| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ich bin gleichzeitig Studentin und Inhaberin eines Unternehmens. Auch wenn mir die Arbeit viel Freude bereitet, lege ich Wert darauf, jeden Tag Zeit für mich selbst einzuplanen. Ich habe mich immer auf die Unterstützung meiner Familie und meiner Freunde verlassen, weshalb ich es zu einer Priorität mache, so viel Zeit wie möglich mit ihnen zu verbringen. Weil es mir so viel Freude bereitet, an neue Orte zu reisen, hoffe ich, dass ich es eines Tages auf alle Kontinente der Welt schaffen werde. Zu meinen Lebensstilen gehört wie Training, und ich bin ein Fitness-Typ, in meiner Freizeit verbringe ich im Fitnessstudio,
|
|
||||
|
||||
![]() Pazar günü Türkiye'deyim. CHP'nin ön secimine katilacagim. Herkesin de katilmasini dilerim.
Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyeti'nin 1. Partisidir! Yabanci bir ülke vatandasi degilim yalniz ve yalniz sirf secimlere katilmak icin ve adimin üstünde ay -yildizimizi görmek icin Türk vatandasi kaldim ve bunun onurunu yasiyorum. LÜFTEN HERKES CHP'NIN ÖN SECIMLERINE KATILSIN! Kimse milletimizin önüne gecemez! Miladi dolmus Erdogan'nin gelecegi tarihi cöplüktür! Bizim icin demokrasi amac degil ARAC diyen, dünyanin en büyük hirsizina milletimiz gücünü gösterdi ve gösterecek! Geändert von KIRKTA_BIT (21.03.2025 um 19:00 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Gezi ruhu GAZI ruhudur!
|
|
||||
|
||||
![]() Hazır olun! Yakında yine sahne alacaklar. RTE’nin meşhur “kaos ekibi” görev başında: bayrak yakarlar, Kur’an’a el uzatırlar, camilere girip ellerine ne geçerse kirletirler. Sonra ne mi olur? Her zamanki tiyatro: “Vay efendim, bunları muhalifler yaptı!” İyi polis, kötü polis... Ama hepsi aynı perde, aynı rezil oyun!
Ve dikkat! Kalabalıkları provoke etmek isteyen bazı gruplar her kılığa girer — gerekirse polis üniformasıyla bile çıkarlar ortaya. Amaç belli: ortalığı karıştırmak, halkı birbirine düşürmek, sonra da “bakın kaos var, biz düzeni sağlıyoruz” diyecekler. Milletin zekâsıyla alay etmeyin artık! Her şey bu kadar barizken hâlâ masum rolü oynamaya kalkmayın. Bu halk uyandı. Eskisi gibi alkışlayan da kalmadı, inanan da. Geändert von KIRKTA_BIT (21.03.2025 um 23:03 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() HEPINIZE ISTANBUL CAGLAYAN'DAN SELAMLAR!!!
Türkiye Cumhuriyeti vatandaslari hepinizi CHP'nin kurdugu sandiklara davet ediyorum. |
|
||||
|
||||
![]() Ülkemizdeki Demokrasi Tıpkı Ouroboros (Kuyruğunu Yıyen Yılan) gibi sürekli kendini yiyerek,tüketmektedir.Ülkemizde yaşananlar,benim için süpriz değil.Ülkede yaşanan hukuksuzluğa,insan hakları ihlallerine ve zorla yaratılan ırkçılığa ses çıkarmayan,hatta ona çanak tutan CHP ein suçudur.
Bu böyledir diye yapılan haksızlıklara,olmayan hukuku,olmayan demokrasiye sahip çıkmak,hepimizin görevidir. Burada özellikle AK Parti destekçilerine söylemek istediğim birşey var,kimse ölümsüz değil. Simse ve hiçbir ikdidar mutlak değil.Dini vecibelerinizi yerine getiriyorsunuz diye ahlak kavramından yoksun yaşamayın. |