| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|
||||
|
||||
WARUM soll er denn "Bange" vor Dir haben? Meine Fresse ey. Illa her yerde maximum gürültü yapacak.
Geändert von Monday (11.05.2013 um 15:38 Uhr). |
|
|||
|
|||
Zitat:
Kiz senin benimle alip veremedigin ne? gel de beni döv bari, bi dövmedigin kaldi Allah'im ya |
|
|||
|
|||
Dann darfst du gar nicht bei vaybee sein, hier ist es meist so. Nichts für dünnhäutige. Viele melden sich dann auch schnell wieder ab.
|
|
|||
|
|||
bu kastettigin kisilerin adlarida varmidir? hani yani,yanlis kisileri kafamizdan gecirmeyelim.
|
|
|||
|
|||
Zitat:
Haha kendini hemen tanidin bakiyorum. Hemen atladigina göre. Ne kadar ciddiye aliyorsan burayi, GB üzerinden dedikodu edecek kadar bos insansin iste. Bos & kavgaci, arsiz, kötü kalpli. = Cahil. Viel spaß |
|
|||
|
|||
Ich meld mich ab. Cahil ve ham insanlarla daha fazla ayni ortamda bulunmak istemiyorum. Insan gibi sohbet eden yok, cogu entrika pesinde. Birbirinizle hir-gür icinde mutluluklar. Siz kavga ettikce mutlu oluyorsunuz cünkü. Bye.
|
|
|||
|
|||
Zitat:
cirkinim,ben senin gibi burda evlenecek erkek aramiyorum. bu yüzdende asil güzelliklerimi gizliyorum. ;p dipnot: psssttt,gizli nickini sirf bana söylesene. sana söz veriyorum,digerlerine söylemem. |
|
|||
|
|||
aaaah...
Zitat:
1.acik acik GB de yazilanlara dedikodu denilmez. 2.yapilanlarin ve söylenenlerin üzerine yalan yanlislar eklenilirse,iste o zaman buna dedikodu denilir. 3.sen ve diger cadalozlar benim buraya gelip katilmamdan,bastan beri rahatsizlik duyan sizlersiniz. neden? nedeni ap acik ortada; kiskancliginizdan! 4.hadi simdi biraz daha catir citir catlayin bakim. ;p |
|
|||
|
|||
Kann das sein, dass du leicht unterbelichtet bist?
|
|
|||
|
|||
na wenn du das sagst,wird es wohl so sein!
madame etepeteeee,er steht nicht uff dich ...... ;p |