| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() ben emrimin bir gercek oldugunu söylüyorum.... evrim Genetik degismeler ve insanligin tüm yaratiklarin tip sekil degistirdiklerini kast ettim...
Nasil insanoglu cesit cesit renklere girmis oldugunu kast ettim... ve bu olayin evrenin sistemi oldugunu söyledim... sanirim evreim ve evren kelimlerinde yanlis anlama oldu |
|
||||
![]() ama her ne zaman kuran ile alakali bir mevzuu olsa peren her ayeti en son harfine kadar cözmüstür ve kadinlarin özgürlügünü kendisine patentlemis ve telif hakkini kendi eline almis ve kimin nasil ne sekilde yasayacagini peren belirleyecektir. kadinin özgürlügü perenin belirledigi sekilde olacak. baska türlü belirleyen birisi olursa onun aklinda süphe edilir neden? cünkü peren bir zeka aygiridir (dinamit gibidir hemen patlar).
kadinin örtünmesi kadinin kendi iffetini korumasi bunlarin degerlendirmesini kavrayamayan bir zihniyetin kadinin iman etmesini nasil anlayabilir ki? Allah kul olmasini nasil anlayabilir ki? |
|
||||
![]() tekrar ediyorum ayetlerin ne demek istedigini dahi anlamiyorsun ve hale gazelden okuyorsun. kavramlarin nuzul sebebi sibaki vs. leri bilmeden böyle hala aptalca yorumlar cikariyorsun. bizler bu sacma yorumlari astik. sen hala biraktigimiz yerde sayikliyorsun.
iste sana ayet bakar suresinden: inkar edenler hakikatleri anlatsanda anlatmasanda birdir onlar anlamazlar. baskasina gerek yok. |
|
|||
![]() yasiyorsan sacma sapan ahkam kesme... yobaz sey,git karilarini döv
|
|
|||
![]() Ateist ilim- ve bilimbazlarin bilgilerden faydalanmak bakiyorum da sizin hic birinizin zoruna gitmiyor, hemen kuran ayetleri göze sokuluyor, madem orda yaziyordu senin gibi hic mi angut yoktu bunu cikaracak...
neyse sizin gibi yobazlarla tartismak degil konusmaya tenezzül etmem, bu son yorumum, bir daha bu foruma girmeyi rüyamda bile görmek istemem. BEn gidip bir kac zorla örtünmüs kizlara yardim elimi uzatayim onlari bu cileden kurtarayim, nede olsa, meslegimin bir parcasi... |