| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|
||||
Kafanı karıştırdıysam özür dilerim,
lakin kafa karışmadan düşünme yeteneğini kaybediyor beyin.
Bir gün yargılayıcı yazı tonundan kurtulursan yazıların itici olmaktan kutulurlar diye düşünmekteyim. Bundan kurtulabilbilmen için de önyargısız okumasını, yazmasını ve araştırmasını öğrenmen gerekir. Ama bu benim sorunum değil senin sorunun. Selamlar... |
|
||||
o.T.
( ZTulmün kan in Oldugu yerde islam ve Allah yoktur !..)
Benim inandığım ve savunduğum din budur. Hangi dinlere ait veya din dışı olup olmamasının hiç bir önemi yoktur. Şiddetin bulunduğu yerde ne inanç vardır, nede Yaradan, nede kutsal bir din, nede kutsal bir kitap. |
|
|||
Ramazan 2005
acaba bu sene iftar zamani saat kac gibileri oldugunu ögrenebilcegim bir site bilen varmi? herhalde saat 18 gibi oldugunu düsünüyorum ama emin olmadigim icin mutlaka biryerden veya birisinden ögrenmem gerekiyor...
bilen varsa... yardimi icin simdiden tesekkürler :-) selamlar Limon |
|
|||
Etme gözünü seveyim yaaaaa
nerden cikariyorsunuz bu Mezhepleri...
Yaaaaa o halde su anda yeni bir Mezhep cikaralim yeni bir DIN yaratalim.... Kesinlikle DINDE ne Mezhep ne Hadis nede Safsata vardir.... Artik tüm Dinlerin Teolojisinin ayni oldugunu kabul edin yawwww..... Cok acik söylüyorum... her kim Mezheplere TAPARSA.... DINI anlamamis demektir |
|
|||
hahahaha.... zaten CINCE farki ne
yada Spanisch dersin....
Insan DININI anladigi DILDE okumali ve hayata uygulamali... Kimse alinmasin, ama bu yastan sonra kalkip Arapca ögrenecek halimiz yok |