| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
![]() daha once kendi yorumum olarak yazdıgım hatta yazarken abartıp fazla uzattıgım dusuncelerimin bazılarını genel olarak yansıtan bugunku gazetelerden alınma uc makale secip bakın sadece ben dusunmuorum bu soylediklerimi demek için aktarmıstım bu makaleleri.ozellikle hakan albayrak ın makalesi uzerinde durulursa iyi olur.peren hanımcagız illede dogmatizm de yok illede din akli tutulmusluktur diyordu da.hazreti roman yada galvani de humanizm insan sevgisi diyip duruyordu da o bakımdan ben de ulusal gazetelerde yazan uc yazardan copy paste yapayım demiştim.genelde uzun uzun yazarım.arada paste yaparım.paste yaptıklarım genelde soylediklerimi destekler mahiyettedir.cogu kişi gibi paste yapıp ona ucbes cumle ekleyip soyatarılık yapmaya yanasmam.yani yorumistiyorsan forumu kısaca tara bulursun bir seyler.
|
|
||||
![]() BUGÜN SAAT 9,30 DA (21,30 TR SAATİ)İSMET ÖZEL İN TRT2 DE ŞİİR VE TÜRKLÜK ÜZERİNE BİR PROGRAMI BASLAMAKTADIR.SANIRIM HER HAFTA CUMARTESİ GÜNLERİ AYNI SAATTE YAYINLANACAK BİR PROGRAM.DAHA ONCE ATİLLA İLHAN AYNI KUSAKTA YER ALIYORDU.HERKESE TAVSİYE EDERİM.İMKANIM OLSA EMREDERDİM DE
![]() |
|
|||
![]() uckurumun cucndaki bok
kendi yazdiklarini neden eklemiyorsun ! sen git bi su kicini bi doktora göster ![]() gb me dolly buster senin peygamberin mi diyen sendin. bende sana demkki dolly busteri taniyorsun ayni yatagi ve ayni rolu paylasmissin dedim ne var bunda. kendi laflarin yarak gibi kicina girince neden inlemeye basliyorsun ![]() muhahahah benmi sana ilgi gösteriym götü bozuk kari.kicin eski halini alipta yine cir cir böcegi gibi ses cikartiyormu ![]() GB me notlari birakan sensin sen bana ilgi gösteriyorsun ![]() rechts verdreherin hast wohl anscheinend nichts besseres zutun als die menschen hier zu kritieseren. das ist deine begabung nur unsinniges zu schreiben. sizin icin bomba gibi yazi hazirladim ![]() sizin ne mal oldugunuzu yaziyor ![]() |