| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|
|||
|
|||
Zitat:
Sual: 1. yalan söyledigimi nerden biliyorsun? 2. sen aynaya bakinca kendini nasil hissediyorsun, ki burda baskalari icin yalan söylemeye razisin? Cevap: Ben aynaya bakinca kendimi insan gibi hissediyorum. |
|
||||
|
||||
Zitat:
Sonra sana yazilanlara bak. Ve hala aynaya bakabiliyorsan, Ve hala Allahin adini anarak yalana devam ediyorsan, Senin kurtulusun yok. Degermi bu kadar günah yüklemeye? |
|
||||
|
||||
ALLAHIM ba$tan tam yarattigin,
sonradan kendi cabalariyla akillarini yitirmi$ olan kullarinla deneme bizi cok amin |
|
|||
|
|||
aminnnnnnnnnnnnnn kalbimin dim dimi
|
|
||||
|
||||
kalbimin dim dimi ..))))))))))))))))))))))))))) cooooooookkkk amen..)))) |
|
|||
|
|||
kalbimin dim dimi, benim güzeller güzeli LARAM, iyi ki varsin, hab dich liebbbbbbbbbbbb
|
|
||||
|
||||
Zitat:
iyiki sen varsin Nur yüzlüm güzel gözlüm .. bende seni seviyorum sevgili arkada$im..)) |
|
|||
|
|||
kedi eti yiyemedi :))
bir seyi merak ediyorum arkadaslar..nicin bir bayandan cevap alamadiginizda cirkeflik moduna geciyorunuz??hayir yani anlamadigim su!siz bize yazma hakkinizi kullanirken biz size yazmama hakkimizi kullaninca cirkefligimi hakkediyoruz??!!!yok böyle bir dünya!!!! bu huylar ancak bizim egosu tavanda gezen türk erkeklerimizde mevcut hic almanlardan cevap gelmedi diye negativ bir davranis sergiledigine sahit olmadim....yiyemeyince mindar olduk.siz böyle yaptikca cevap vermeyisime bir kez daha mutlu oluyorum sizde avcunuzu yalamaya devam ediyorsunuz )))
|
|
|||
|
|||
Die Uhren von Vaybee ticken nicht mehr richtig. So ein Frühaufsteher bin ich nun wieder auch nicht...
|
|
||||
|
||||
Zitat:
KARI KESIN CIRKINDIR ABI AYNA BILE BU CIRKEF KARIYA BAKMAZ |