| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() amacim seni sinir etmek degil, tek amacim dogrulari söylemek.
yarim yamalak sinir oldugun icin üzgünüm. |
|
|||
|
|||
![]() Bana bir ben lazým, bir de beni anlayan. Beni bir ben anlarým, bir de beni yaradan.
|
|
|||
|
|||
![]() Zaten senin yazdiklarin her sey amac disi. Bende üzgünüm sana bir türlü kizamiyorum cünkü delikanliligin (gentlemenligin) kurallarini ayaklar altina aldigin icin! Namertligin icin! Bilgisizligin icin, kültür yoksunlugun icin, yalan yanlis melemelerin icin, ayni kesilecek kurban koyunlar gibi. Yazik cok yazik..
Geändert von Ask_Sehidi (03.07.2014 um 22:58 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Berkin ekmek almaya, Ali Ýsmail Fener maçýna, Ethem iþine, Ferit mahallesine dönemiyorsa eðer; þey baþlarim senin yaptýðýn duble yola.
|
|
|||
|
|||
![]() Yaw manbee nereye kactin? Canim mac seyretmek istemiyor. Baslamissim Almanlarin hassi olan Mesut Özil'in tarih yazmasina. Damat Ferit'te tarih yazdi ama nasil yazdi..
Bugün bir sey yazmamissin. Bak bir kisa süre sonra bir kac hafta yazamayacagim. Firsat bu firsatken icini dökte bende sana gereken bilgiyi icine dolduruyum ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bu ne bicim yazsa, oluk oluk yagmur yagiyor..
|
|
|||
|
|||
![]() Aslinda cok talihsiz bir nesile mensubum. Dogmadan önce Asik Veysel Hakk'in rahmetine kavusmustu. Bir iki nesil önce dünyaya gelsem ne vardi? Ya da bir kac yüz yil önce. Caka bey sormustu hangi cagda ve ne zaman yasamak isterdiniz diye? Vallah nerden baslayim? Kerbela'da Imam Hüseyin'nin yaninda mi olmak isterdim, Bolu'da Köroglu'nun yaninda. Canakkale'de Mustafa Kemal'in yaninda vs. vs. Ama nerde biz bu sans
![]() Insanlarin bir birilerine karsiya karisya dururken sms mesajlariyla selamlastigi bir dönemde ![]() Ben ki, göcebe oguzlarinin Türkmen oymaginin evladiyim. DNA'sinde ve genlerinde göcebebilik olan birisiyim. Orta Asya'dan Anadolu'ya getiren hangi güctü bizi sanki? Neydi bizi buralara süren? Rüzgar yoldasim, daglar sirdasim, Bozatli Hizir gardasimdir aslinda. Bir elinde kilinc bir elinde saz ve atin üzerinde olmak isterdim. Ama nerde bizim nesilde böyle bir sans! ![]() Geändert von Ask_Sehidi (05.07.2014 um 21:36 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() @jiletAyse
na? Wo ist Deine Beweisaufnahme? |
|
||||
|
||||
![]() @jiletAyse
ich musste nicht ständig meine Nicks ändern... außerdem bist Du und bleibst eine Zeitvergeudung. Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Es ist mir Beweis genug, das du nicht ein einziges Mal gesagt hast, nein ich hatte mit keinem User aus vaybee sex. Du kannst es nicht sagen, weil du dich mit irgendwem betroffen und vermutlich auch mit ihm geschlafen hast.
Das witzige ist, es war lediglich eine Vermutung, aber da du dich ja gewunden hast, wie eine Maus in der Falle, ist das bereits Beweis genug. Kendi kendini ele verdin benox. Das hast du dir selber angetan! |