| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bak Yusuf, Hilmi'den al haberi. Biz adamin anasini sikeriz. Internette ki gibi olmuyormus lan kahramanlik demi lan? Aninda reala tasiriz, Hilmi'ye de söyle fazla altina sicmasin. Ben istedikten sonra aninda 3 sehirde üc ayri mekana bile cökerim. Sen kimsin lan götü boklu kel ? Geändert von seyrangah (01.02.2018 um 14:31 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() hadi bekliyorum gel. korkak herif, ve aklinda olan o bütün kücük insanlari yaninda getir ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Birak chat agziyla konusmayi kel tombalak Yusuf. Sadece sen degil, Hilmi'de, Mustafa'da nasibini alacak. Korkudan memleketininizi bile söyleyemedi ve yalakaliktan büklüm büklüm oldu. Gercek hayatta aldiginiz nefesten korkuyorsunuz, chattin arkasinda aslan kesiliyorsunuz. Kagittan aslan. Aber soviel sei gesagt, du willst zwar als Papiertiger starten, wirst aber als Klopapier enden. Mach Dich ab jezt auf alles gefasst. Her picligi yapipta inkar etmek götünü kurtarmayacak.
Geändert von seyrangah (01.02.2018 um 19:38 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() https://www.youtube.com/watch?v=S8qvtNr8hmM
ich habe wieder die türkische POP-Music für mich entdeckt Manuþ Baba - Dönersen Islýk Çal (Official Audio) |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Zuhal'in amina bak ordan ciktim, sen sisko görmek istermisin Zuhal görmek istermisin? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sensiz saadet neymiþ tatmadým Zeki Müren
Bu sarkiyi bende cok seviyorum. Ama en cok Zeki Müren'nin yorumundan.. Dostlar ki bir kere selamlasmadik, ayni ekmek, ayni hürriyet, ayni hasret icin öelbiliriz (Nazim Hikmet) Böyle bir dost olan Ezel'e ve gördügüm ve görmedigim bütün dostlara gelsin.. |