordunuz ya iste o dini orda hakkiyla yasarsiniz. Size hakkiya yasatirlar... Deve sidigi icin, cocuklarin irzina gercin, her türlü pisligi yiyin ama bizden uzak durun.. (Peygamber sünneti diye bir sacmalik uydurmuslar, sayisi belli degil, kaynagi belli degil, ne idügü belli degil) Ben hanif bir müslümanim, ama sizin dinininizin kafiriyim.... Böyle olacaginiza ateisit olun daha makbule gecer. ![]() Geändert von Damoklesschwert (24.12.2022 um 22:45 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Ich bin gleichzeitig Studentin und Inhaberin eines Unternehmens. Auch wenn mir die Arbeit viel Freude bereitet, lege ich Wert darauf, jeden Tag Zeit für mich selbst einzuplanen. Ich habe mich immer auf die Unterstützung meiner Familie und meiner Freunde verlassen, weshalb ich es zu einer Priorität mache, so viel Zeit wie möglich mit ihnen zu verbringen. Weil es mir so viel Freude bereitet, an neue Orte zu reisen, hoffe ich, dass ich es eines Tages auf alle Kontinente der Welt schaffen werde. Zu meinen Lebensstilen gehört wie Training, und ich bin ein Fitness-Typ, in meiner Freizeit verbringe ich im Fitnessstudio,
|
|
||||
|
||||
![]() Kaynaklarimdan aldigim bilgiye göre Ankara'nin Keciören semtinde galiba Gülhane Hastenesi olmasi lazim, oranin morguna kaldirilan Sinan Ates'in katilleri polsler tarafindan araniyor.
Keciören'nin efsanevi belediye baskani (gönlüm Mansur abinin yaninda, ama könjönktör geregi AKP'deyim) bütün isleri birakti ve bu olayin aydinlanamasi icin Polis merkezlerine talimat verdi... Millet Partisi olarak, Iyi Parti kanadimiza basagligi diliyor ve böyle seyleri siddetle kiniyoruz.. |
|
||||
|
||||
![]() ımamoglu Yalnz Degıldır! Her Dıktatör Secım ıle Gelıyor Ama Secım ıle Gıtmek ıstemıyor. Erdogan Deveden Büyük Fıl Var:
Sana ımamoglu'nu Yedırtmeyız! Türkıye'de Adalet Yok! Hakımlerın Ve Savcıların Nıye Ceketınde Dügme Yoktur Bılıyormusun? Kımsenın önünde Ceketını ılıklemesın Dıye. Ama Bu Yargı Cocuklara Tecacüz Eden Menzıl Tarıkat Terrör örgütü Mensublarından ıbaret... Bu Enkazın Altında Kalırsın Erdogan! Deveden Büyük Fıl Var.... |
|
||||
|
||||
![]() Wenn die Katze aus dem Haus ist, tanzen die Mäuse und Ratten wieder auf dem Tisch..
Yakinda cikacagim burdan, sonra gönül rahatligiyla girersiniz buraya ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Amina kodugumun Vaybee'si. Baskalarinin isimlerini adresslerini resimlerini senelerce burda silmek zorunda olduklari halde biraktilar, artik birakmazlar.
Ama benim yazilarimi gereksiz sebeble silmisler. Bu yazilarimi silenin aklini bilmem ne ediyim. Sizin AGB'lerinizi var ya, sizin AGB'lerinizi de Toni'lerin töntönlerin götüne sokuyum. Geändert von Damoklesschwert (10.01.2023 um 23:33 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Yakinda Türk solu, Nato'nun 6. Filosu önünde sükür edip namaz kilan Abdullah Gül, Recep Tayyip Erdogan ve o zamanin AKINCILAR örgütü hakkinda. Ayrintili bir yazi yazacagim insallah.
|
|
||||
|
||||
![]() Baba kerpic evden aldim zulami
Gurbet mi burasi yoksa sila mi? Yitirdim yollarda göycek balama Erir icim erir erir can gider. Almanya bizi kiskaniyor Almanya, ondan mi Türkiye'nin en büyük havalani malAKlarla dolu. Kerhen anavatanimi terk etmek zorundayim yine. Istanbul senin kuzu kokorecini, Edirne üsülü tava cigerini ve Besiktas'i Macka'yi özleyecegim. Ama Karadeniz'in incisi Sinop'u da özleyecegim. Oglum ya oldugun gibi görün ya da göründügün gibi ol. Biz iktidara gelelim, burda duran namerttir. cünkü CHP ve MILLET Partisi olarak en büyük hedefimiz, laik, insan hak ve özgürlüklerine bagli hukuka bagli düzeni kurmaktir SOSYAL HUKUK DEVLETI! BIAT kültürüne son! KULA KULLUGA SON! Görmemisin oglu olmus tutmus zikini koparmis, görgüsüzlerin caldigigi ve kurdugu düzeni yok etmektir. Kilavzu garga olanin burnu boktan cikmiyor iste, cikamaz da kardesim cikamaz. Iki dogru olmaz, ben ben, ben ben diyen birisinin pesinden gidilemez. Benim disisleri bakanim, benim icisleri bakanim, benim genel kurmay baskanim? SEN KIMSIN LAN? SEN KIMSIN? ÖNCE BI DIPLOMANI GÖSTER DE KIM OLDUGUNU GÖRELIM? Bu arada Erdogan secime kattiyen katilamaz. Bu onun ücüncü secimi olmus oluyor, sevgili malAK'lar üce kadar sayabiliyormusunuz? Yoksa burda yazmayi birakiyim mi, anlamadiginiz icin? VE MECLIS ONA TBMM'YI FESH ETME YETKISINI VERMEMISTIR! BU ANAYASAL DÜZENE KARSI ACIK BIR DARBEDIR!!! KANUNSUZLUGU COKTAN ACMIS BIR DURUMDUR!!! Büyük Atatürk'ün her yere heykelinin dikilmesine karsiyim. O bir dogma degildir. O bir yasam bicimidir. Tarihi gösteriyor ki, Atatürk bize Allah'in lüftudur. Her bir oku bir anlayis olan 6 okun dogru yolun rehberleri oldugunu yüz yil önceden gören ve gösteren Selanikäli Mustafa Kemal Pasya'ya, sonradan dünyaca ünlü adi olan ATATÜRK'ü vatan bu millet hatta bütün insanlik minnettardir. NOT DÜSELIM: Ahmet Davutoglu'nun gönderme yaptigi kisi, yurt disinda 28 milyar US DOllari var (Bu kisi Istanbul beledeyinse görevli iken yüz kizartici suclardan dolayi ihrac edilen, sonra Erdogan döneminde in-Ali-Binanli lakapi ile üne kavusmus, oglu Erkan Yildirim'in Singapurlar'da günde milyonarlca dollar kumarhanelerde harcayan, BINALI YILDIRIM'NIN TAAA KENDISIR! TATTAAARAAAAA HUZURLARINZDA BINALI YILDIRIM) Geändert von Damoklesschwert (20.01.2023 um 21:24 Uhr). |