| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|
|||
|
|||
ne manyak bi sarki di mi abi? siselerce sarap icip öküz gibi sarhos oldum ben bu sarkinin yüzünden. (hayatim kayiyordu nerdeyse)
dipnot:daha nasil kayacaksa |
|
|||
|
|||
Beni bu sarkidaki "ciddiyet" kopariyordu. Ciddi ciddi bunu pilaga kasete sonra da yurdum insanina nasil sallamisalardi
Var daha baska sarkilar var..aklima gelince yazazagum. yarasin |
|
|||
|
|||
Sezen Aksu - Tükenecegiz
ne böyle senle ne de sensiz
yazik yasanmiyor caresiz ne bir arada ne de ayri olmak imkansiz hic sebepsiz ne hayallerle ümitlerle mutlu olmakti dilegimiz suclu ne sensin ne de benim simdi sensizim,sende bensiz bir an gelipte küllenince yüreklerimiz dinlenince baska sevgilerde teselli bulunca iste biz o gün düsünecegiz etrafimizi sariverecek bir boslukki asla bitmeyecek hersey bir anda anlamsiz gelecek iste biz o gün tükenecegiz |
|
|||
|
|||
Sezen Aksu - geri dön
Alisirim zannettigim yoklugundan acilanmam
Vazgecmek zor senin o büyülü tuhaf sicagindan Dön demeye utanirim zavalli korkularimla Arkasina saklandigim gururumdan Geri dön geri dön ne olur geri dön Uzanip tutuver elimi birgün utanir diyemem ne olur geri dön Hersey bana seni hatirlatir unutmak isterken Utanirim hep o acili sarkilarla aglarken bazen bir dost yada bir cicekle evime gelirsin hersey seni hatirlatirda yeniden Geri dön geri dön ne olur geri dön Uzanip tutuver elimi birgün utanir diyemem ne olur geri dön |
|
|||
|
|||
1986 da bana Git diyen Sezen, sonra da Geri dön ile yine beni bir hayli masrafa sokmustu .
Bastibacak.. |
|
|||
|
|||
Basliklari karistirmisim Ama olsun, Sezen ablamiz zaten hissetmeden yazmaz ;-)
|
|
|||
|
|||
tahmin ettim, ama uydu. hehahahahha
Sezenin Kal diye bir parcasi yok mu? bilse bilse bunu ancak sen bilirsin! Gelincik. |
|
|||
|
|||
Hmm aslinda cogu sarkisini taniyorum ama "kal" diye bir sarkisini hatirlamadim. Sözlerini azcik mirildanabilirsen belki hatirlarim =)
|
|
|||
|
|||
Ajdar-cýkýta Muz
http://www.youtube.com/watch?v=8c3YRPGppPM
Bu sarkiyi dinledikten sonra hemen alman vatandasligina basvurmustum. |
|
|||
|
|||