| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() DNA " NIN KESFEDiLMESi
Yeryüzündeki tüm canlilar, türlerinin bütün özelliklerini yavrularina " DNA " sayesinde aktarirlar. insanlarin babalarina ve annelerine benzemelerin sebebi de " DNA " dir.Babalarin ve Annelerin genetik özellikleri cocuklara " DNA " sayesinde aktarilir.Günümüzde kimligi belirsiz cocuklarin babasini bulmak icin de " DNA " testine basvurulmaktadir. " SUARA " Suresinde " DNA " kelimesi nasil dikkat cekici bir iafede ile Allah C.C. tarafindan yazildigini birazdan görecegiz. 26. SUARA Suresi / Ayet 74 74 - "Yok, dediler, ama biz babalarımızı böyle yapar bulduk." Bu ayette, Allaha inanmayan kisiler, kötü aliskanliklarinin kendilerine babalarindan gectigini bahane ediyorlar.Biraz önce babanin özelliklerinin cocuklara " DNA " sayesinde aktarildigini ifade etmistik. Yukaridaki 26. SUARA Suresi / Ayet 74. ayetin arapcasini yazdigimiz zaman da " DNA " ya isaret edildigini göre bilirsiniz.Cünkü Cünkü SUARA suresin de bulunan, 227 ayetin icerisinde sadece 74. ayette D-N-A harfleri yan yana geliyor 26. SUARA Suresi Ayet 74 arapca okunus sekli ( bu kez arapcasini latin harflerle yaziyorum ) " kaalu bel veceDNA abaena kezalike yefalun " ve insanoglunun bu kuran mucizesini kuranin inisinden 1400 sene sonra kesfettiler, " DNA " nin kesfedilis tarihi 1953 " Yasam Molekülü " diye adlandirilan " DNA " nin yapisini 1953 yilinda Watson ve Crick isminde iki ünlü bilim adami bulmustur.Bu bulus sayesinde tip, genetik ve diger alanlarda cok büyük ilerleme kaydedildi. " DNA " nin kesfi sayesinde bugün bilim adamlari genetik sifreyi cözmüslerdir. Nesilden nesile özelliklerin aktarilmasini saglayan " DNA " , her insan hücresinde bulunmaktadir. Aslinda " DNA " nin kesfedilmesiyle birlikte Dünyadaki hayatin ve canliligin tesadüf sonucu olusmadigini bir kez daha ispatlanmis oldu.Cünkü kücük bir " DNA " zincirinin uygun proteini olustura bilmesi icin, gereken nükleotid dizilimin olusma ihtimali yaklasik 400 sifirli bir rakama denk gelmektedir.Yani 1 protein molekülünün bile olsuma olasiligi trilyonda bir ihtimalden kat kat daha kücük bir ihtimaldir. Bunuda SINIRSIZ bir güce sahip olan yaraticinin varligina borcluyuz. |
|
|||
![]() sikik
![]() kim kime ilgi gösteriyor ![]() gelip benim gbm deki yazilari bu eklemekle bana ilgi duydugun orta da. sen ilk önce su bos gecmis hayatina bi bak ![]() |
|
|||
![]() Dinsizlik&imansizlik forumuna nokta
Roman, / Daldan inme ve insana benzeyen mahluk / insan koruma derneginin baskani Roman Beni tanimadan etmeden profilime bakarak yorum yapa bilme hakkina sahip, benim icin 31i dürzü, uckur düsmani , sevdigi yemekler hep kadinla basliyormus. insan olmadigi halde bana insanliktan bahsediyor ama bahsetdigi seyleri kendileri uygulamiyor.insan insana saygi göstermeliymis, anten sen beni tanimadan hakkimda yorum yapiyorsun ve bana saygi göstermiyorsun sonrada kalkmis bana insanliktan bahsediyorsun.Düsünmeden konusamassin cünkü senin ic güdün var aklin yok. Bana hakaret ve küfürde bulundugunuz zaman neden ic güdülerinizde TERBiYE kavrami yoktu ve lügatinizda bulunmuyordu.ben size hakaret ve küfürde bulundugum zaman mi ic güdülerinize bu kavram TERBiYE dogdu ve lugatinizda buldunuz ? Roman benim hayatim dolu gecmis o yüzden de profilim dolu ve profilime imzami atabildim. senin hayatin ve senin gibilerinde hayatida bos gecmis sizde bos gecmis hayatinizin bos imsazini atmissiniz profilinize ! Haaa birde Allah dostlarinin Risalelerinden bana ders vermeye kalkiyor.ne bicim istir ki bu. ALLAHSIZIN biri KALKMIS bana ALLAH dostlarindan ders vermeye kalkiyor. en basit önek Yunus emre nedemis roman? ALLAHI ariyorsan hac da mekke dedgil kalbin de ara demis. BANA ait yani AVCI52 ; ALLAHU TELA KURANDA ne diyor, insan insandan üstün degildir .üstünlük anca takvada dir. TAKVA ; Bütün günahlardan kendini korumak. Dinin yasak ettiginden veya haram oldugunda süphesi olan seylerden cekinmek. Roman senin verdigin misal neye benziyor biliyormusun. Zekeriyya beyazelin; kurban bayraminda tavukta kurabn ede bilir demesine benziyor. Türkiye de kurban bayraminda herkez TAVUK kurban et se ne olur biliyormusun roman? 1. tavuk kalmaz 2. türk hava silahli kuvvetleri iflaz eder ve halkin malini gasp etmeye baslar Türkiye Cumhurriyeti. birde benim yobazligima ve kibarligima gelince bizim gibi yobazlardan nasil kibarlik bekliyorsun? biz yobazlar sizin gibi YUMUSAK olamiyoruz , olmakta istemiyoruz simdi anladin mi beni YUMOS ![]() Deligi Kanli Kadin / Delik Amli Kadin zindigin ta kendisidir ,görünümde müslüman asil kafir olan ve kaza , kader ahirete inanmayan. dünyanin bir tesadüf sonucu olduguna ve insanlarin kendi gibi daldan inme olduguna inaniyor. müslümanlar ile bir oldugu zaman müslümanim der kendi seytanlari ile beraber oldugunda da biz onlari kandirmak icin öyle diyoruz der.sonrada gelmis bana masal okuyor.kizim vakit gec oldu cocuklarda uyudu bende yoruldum artik su masal okumayi birak derim sana daha fazla kafami ütülemeden.Sizin gibi yobazlar islamiyete zarar veriyor diyor.yobaz cahildir ! kendisi islamiyete zarar verir ! müslümanlar yobaz ise kendisi de yobazin anasidir / yobazligin kaynagi / yobazligin menbagsi ve Yobazligin yuvasidir! ve müslümanim diyor o zaman sende yobaz sin ! kim Yobaz olmak istiyorsa ve yobazlik ögrenmek istiyorsa Delik Amli Kadin / Deligi Kanli Kandin bu seylere aciktir. sizi dünyanin en iyi yobazi yapacagindan eminim. üstelik Yalakalik , dalkavukluk , Soytarilik ve Laf Tasimasini da iyi bilir. Bu kadar marifet var ama bukadar akil yok ! Hangi maymun türünden oldugunu atalarin hangi maymun türüydü merak ediyorum. Götünden iki de bir sorunun olduguna göre o zaman sen kirmizi kicli paviyan türünden türemissindir ! Haaa düslerin kadini birde sey soracaktim kabizligin gittimi? götün simdi yine cir cir böcegi gibi ses cikartiyormu? Kuranin ayettine sicarken götünün büyklügü ne kadar di bir eksosun deligi kadar mi yoksa Fil ve Su Aygiri ninki Kadarmiydi ? Senin Gibilerle Sanalda bas edilmez.nerde bas edilir biliyormusun ? yatak güresinde 3 deligin ayni anda kapatildigi zaman ! aslinda bu daldan inme hakkinda cok sey yaza bilirim daha dogrusu bir kitap yaza bilirim.daha derine ve onlarin seviyesine inmek istemiyorum. Aksam HACIKISCHKISCH Sabah ESKICI YAHUDI & Eniskaya ! biri benim icin yobaz diyor digeride gevurdan medeniyet ögren diyor. yobaz yani cahil insandan nasil medeniyet ögreniliyor Aksam HACIKISCHKISCH Sabah ESKICI YAHUDI. Bana bi anlatirmisin.Mantikli bir aciklama yapmassan ic güdülerini sikerim senin ! eniskaya da almanyadaki medeniyetten ve dinkoliklerden bahsediyor. enisekaya ya esi ile zwinger kulübe gidiyormu diye sormustum.sormus oldugum bu soruya bugüne kadar cevap alamadim.esi ile zwinger kulübe gidip gittiginide ögrenemedim ! siz medeniyet manyaklari ve medeiniyet cilginlari , medeniyet ögrenmek istiyorsaniz buyurun afrikaya. orada insanlar anadan dogma geziyorlar ! sizin icinde afrika bulunmayan bir nimet tir en güzel yasanilir bir ülke olmali cünkü orasi buram buram medeniyet kokuyor ve her taraftan medeniyet fiskiriyor. Peren , ilk önce kisiliginden bahsedelim. agir konusmama ve hakaret etmeme ragmen , seviyesini bozmadi.takdir edilmelisin peren. simdi gelelim asil meseleye. madem bütün dinler senin icin hep ayni. iyi o zaman hiristiyanlik , yahudilik ,budizim ( budizm bir din mi yoksa yasam felsefeimi siz karar verin ) ,mecuzilik ve amerikada ki sex tarikati hakkinda yazilar yaz ve onlari elestir. bu saymis oldugum seylerin hic birisi hakkinda yazi yazdigini görmedim peren.dünyada islamdan baska dinmi kalmadida burada elestiriyorsun ! kurandaki ayetlerin tercümesini istedigin gibi anliyorsun yada anlamiyorsun yada anliyorsunda gercekleri anlatmiyorsun ! Hic birseye inanmadiginiz söylüyorsunuz ama ziyaretci defterleriniz de selam diyorsunu. ALLAHIN SELAMI VE BEREKTi ÜZERINIZE OLSUN diyorsunuz? niye zor bir durumda kaldiniz zaman allah diyorsunuz.,hani allaha inanmiyordunuz. ALLAH kelami agizlarda sakimiz mida sizler sisirp sisrip patlatiyorsunuz ? Steppenwolf burada biri benimle sohbet etme ve konusma lisansi varsa oda wolf ve peren.sohbetler daima medeni bir sekilde gecti. bazende kücük düsürücü kelime kullandiysak bir birimize karsi ama tartisma iyidi diye bilirim. wolf sana yine diyorum bu yazdiklarim arkadaslarin icinde geciyor. islami ve müslümanlari ayirt etmemiz gerekiyor. ben bir arabayi sürücü ile kiyaslayamam. Mercedes SL 600 / Lamborghini Galiardo nun icine sarhos bir cocugu koydugum zaman ve bu kiside arbayla duvara carpiyorsa arbanin sucu yoktur ve arabada kötü degildir ve kötü anlaminada gelmez.insan hatasidir. bir müslüman hata yapiyorsa dini ni sorumlu tutmassiniz, dini kötü diyemeyiz. 1 müslüman hata yapiyorsa bütün müslümanlari sorumlu tutuyorsunuz ve ilk pilanda dini kimligini ortaya atiyorsunuz.madem hic birseye inanmiyorsunuz o zaman tüm dinler sizin icin ayniysa ve ozaman her din ve hayat felsefesinden kötü seyler yazin sadece islam hakkindan yazmayin ! sadece islam hakkinda kötü sey yazdiginiz icin sizin bir islam düsmani oldugunuz kaniti , belgesi ve ispatidir. hepinizin bir ortak yönü vardir oda sizin bir ViRÜS ve islam düsmani olusunuzdur. mikrop demiyorum ViRÜS diyorum eger biyoloji dersinde dikkat ettiyseniz farki anlarsiniz ve biliyorsunuzdur. Son cümlelerimide yaziyorum ve bu dinsizlik ve imansizlik yuvasini ve forumunu size birakiyorum. sanal aleminde mutlu olun ve bilgi alisverisinde bulunun ve dikkat edinki bilgi alisverisnde bulunurken sanlda tarfik sikisikligina yakalanmayin. bari degis tokus yaptiginiz bilgiler insana yararli olsa.aksine insan yapisini , ruhuna ve bedenine zararli. insani kötü yönde etkiliyor.insanliktan bahseden insan kaynagi , insan organisazyonu ve daldan inme insan olduguna inanan yaartik ve insanlar koruma derneginin baskani neden buraya el atmadigini anlamdim ! sana sesleniyorum insanligin menbagsi.burada insanlara virüs enjecte ediyorlar.kafalarini ace gibi deterjanla ve asitlerle yikiyorlar ! Horoz misali diyorum ben. HOROZA SORMUSLAR; SAYIN HOROZ YUMURTAMI TAVUKTAN CIKAR, TAVUKMU YUMURTADAN? HOROZ ; BEN SiKER GELiRiM , POLEMiGE GiRMEM. zenginin mali zügürdün cenesini yordugu gibi. Aksam HACIKISCHKISCH Sabah ESKICI YAHUDI , medeniyet manyaklari ve medeniyet cilginlari , yobazlarin anasi / yobazligin kaynagi / yobazligin menbagsi , yobazligin yuvasi daldan inme insan organisasyonun ve isan koruma derneginin baskanlarinin ve cahil alimler benim adimlada sizin agziniz yorulsun ! Seytaniniz Bol Olsun AVCI52 |
|
||||
![]() var ve o Dünya senin bildiğin ve tanıdığın Dünya...
Yok öyle bir Dünya Babur efendi. senin hiç okumadığın, bilmediğin, varlığını duyunca öcü görmüş gibi irkildiğin, sıkışıncada YAVŞAK diyebildiğin insanların evrensel koskocaman bir dünyası var!!!!!!!!!!!!!! Atıyorsun Babur, hem de çok atıyorsun, Ne Humanizmi Sosyal ve bilimsel vede tarihsel biliyorsun, nede o Humanizm için yüzyıllarca savaşan insanların yanında bir saniye bile bulunmuş bir kişisin. Olamazsında Humanizim bireye verilen insancıl büyük bir değer ve korumadır. Sen ÜMMETÇİ bir geleneği savunan ve temsil eden bir şahıssın. Hümanizm senin dünyanda değildir, bilginde değildir. Çarpıtma güzel değerleri Babur... Öyle yazılar bıakırım buraya bir daha insan yüzüne Bakamazsın... |