| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Bundan bir kac gün önce Istanbul'dayim kendime Vodafone SIM-Karti alacagim.
Orda kibar bir genc kadin müsteriye buyrun beyfindi üc tane kart veriyorum icinden en begendiginiz numarayi secin... Birisinde sonu 181966 cikti. Birden adam parlamaya baslasdi. Lan amina korum ben bu numarayi almiyorum. Merak etiim ve yanina gidip, neden dedim? 18 Cankiri, 19 Corum 66 da Yozgat mikerim bunlarin numaralarini demez mi? ![]() Ulan Yozgat'in neyi bilyon yavsak diyecektim de.. Bos ver oglum dedim, Idiotenfilter (geri zekali filtresi) Bozok yaylasinda camlarca uzun Bir tütün cekilir cektigi hüzün Nice ki orda bir Sürmeli gözün Gönlü yansimis karasi vardir... Geändert von Damoklesschwert (12.03.2023 um 15:39 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Das ist in Ordnung, ich werde darüber nachdenken)
|
|
||||
|
||||
![]() Erdogan geri de secimlerde cok geri de kaldi. Merak ediyorum dogrusu, ne zaman bombalar patlaayacak? Lan Hakaaaaannnn (Fidan) Suriye'den dört roket atariz Türkiye'yi savasa sokariz diyordun. Lan ne zaman bir kac bomba patlacaksin?
Ya da bir camiye de (adamlar da ki fantaziye bakin, tam Holloywood'luk) ne bir basörtülü baciinin üzerine birisi sidikleyecek, bunu 25cmKalin nikli arkadas mi yapacak? :: ![]() Ya da Zülüm 1453 de basladi gibi geri zekali sloganlari ne zaman bizim cocuklara mal edeceksiniz? Bak reis seni tokatlar laa ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() BU DEVLETE CANIM FEDA!
BU HÜKÜMETIN, BU MILLETIN AMINA KOYAN HÜKÜMETIN ISE CANI CEHENNEME!! https://youtu.be/NZhlTshQPkc |
|
||||
|
||||
![]() Dünya da taklit edilemeyecek tek sey yigitliktir. Herseyi taklit edebilirsin ama, gel dedin miydi gelmeye gerekli olan o cesareti taklik edemezsin.
Geändert von Damoklesschwert (15.03.2023 um 17:52 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Küfür etmeyi dogru bulmuyorum, ama bazen gerekli olyuor, kimi sahislari ve durumlari en güzel sekilde izah etmek icin.
Ben adamin yüzüne de küfür ederim. Bakin burdan söylüyorum. Sizin en kabadayinizin da amina korum! Geändert von Damoklesschwert (25.03.2023 um 17:35 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Nedendir be kömür gözlüm nedendir
Su geceler benim uyumadigim Cetin derler ayriligin derdine Ayrilik derdine doyamadigim Dostun bahcasina bir hoyrat inmis Gülünü dererken dalini kirmis Horda bir "kötünün" koynuna girmis Su benim sevmeye kiyamadigim Kötü demek Türkmen lehcesinde ve siirlerinde, namert, duygusuz, görgüsüz gibi anlam kavriyor. Örnegin Köroglu dörtlemesinde söyle diyor. Bir yigit ciragin almis atiyor Ak elleri kizil kana batiyor Bir "kötü" kavgadan dönmüs kaciyor Kacma kötü kacma simdi dön olur... Kacma kötü kacma simdi dön olur... Ah Köroglu ah, devir degisti Köroglu... Kardesimle konusuyoruz benim fikirlerimi almak istiyor. Aski, soruyor, sevgiyi, insanligi ve benim bunlara nasil baktigimi.. Belki baska bir zaman daha ayrintili girerim bu konuya... Meğerse aşk imiş canın mayası Ona mihrabımış kaşın arası Hakkın işlediği kudret boyası Yüzde ben bir insan olmaya geldim Serimi meydana koymaya geldim.... Geändert von Damoklesschwert (26.03.2023 um 21:05 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Cocuklariniz, illegal ve tarikatlara ait Kur'an kurslarina göndermeyin. Bunlarin hepsi sapik.
Not: Bu arada Erdogan var ya Erdogan, hani su dünyanin en zengin hirsizi, hani bir gün Tayyip Erdogan cok zengin olmus derlerse, bilin ki haram yedim diyen Erdogan var ya, haa, iste onun torunlarinin hepsi yapanci özel okullara gidiyor. Bilmenizi istedim. Bu Imam Haptiplerden bi cacik olmaz. Zeki öngrenciler orda ögretilen hurafelerden dolayi atheiist oluyorlar, örnegin ÖDP genel baskani Alper Tas gibi ya dinden sogutuluyorlar. Papaganlikla din ögrenilmez! Sorup sorustan, arayip arastiran bir düzen lazim ayni Avrupa Birligi'nende ki gibi. Geändert von Damoklesschwert (26.03.2023 um 23:28 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Gencler,
okuyun, üniversitelerde, acik ögretimlerde, kütüphanelerde, okuyun ve kendinizi gelistirin. Her zaman bugün dünden daha iyi olmaya calisin. Ama labunya takimi olmayin, züppelesmeyin. Ne lan bu, kulaginda küpeler, her tarafinda dövmeler, kari gibi uzun saclar, hadi uzun saclar neye ne de, ama bu dövmler, küpeler falan filan. Bir erkek adama bu yakismaz. Böyle modernlikte olmaz. Ya da sözde dindarlar gibi, cocuk tecavüzcülerinin biraktigi badem biyiklar (badelemek ordan mi geliyor aceba? Ayni Süleyman Soylu'nun biyiklari gibi, ya da sözde dini motivli tas yüzükler, ya da elinde tespihler. Ne lan bu? Effendice giyinin, edep, erkani bilin ve ögrenin. simdi de size belki binlerce kitap okumuss bir abiniz olarak bir nasihatim. Manchmal braucht man eine starke Faust. Eine starke Faust kann durch nichts im Leben ersetzt werden... Insanlar gibi medenice tanisip konusup tartisisin, ama karsi taraf sizi ezmeye calisiyor mu? O zaman iste o yumrugu o zalimin tepesine öyle bir indirin ki, mezarda yatan yedi sülalesini kemikleri inim inim inilesin. Tekrar diyorum, kavgadan kacin, kavgayi baslatan taraf siz olmayin, ama BITIREN taraf siz olun.. Biz caniniz, cana nasil kiyariz gibi ezik cümleler kurmayin.. Ve sizden ricam en az üc cocuk yapin. Hepinizi gözlerinizden öperim! Gerekmedikce savas insanlik sucudur. (Atatüürk) Düsmana acimak insanlik göstergesi degildir, düsmana acimak yeri ve vaktine göre hatta insanlik sucu gibi yargilanmasi lazim (Atatürk) Cahil milletler ile konusulmaz, cahil milletler ile savasilir (Atatürk) |