| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() demek baba sözü dinlememis
|
|
||||
|
||||
![]() Gömleğin tüm düğmelerini yanlış iliklemek gibidir, bazı insanları sevmek. En başından beri yanlış yaptığını, sonuna gelmeden anlayamıyorsun... / Oğuz Atay
|
|
||||
|
||||
![]() Hadi gidelim dostum, öcünü almak için haksızlıkların.
Asi yıldızlar parlasın alnımızda. Yenemezsek ölürüz ne çıkar. / CHE |
|
||||
|
||||
![]() Bir mermi de benden aslanım,
Bir mermi de benden. Bir mermi de benden zafer topları Mukaddes namlular! Daha gelmesin mi bahar, Daha gülmesin mi ağlayanlar.... / ENVER GÖKÇE |
|
||||
|
||||
![]() Ich schaue gerade aus dem Fenster und sehe diverse Bäume die sich in starkem Wind bewegen. Und ich frage mich gerade, wie genau Wind eigentlich entsteht.
|
|
||||
|
||||
![]() Meine Gedanken kreisen momentan darum, ob ich nicht langsam mal mehr Sport treiben sollte... die Wampe wächst.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Yar olsaydı kalırdı,
yaraydı geçti |
|
|||
|
|||
![]() Bir tanidigimin oglu olacak. Benim de fikirlerimi sordu hangi isim güzel diye. Begendigin isimler var mi dedim? Evet dedi, Hangileri dedim, Mete, Firat, Gökhan, Alpay falan filan.
Hangisi güzel diye sordu? Hic birisi dedim. Sen hangi ismi önerirsin dedim. Ben öneririm ama sen de vermeye o yürek var mi dedim? Söyle dedi. Tamam adini Şahımerdan koy dedim. Biraz durakladi, evet dedim, cicili bicili micili isimlere benzemiyor degil mi? Mertlerin sahi. Yüregin yetiyorsa koy dedim. Koyacakmis bakalim. Görecem ![]() Geändert von Atlantis1 (30.07.2021 um 22:03 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Paris güzel bir salon
Londra güzel bir park Berlin güzel bir kisla Ama ISTANBUL muhtesem bir sehir |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Veya, hem ibadetini yapma hem kalp kir :-) |